Új hozzászólás Aktív témák

  • Katsu

    aktív tag

    válasz Zola007 #10999 üzenetére

    Szerencsére nem a jelölésnél fáj a dolog, mármint nem a te jelölésednél :) , mint írtam korábban, nekem a combizmom fáj.
    A kép egy okos ötlet volt, már be is jelöltem rajta, hogy hol fáj nekem.
    A narancs szín az erősebb, a zöld az enyhébb fájdalmas területet jelöli. A piros az általad jelölt rész, az nem releváns.

    Mindkét terület tompa fájdalommal rendelkezik, nap végére erősödik, tekerés közben csúcsosodik.
    Elkezdtem a tekerés utáni alaposabb nyújtások, valamint nap közben is, mikor eszembe jut és van rá lehetőségem.
    De az ennél is nagyobb gondom most a hideg. Első telem lesz. Már írtatok nekem tanácsot öltözködés terén.
    Eddig 3 rétegben öltözködtem: felül egy hosszú ujjú aláöltözet (0 fokig jó), felette egy olyan hosszú ujjú kerékpáros felső, amit hűvösebb időkre ajánlanak, legfelül pedig egy szél fogós dzseki. Alul csak 2 réteg van, egy hosszú vízkivezetős nadrág (cicanadrág szerű. :) ), rá egy szél fogós hosszú nadrág. 2 réteg meleg sportzokni, sportcipő, kesztyű, motoros teljes fejmaszk és kerékpáros szemüveg. Egyelőre így öltözöm, de úgy érzem, mintha még mindig keresztül fújna rajtam a hideg. Ma próbáltam a felső részen annyit módosítani, hogy egy polár pulóvert felvettem a 2. réteg helyett. Hazafelé megpróbálom 4 rétegben...
    Félek ruhákat venni, mert mi van, ha az sem véd meg. Kidobott pénzt nem akarok. A termós cuccokat meritek ajánlani? 10k-tól indulnak felfelé. Illetve azt hanyadik rétegben nézzem? Legfelülre?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák