Új hozzászólás Aktív témák

  • cozmo

    őstag

    válasz 6030D #102033 üzenetére

    (#102033) 6030D: Nagyon duzzogva karbon váz is jöhet. Minő véletlen a DT kerékszettemhez gyárilag BOOST-os távtartókat adtak. QR 10-es átütővel. Tehát az is van itthon. Kész vagyok egy boost váz fogadására ;) Az első villa nem lesz boost-os majd idővel cserélem Ez utóbbi nem lényeg mert a kerék sem boost-os, ergo keskenyebb a küllő osztáskor táv. És a BOOST kerékhez majd BOOST hajtómű is kell hisz a láncvonal elmászik.
    (#102034) HEAHEA: Köszönöm a jókívánságot :R Ezek praktikus kulacs megoldások, de az én stílusommal a DH első 10 méterén megtanulna repűlni ;]
    (#102035) hegyimorc: Nem, ez más betűvel.
    (#102036) Tothgera30: Ajjaj akkor a BOOST nem egy vérXC. hanem olyan földbegyökerezős érzetű? A komolyabb kerékszettnek szerintem megfelel a mostani dt-m :)
    (#102037) zoli03: Félre értettél. A magyar bringákra közelezően 1 év gari jár. Ettől pozitív irányban el lehet térni. Ez a Lapierre-nél itthon 2-3 év most nem tudom melyik, mert csak mondták leírva sehol.
    (#102040) eddie1978: Hát igen engem semmiféle kedvezménnyel nem kínáltak meg. Inkább megtűrtek mint a fostos kismacskát a sarokban kb.
    Akkor én is elmondom amikor ragaszkodtam, hogy full xt 785-ös családból származó hajtás és váltás szettet szeretnék venni kb. egy itthoni ismerősöm boltjában, az a majom hülyének nézett nem vett komolyan hetekig halogatott, hogy majd beszerzi most nincs stb. Megvettem a szettet 25e Ft-al olcsóbban Hibike-on.
    Amúgy miért nem árulnak itthon MTB Groupset-eket?

    Jó fejek vagytok srácok, hogy drukkoltok és tanácsolgattok. :R :C

    Ne feledjétek ;)

    [ Szerkesztve ]

    Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo

Új hozzászólás Aktív témák