Aktív témák

  • Lacces

    őstag

    Sziasztok!

    Ma kaptam meg egy bicajt, ami a vaterán rendeltem. Sajnos több hiba van rajta, mint amit írtak róla...
    A segítségeteket, és véleményeteket kérném!

    Az első teleszkóp nem működik! Teljesen merev!... Zsírozás, olajozás megoldja? Nekem van egy lassan 8 éves hauserem (ami még mindig jobb állapotban van mint ez, de gondoltam mivel másik városban vagyok fősulis, hogy a helyi járatot kiváltom bicóra) annak a teleszkópjában van rugó, ebben nincs, meg az újabbakon sem láttam. Ez gond lehet?
    Hogyan tudnám elérni, hogy a teleszkóp mozogjon? (Tudom, vannak zúzógépek, kalapács, de a poénokat most hagyjuk lécci :-)... picit csalódott vagyok, de jöhetnek a jó viccek :-D)

    A másik, hogy a pedálról sem írt... az is elég érdekes... látszik, hogy a jobb oldali és a baloldali rész nem egyik, nem ugyanaz a pedál. Emiatt a jobboldali pedál olyan, mintha nem egyenesen járna, hanem egy enyhe nyolcas járása van! Befele húz, mintha a bokám kiakar fordulni, vagy lecsúszni róla... Na most ezzel a hibával mit csináljak? vegyek új pedálokat?

    Te mit tanácsoltok? (visszavételezést már kezdeményeztem az eladóval), de ha lehet inkább megpróbálnám egy magam javítani, minél olcsóbban, ha lehetséges.

    Bármilyen segítő választ és tanácsot szívesen fogadok! :R

Aktív témák