Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz Hasaggymeg #146418 üzenetére

    Én ráadásul olcsó (de jó... ) sisakokat veszek, mire elérnék a 3 éves kort, meg is unom :D
    De én pl. nem is törtem össze őket, meg mióta fejkendőve/alásapkával/csősállal használom majdnem mindig, még az elhasználódás is lassabb.
    És most van két sisakom, az egyik nagyon régi (~10 év), a másik csak másfél, és a régit már odaadnám ingyen valakinek, csak mégsem hirdetem meg elvihetőre, mert ez tényleg nyúzott belül, de nehogy az legyen, hogy "lejárt szavatosságú" holmit sózok rá valakire.

    6030D: tök véletlen, de a montin nekem is Elite-ek vannak, mert az olcsóbb Decásak egybeértek (márhogy a két kulacs), gondoltam legyen valami jobb. De tényleg jobb, ugyanonnan, igaz hogy nem 890 vagy mennyi, hanem 3e/db, de nem bántam meg. Ja, és ráadásul az Elite kulacs milyen jól passzol beléjük! Van egy saválló, nem állítom, hogy a kedvencem, de azért egész jó az is. Kicsit túlgondolt a levegőztetővel, de mivel merev, muszáj neki... Ja, én teljesen meglepődtem, hogy a túratársak mit szoptak a kieső kulacsokkal, nekem nem is tudom, volt-e ilyen valaha. Az olcsó műanyag decással sem, talán régen az aluval, az nem tartott olyan szorosan. jjeahh: [link]

    [ Szerkesztve ]

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák