Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Továbbra sem értem, hogy a canyon aki elég nagy cég, miért nem oszt szét a youtubos társadalom között minden modellből legalább 1 darabot, 1 hónapra azzal a feltétellel, hogy kell készítsenek róla 1 minőségi videót, amit a canyon a termék oldalán, megoszthat, bemutatva ezzel, hogy hogy is néz ki valójában, nem csak steril renderelt képeken. Ezt a mobil cégek elé jól kihasználják. kb 0 költséggel készülhet 5-10 bemutató is, ami sok emberhez eljut, nekik a kis ujjukat sem kellene mozdítani. Jelenleg van 1 nagy és néhány kis kép a bringákról, se videó, se hiteles forrásból származó értékelés, vagy ha ez utóbbi van, akkor az csakis a legjobban felszerelt modellről, amit azért kevesebben választanak még nyugaton is.

    Szinte semmit nem lehetett találni 1 évvel ezelőtt pl a neuronokról, ahogy szerintem most is vért izzadna valaki, ha csak azt szeretné kideríteni pontosan hogy is néz ki 1 bizonyos színárnyalat, vagy mik a tapasztalatok a tavalyi modellel kapcsolatban.

    Itt egy kis részlet az új neuron kék festéséről, ennél szebb fényezést nem látsz mindenhol, talán pirosban tudna nagyobbat ütni, de, kék fekete az egy elég biztos kombó. A videón látszik igazán hogy, milyen szépen törik a fény rajta, napsütésben nem is kell tekerni, elég ha leülsz mellé és gyönyörködsz benne, az is termel majdnem annyi endorfint. (boldogsághormon)

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák