Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz Somatom #154628 üzenetére

    "Egy bringás lámpának más a vetített fénye, oldalra is világít"
    Bringás lámpa is 1001 féle van és mindegyik különböző, estig tudnék olyan bringás lámpákat linkelni, amiknek sz*rabb a vetítési képük, mint az S2+-nak. Persze van jobb is nála, de nem $10-ért, sőt, talán az árának 5x-öséért sem.

    "jó nagy gombja van, hogy menet közben, akár kesztyűben is biztosan tudd kapcsolni, a nyomógomb a kormány fölé esik, hogy nyomkodás közben ne állítsd el a lámpát"
    Jó nagy a Convoyok gombja is és ha nagyon akarsz, távvezérlőt is csavarhatsz rájuk. Igaz ehhez már kell egy kicsit barkácsolni.

    "visszajelzi a töltöttséget és az épp aktív funkciót"
    Ez megint olyan ficsőr, amit nem feltétlen csak bringalámpák tudnak, sőt, a legtöbb bringalámpáról is lemarad. Az S2+ sajnos nem tudja.

    Szal szerintem nem kell ennyire mereven hozzáállni a témához, ha hajlandó vagy a zseblámpák többszöröséért dedikált bringalámpát venni, akkor vedd azt, hiddel, ha a pénztárcám vastagabb lenne, talán legszívesebben én is valami ilyesmit vennék a Convoy-ok helyett, de ha szűk keretből akarod megoldani az mtb lámpa kérdést, akkor a Convoyokkal jársz a legjobban. Nem dedikált bringalámpák, nincs rajtuk semmilyen kijelző vagy visszajelzés, a konzolt, töltőt, akksit külön kell megvásárolni hozzájuk, de a minőségük és a fényük már bőven jó, az akksijuk szabványos 18650, meg cserélhető és tényleg nagyon olcsón meg lehet úszni. Én anno 5.99$-ért vettem az S2+ lámpát, talán 2.50$-ért a töltőt (lii-100), a konzolt 0.75$-ért és az akksiknak darabját talán 3$-ért, + régi laptop akkuból is bontottam egy rakás Samsung akkut, tartaléknak bőven jók.

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák