Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz GeneraL_XTX #31250 üzenetére
Az elég sokba kerülne, de egy másik gyártmányú betétet bepróbálhatsz, hátha segít.
Engem annyira nem zavar, hogy cseréljek bármit is, majd ha elkopik.(#31251) fpeter07: Az egykerekezések komolyak benne.
[ Szerkesztve ]
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Doki-HUN1978 #31252 üzenetére
Egy ilyet találtam BB-kről azt hiszem valahol jót olvastam bár nem tudom, lehet ebben is ilyen van.
4-5k-t még megérne a dolog hátha.
-
Doki-HUN1978
senior tag
-
venember83
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #31253 üzenetére
Ha nem akarod, hogy nyivákoljon, akkor vegyél gyantásat, puha összetételűt. Hamarabb kopik, de jobban fog, viszont könnyebben is túlmelegszik.
-
Stauffenberg
nagyúr
Valahol azt olvastam, hogy U-lakatból a mini méretet érdemes keresni. Ez miért van, ha így van?
Illetve ha mini méretűt veszek (pl: Kryptonite Evolution Mini) az nem korlátoz nagyon a lelakatolásban? (Személyes tapasztalatok érdekelnek). Nekem ezek annyira kicsinek tűnnek. Bár ahova a mini nem elég, oda talán a normál méretű sem.
Illetve Hoffmann kolléga mondta, hogy neki szintén Evolution Mini van és ha a képeken nem is látszik, de van gumi borítás (hogy ne verje le a festést). Ez minden Evolution kiadásra igaz? Mert akkor inkább azt veszek, mint simát.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz Stauffenberg #31256 üzenetére
A mini lakat előnye, hogy kis helyen elfér, könnyebb a súlya és nehezebben férnek hozzá a tolvajok.
A hátránya pedig, hogy nem ér át sok mindent, főleg ha nem tudod közel tenni a vázad a lezárni kívánt dologhoz.
[ Szerkesztve ]
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz venember83 #31255 üzenetére
Az a gyantás akkor az az Organikus akar lenne? Mert ahogy néztem elég sok fajta betét van: van organikus, van fémes, van aminek acél az alapja van amelyiknek alu.
Nekem szinte 90% hogy ez a betétem van benne. Ránézésre legalábbis stimmel.
-
venember83
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #31258 üzenetére
Igen. Ha ilyennek tűnik, akkor valószínűleg ilyen is. De a biztonság kedvéért: pontosan milyen féked is van?
-
GeneraL_XTX
veterán
Akkor egy BBB-t bepróbálok, 3500ft-ért nem tétel ha kussba marad. Ha meg nem, legalább lesz csere
venember83 : Avid Jucy 3
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Stauffenberg #31256 üzenetére
Én még csak olyan Evo-t láttam amin volt ilyen borítás (nekem is mini van, illetve ismerősnek az egyel nagyobb). Nem volt még gondom a lezárással,de a nem tudom elég közel tenni a valamihez problémával már azért találtam magam szembe.
Alapvetően szerintem egy "törvény" van: Keresni kell a közlekedési táblákat, mert ahhoz pont méret a cucc. Azért azt meg lehet találni, szóval nem hiszem hogy valaha bajban lennél a mihez zárással.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
venember83
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #31260 üzenetére
Akkor ilyen kell bele.
-
venember83
nagyúr
válasz ludsimon #31263 üzenetére
Nem pont ilyet, de pl. a Girón a szerencséseknek. Angol források szerint természetesen utána visszaadta a csapatnak.
-
ludsimon
veterán
válasz venember83 #31264 üzenetére
Szerencsés ember nagyon !!!
Pont ott, abban a pillanatban, abban az időben jókor volt jó helyen.
Gondolod visszaadta?
Ott írja, hogy hiába mutogatott nem törődtek vele, aztán meg gondolom hazatolta megjavította és használta.[ Szerkesztve ]
undefined
-
Flow
senior tag
-
GeneraL_XTX
veterán
Tudnátok mondani jobbfajta, 35 fokos dőlésszögű kormányszárat, mit érdemes venni? A mostani csak 7 fokos és elég kényelmetlen, az ülés jóval magasabban van és ezért előre helyezkedik a súlypontom és így gyorsan megfájdul a kezem.
Megnéztem, az előző lopott kerómon is ilyen 35 fokos szár volt (illetve magasabb kormány 30vs50 mm) az jó volt. Mondjuk a váz is kissebb volt.
-
ludsimon
veterán
válasz venember83 #31269 üzenetére
Jah értem akkor.
Azért én tuti biztos vagyok benne összeraktam volna annyira, hogy menjek vele egy 100 km-es tesztkört.
undefined
-
Gyufaaa
veterán
válasz GeneraL_XTX #31267 üzenetére
Ebben a cipőben vagyok én is. Én az állíthatót nézegettem. Nem tudom az is mennyire jó. Válaszokra én is kíváncsi vagyok.
-
Str8 sk8r
őstag
...nagyon nagy szükségem lenne egy egyszerű, ámde mégis fontos segítségre... ...
...szükségem lenne régi csillagküllős BMX elsőkerék csapágy perselyére, vagy annak valamiféle barkácsolt pótlására, annak beszerzési módjára, esetleg valami szakinak az elérhetőségére, aki ebben tudna "seggit enni"...vagy ha erre nincs is mód, legalább egy ilyen kerék beszerzésére...az utánfutós project-em beteljesüléséhez kellene...
...minden segítséget nagyon megköszönnék... ...
...(#31267) GeneraL_XTX : én éppen ezen okból vettem az első telóm helyett /villanyak hossz : 220mm/ egy új suntour-t /v.ny. hossz : 265 mm/ , ami immár kicsivel több, mint 6 cm-t emelt, és ehez még szeretnék egy jobbféle hajlított kormányt, 3-4 cm emeléssel...
[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
ludsimon
veterán
Hoppá hoppá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sikerült könnyebb anyagot kifejleszteni mint a carbon.
[link]Következő bicajom ilyen anyagból lesz.
undefined
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #31234 üzenetére
Még egy hülye kérdés: 40k-t megér?
Skynet is real. It's called Google.
-
csabi94
őstag
Ide akkor hányan megyünk?
szki, rétisün??
[ Szerkesztve ]
-
szki
őstag
válasz csabi94 #31278 üzenetére
Ha nem jön közbe különleges esemény, akkor a 105 km-es távon indulok. Pár napja már le is teszteltem a horvát szakaszát a versenynek, ahol van 4 db 12%-os emelkedő. Nem hosszúak, de kell hozzá áttétel, és erő.
Várhatóan lesznek nekem való bolyok, így magamhoz képest erős tempót tervezek. Persze a szlovén-horvát, horvát-szlovén határátlépések lassítani fognak. Elvileg 4x elkérhetik a személyit, és vasárnap lévén lehet kocsisor is a határon (persze lehet megoldjuk "gyors-sávban"). Vélhetően frissítőpontnál is meg kell állni 1 percre.
Le is kellene adnom az előnevezést...Írtad, hogy tavaly a horvátoknál a középtáv mezőnyét egy rövid szakaszon kavicsos útra terelték. Szerintem lehet, hogy csak azon rövidítettek a versenyzők
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
Nem tudom, mi a kijelölt útvonalon mentünk tavaly, amerre tereltek a szervezők. Még néztük is, hogy ez vicc?
Jó lenne akkor összefutni, egy távon indulunk. Nem tudom, hogy milyen erőben leszek, remélem, hogy vasárnap már tudok bicózni, mert most Zozó barátomnál van a bicóm, csapágyakat átkeni (már egy hete ). Nem baj, úgyse tudtam volna bicózni, mert dolgoztam/dolgozok. Jövő héten ha lesz munka, akkor is megyek edzeni, mert ezt így nem lehet. 24 óráson oda akarom tenni magam. -
GeneraL_XTX
veterán
-
csabi94
őstag
válasz GeneraL_XTX #31283 üzenetére
Nem stabil, és nehéz is.
szerk.: ja, meg hülyén is néz ki.[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz csabi94 #31278 üzenetére
nem hiszem
egyedül nem jó móka egy ilyenen mnni, akkor már elmehetek akármikor.
erős tempót meg nem tudok sokáig tartani, szki-t csak visszafognám, plusz oda-vissza is bringázni kéne.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
venember83
nagyúr
válasz FehérHolló #31277 üzenetére
Annyit nagyon simán, egyértelműen.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz GeneraL_XTX #31281 üzenetére
...esetleg innen valamelyik alternatíva? ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
rétisün
veterán
válasz venember83 #31291 üzenetére
"Ilyen kedvező hirdetést nem találsz sehol máshol, elég csak megnézni az oldalon található hasonló árú bringákat...Éppen ezért alku nemn lehetséges, kérem ezt figyelembe venni."
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
gooool
őstag
válasz venember83 #31291 üzenetére
Nagyon szép az állapota, látszik, hogy karban volt tartva vagy inkább nem is volt használva...
Felhívom, kicsit majd kifaggatom.Üdv, Balázs
-
belaazallat
addikt
válasz rétisün #31285 üzenetére
szki kolléga ígérte, hogy körbenéz szállás ügyben, ha lenne vmi olcsó, akkor előtte való nap letekernék, és akkor ketten mehetnénk egy kényelmes tempót.
Más
Ma voltam egy 53km-t tekerni 29,4-es átlaggal. Több helyen erős szembe szél, még szerencse hogy többen voltunk. Amikor a legkisebb ment elől, akkor volt a leggyilkosabb tempó. 38/13-mal nem tudtam 3 km után tartani a 35km/óra sebességet, lemaradtam. 48-as tányéron még nem tudok olyan áttételt találni, amivel síkon tudom tartani a 35 és fölötti tempót, nagyon visszaesik a pedálfordulat, vagy már keresztbe váltok. Nincs mese erősödni kel és fogyni.(#31284) csabi94
Azt hogy nehéz aláírom, de hogy nem stabil? Nekem egy Wenson állítható van. A küllőim hamarabb kitörnek, mint hogy az megmozduljon.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
ragingspears
tag
Sziasztok!
Kerékpár vásárlás előtt állok és a tanácsotokat szeretném kérni. Az anyagi kereteim sajnos eléggé behatároltak, kb. 80e és 90e Ft -ért nézegetek új bringákat. Úgy gondolom, hogy hosszabb kihagyás után egy újrakezdő bringázónak talán ez az árkategória is még megfelelő. Van három szimpatikus canga ami jónak tűnik:
Merida 2012 Crossway 05-V - W - Ár: 84 900 Ft-ért láttam
[Merida]Kross Evado 1.0 Lady 2012
[Kross]
Ára: 82.900.-FtKelly's Kappa White 2012 - Ár: 89.900.-Ft
[Kelly's]Kinek mi a véleménye a felsoroltakról, tapasztalatok, ti melyiket vennétek meg? Persze, ha tudtok ezektől jobbat is, hasonló árfekvésben, akkor várom a javaslatokat!
Pár plusz infó:
- elsősorban városi bringázáshoz keresek eszközt
- Cross/trekking típusú bringák érdekelnének
- 163 cm magas vagyok; a versenysúlyom 50 kgKöszi, Anita
-
csabi94
őstag
válasz belaazallat #31294 üzenetére
Igazatok van, lehet az is stabil.
-
belaazallat
addikt
válasz csabi94 #31296 üzenetére
Naná, hisz egy Wenson-ról beszélünk!
(#31295) ragingspears
Én ezt venném meg: és az első és a hátsó váltót lecserélném egy komolyabb darabra és egy nagyon komoly felszereltségű bringád lenne, potom összegből.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
norbee2244
senior tag
válasz ragingspears #31295 üzenetére
A kross felejtős a marokváltó miatt a másik kettő közt pedig szimpátia döntsön talán inkább picit kelly's viszont ha városban használod valami komoly lakatot vegyél..
-
salieri.
őstag
válasz gooool #31290 üzenetére
ezek a gépek akkor értékesek.ha eredeti a fényezése, na most ez már nem eredeti át is van matricázva,tehát nem venném meg, a fékváltókar egy mai xenon darab,többi cuccot nem látom
ja és a kormányszár átalakítása is a merevség rovására megy azzal remélem tisztában vagy.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz ragingspears #31295 üzenetére
Megtévesztő az avatarod neme. A link-elt bicajokból kiindulva
vélhetőenbiztosan hölgy vagy, de akkor, miért nem választottál női avatart?![ Szerkesztve ]
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs