Új hozzászólás Aktív témák

  • Neck

    veterán

    válasz Runner_fxr #109882 üzenetére

    +1, én is ezt akartam írni.
    Nagyon laikus vagyok monti viszonylatban, viszont a fogyáshoz, testalkathoz, életmódhoz valamennyire értek.
    Előre szólok, ne értsd félre, amit írok, ne bántódj meg, de be kell látnod, hogy a testmagasságodhoz képest túlsúlyos vagy - ezt gondolom, Te is beláttad, mivel fogyira keresel bringát. Azt is be kell látni, hogy a testmagasságodnak megfelelő bringák nem 120kg-hoz vannak tervezve, főleg nem az olcsó, kommersz átlag bringák. 10 hozzáértőnek tűnő bringás írta Neked, hogy ne vegyél 55-ért újat, vegyél 65-ért használtat, jobban fogják bírni az átlagon felüli testsúlyodat. Segíteni szeretnének Neked, ha nem látod ezt be, akkor vegyél nyugodtan egy újat, ha szerencséd van, bírja majd, ha nem, az experteknek lesz igaza.

    Én úgy látom, nem azon a 10 ezer forinton fog múlni, az új bringa is hamarosan elkéri majd az összeget a megnövekedett igénybevétel miatt.

    Én most 76 kiló vagyok, de voltam 92 is, 170 centivel. Sikerült egy haver régi cangáján széttaposni a hajtókarnál lévő részt egy emelkedőn kiállva a nyeregből...

    Az meg már csak nagyon off ide, de mégis írom, fogadj meg valamit. A fogyás 80%, de inkább 90% helyes táplálkozás. Ha csak mozgással szeretnél fogyni, akkor vissza be is fogod vinni a mozgás után a megnövekedett kalóriát. Én 16 kilót fogytam csak kajával, odafigyelve a táplálkozásra...

    [ Szerkesztve ]

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák