Új hozzászólás Aktív témák

  • zolnagy

    őstag

    válasz jjeahh #107993 üzenetére

    Köszi a véleményed. Megnéztem ezt a Kross Hexagont, de mint laikus nem látom, hogy miért jobb pl. a Kellys Phanaticnál. Ok, a váltó deore, de azon kívül? Tényleg nem értek hozzá..
    A tempós haladást szeretném persze, de én sose mennék olyan úton, ahol autók is, az életem többet ér.. így az outi kizárva nálam.
    szerk: most nézem a medvés videot :Y Hát megértelek, én sem szeretnék belefutni egy anyamaciba a bocsokkal.. Pedig milyen szép képeket teszel fel mindig. Azért nem semmi élmény lehet ott tekerni.

    @emre, a tárcsafék a sík úton is előny? Nekem úgy jött le az összefoglaló alapján, hogy az én felhasználási módomra jobb a V-fék, mert egyszerűbb és sík terepen nem feltétel az extrém fékerő.

    A 3x8 miért hátrány manapság, ill miért kell egyre több fogaskerék hátulra? Az én régi bringám 3x7 sebességes és általában elől a középső fogaskereken megyek, hátul pedig 5-6-7-t használom. Ha néha nagyon begyorsítok, akkor az első fogaskeréket felteszem a legnagyobbra és nyomom neki. :)
    A legkisebb fogaskereket elől nagyon ritkán használom (ha töltésen kell felfelé mennem pl)

    Jó lenne amúgy a használt is, ha nem leélt és nem nagyon régi, köszi a hirdetést (melyik oldal ez amúgy?)
    Egy helyen már néztem élőben használtakat, ahol rá is tudtam ülni, de ott többnyire 26-os montik voltak. Lett volna egy 10 éves Bulls full Deore XT felszereltséggel és olyan könnyű vázzal, hogy csak lestem 80e-ért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák