Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz Toobee #110219 üzenetére

    A Dr.Bike szerint a gyári ajánlás alatt kicsivel az igazi,gondolom mert a gyáriak biztosra mennek és ott biztos nem ütöd fel.Én a Manitoum-at a gyárilag ajánlott elég tág keretben valahol alsó-középtájon érzem a legjobbnak.81-83 kg vagyok és 5,2-5,3baron használom. A visszaút csillapítást meg gyorsra állítom,ahol már éppen "szusszan" visszafelé.
    Ugyanakkor ez felhasználásfüggő is,mert ha nem vagy egy kamikaze típus akkor nyugodtabban közelíthetsz az alsó határokhoz,vagy akár még alább,hogy kényelmes legyen,hisz felütni nem fogod,ellentétben egy "állattal" aki a végletekig feszíti at xczés határait.
    Érdekes lehet 64kg-al 90 kg-oshoz kellő nyomásra állítani,mert hát attól még indulhat könnyen...egy 90kg-os bringás alatt,de pehelysúlyod alatt úgy folyton a tetején fog koppanni.Ezért is kell a beülés,ha csak szépen ránehezedsz is már legyen ott helye felfele is menni/visszaút csillapítani mikor hirtelen egy letörésnél,buckánál stb.terheletlenül marad az eleje és kirúg a teló.

    (#110220) varsam...szerintem megvehető,én inkább az eladó értékeletlenségéért aggódnék,Keresnék olyant akit már értékeltek vásárlói és jónak ítélnek.

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák