Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz norbee2244 #31699 üzenetére
egy naposra nem is nagyon lehetne megszervezni, hiszen pl. a zalaiak meg a pestiek a balaton két ellenkező végén kezdenék a kört, akkor pedig legfeljebb egy futó találkozás lenne a dologból, nem közös kerülés.
(#31700) fpeter07: igen, ezek kellemes kis emelkedők, a maguk 3-400 m-es hosszával.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
belaazallat
addikt
rétisünnek ajánlva:
Megkértem a haverokat menjünk egy laza kört, kényelmes tempóban.
ez lett belőle: [link]
óra szerint: 57,9km, város határig 30,4km/óra volt az átlag sebesség, mire átvergődtem a városon, addigra lecsökkent 29,6km/órára.
Ja és egy montis diktálta a tempót!
Szerk:
Balaton kerüléshez:
Részemről is jobb lenne mondjuk egy 2 napos dzsembori.[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
rétisün
veterán
válasz norbee2244 #31702 üzenetére
siófokra autó híján vonattal tudnék eljutni, a legkorábbi vonat 9-re ér oda. visszaút szintén vonattal (vagy bicajjal mondjuk valahonnan félútról, de akkor meg nem kerültem balatont, csak félig) este 1/4 8-kor, vagy 22 után, de az majd' 8 órás(!) vonatozás.
azaz lenne ~10 óra a kerülésre, ami elég lehet, meg mellé még 2x4 óra vonatozás.
(#31704) belaazallat: na most már biztos, hogy te is szki-vel mész vasárnap.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ludsimon
veterán
válasz rétisün #31701 üzenetére
Ne szórakozz már, 1x megírtam erről is a véleményem és én benne vagyok a hajnali 2 órai indulásnak, nehogy már Ti ne lennétek képesek.
Március óta mondom, hogy jó lenne nyárra szervezni valami PH!-s Balaton kerülést, de mindig csak kifogásokat találtok.
undefined
-
rii
nagyúr
hello
normál, classic, old-timer váltó, ami az alsócsövön van, a kar magától mindig vissza-lassúskodik, és így le-vált hátul, az egyre kissebb-és kissebb fogaskerekekre ...
nem érzem, hogy könnyebb lett volna ma a váltókarral váltani, szóval nem hinném hogy kilazul ... pedig de? Húzzam meg a váltókar csavarját?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
belaazallat
addikt
válasz rétisün #31705 üzenetére
Esetleg Siófokon kinézni valami olcsó szállást, és akkor nem kellene vonatozni? Betársulnék.
50km-en tudok 30-as átlagot menni bolyban, de az emelkedőkön nagyon lemaradok, meg ki is vesznek belőlem sokat. Nézd meg, alig volt színt a távban és az egyik "emelkedő" után 3km hátrányt szedtem össze.
Szóval, ha lehetne, hadd menjek Veled vasárnap! Te diktálod a tempót!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
salieri.
őstag
válasz belaazallat #31708 üzenetére
Na ma kipróbáltam ,végre volt időm az új Salice szemüvegemet élesben.elég hűvös volt, ennek ellenére abszolút nem párásodott a lencséje!
Valamint leejtettem az aszfaltra ,szerencsétlenül érkezett ,pont a lencsére, de semmi baja sem lett, szóval bátran ajánlom.
Sajnos a lábam a hegy elején vigyázzba állt ,de lenyomtam -
Toomy
senior tag
válasz belaazallat #31708 üzenetére
A hétvégi szállás ügyben Nálad van valami fejlemény?
-
fpeter07
veterán
válasz rétisün #31701 üzenetére
Hát igen. El is borzadnék, ha 10 km 6-7%-os hegymenet után bejönne egy ilyen 17%-os. Még edzetten is kihívás teljesíteni.
[link] Kíváncsiságból betettem ide a monti pálya útvonalát. Vannak arrafelé is szép emelkedők, az az 500m 10% kritikus lesz a közepe felén. Tényleg jó lenne kijutni ide. Lesz frissítő montis távon is? -
belaazallat
addikt
Hali!
Favorit szállóban van hely csak, mi párommal ott foglaltunk(Szombattól, keddig). Illetve van még egy, Erdélyi vendégház.
(#31709) salieri.
Ez bizti nekem szántad?
Innen 15000Ft-ig melyik szemüveget ajánlanád? Köszi![ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz norbee2244 #31713 üzenetére
Rétisünnek nem 2 óra, hanem 4 óra csak az oda. Ráadásul az minimum egy átszállással (illetve nekem is annyi lenne). Sajnos innen az ország (észak)-nyugati feléből Balaton déli partja nem egy leányálom. Mint ahogy Budapest irányából meg a Balaton északi partja nem egy leányálom... szóval annyira azért tényleg nem egyszerű ezt összeszervezni
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
salieri.
őstag
válasz belaazallat #31712 üzenetére
szerintem ez
de úgy érzem ezek az árak nem aktuálisak.
salice hivatalos forgalmazójánál ennyi[ Szerkesztve ]
-
Xantomas
őstag
Tudtok ajanlani az eszaki parton valami olcso apartman, fahaz szallast juli 29- aug 3ig, ket fore az eszaki parton? Nezegettem, de nem talaltam tul sok alternativat. Zanka utan maradnank meg egy picit, plane ha jo ido lesz.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
hoffman_
nagyúr
-
norbee2244
senior tag
-
szki
őstag
válasz belaazallat #31712 üzenetére
Úgy néz ki hétvégén a kellemesen hűvös idő lesz bicajozni, és délutánonként sem lesz strandidő. Persze a Leni fürdőben van fedett rész, és kinti termálvíz is.
Tegnap kora reggel téli ruházatban tekertem 10 C fokban[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
Csak esni ne essen! Szombatra gokartot terveztünk, vasárnap verseny, hétfőn terveztünk fürdeni, de legfeljebb megyünk a fedett be.
Kerékpár kölcsönző van Lentiben?"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
rekid
addikt
Üdv!
A hétvégét a kétkerékben töltjük a párommal. Van valakinek tapasztalata velük, vagy volt már valaki a környéken? Esetleg egy digitális helyi túristaterkép?
Gyáva népnek nincs hazája!
-
ludsimon
veterán
Remélem látszódik.
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz Vasinger! #31726 üzenetére
Idézet a linkből:
Következő bringa túránk"
(Július 26") án hajnalban mindenképpen elindulunk... (aki vállalkozik a túrán való részvételre"??.. Az nálam jelentkezhet: Július 15-16 ig...Az útiterv: Bp.- Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa, Letenye, Csáktornya, Varasd, Körös, Zágráb, Karlovac, Modrus, Zengg, Cirkvenica, Fiume, Abbazia, Pula, Rovinj, Triest, Velence, Padova, Verona, Mantova, Modena, Bologna, Firenze, Siena, Roma, Nápoly (Pozuoli-Pompely) Livornó, Pisa, Genova, Sanremo, Nice, Cannes, Toulon, Marseille, Arles, Nimes, Montpellier, Narbonne, Perpignan, Girona, Lioret de Mar, Mataró, Barcelona, Tarragona, Torreblanca, Castellón de la Plana, Valencia, Gandia, Alicante, Torrevieja, Cartagena, Aguilas, Almeria, Motril, Granada, Cordoba, Sevilla, Mérida, Cáceres, Salamanca, Zamora, Sileda, Santiagó de Compostella (a cél") Finister fok", Oviedó, Santander, Bilbaó, Pamplóna, Bayonne, Bordeaux, Rochefort, La Rochelle, Poitiers, Tours, Orleans, Párizs, Rouen, Amiens, Calais, Dunkerque, Brugge, Antwerpen, Rotterdam, Hága, Leiden, Amsterdam, Arnheim, Düsseldorf, Köln, Bonn, Frankfurt, Würzburg, Nürnberg, Ingolstadt, München, Salzburg, Bad Ischl, Linz, St.Pölten, Bécs, Sopron, Győr, Komárom, Esztergom, (solymáron át Budapestre...
A túra idő tartama: 3 hónap"!!! (naponta: 100, 150 km.)
De nem minden nap tekerünk...A bringa túra részvételi feltételei: Komoly kerékpár
(parasztbiciklivel nem lehet menni)
A kerekek: dupla felni, continental belsők, defektvédő folyadék a belsőkbe, vadi új áttételek, (lehetőleg: elől 48"as) új lánc, lámpák: előlre 2, hátra piros villogós: 2-3... vízálló málha táskák, (előlre, hátúlra) nem várható el a többiektől, hogy más vigye a cók mókodat... új fékek, lehetőleg kíválló minőségüek, Láthatósági mellény (UV-zöld) Sisak, pumpa (autószelepes) zsebb szerszámkészlet, 2 pótgumi, +1 tubus defektvédő folyadék, 2 pótlánc, + olajozó spray, sok vékony zokni, kevés poló, (ing) 1 db. mosószappan, (tisztálkodási eszközök) 1 polifóm szivacs (fekhely) 1 könnyű hálózsák, és 1 Lelakatoló...Ezen kívűl legalább: 200.000 Ft. (kuna"+ euro) váltással (költőpénznek) a szállások, és a kaja végett....
Élelmet előlre csak: szárazkolbászt, tepertőt, és szalonnát szabad csomagolni (a tartóssága végett, és mert többet lehet fogyni, mint amennyit enni...)
Kérdés van: ???[ Szerkesztve ]
undefined
-
norbee2244
senior tag
válasz ludsimon #31725 üzenetére
Csak bejelentkezve..hát nem semmi,de azért remélem lejjebb is olvatad a "200.000e forint költőpénz és 3 hónap" . Örülnék én ha ennyi pénzem lenne bicózásra
De ha pl megnézed azt akit alul linkelsz Huszár valaki akkor rájössz..Van idejük meg zs is rendesen
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
-
belaazallat
addikt
Nem sokára Zánka! Lesz kollektív verseny látogatás? Ha igen melyik nap?
-
rekid
addikt
válasz norbee2244 #31724 üzenetére
Igen mi is azért választottuk ezt a szállást. Kultúráltnak tűnik eléggé.
Ismerkedős túra lesz, párom cross bringájának határaihoz mérten. Aztan kitudja, lehet a végén bérlünk neki egy mtb-t hátha kedvet kap keményebb terephezGyáva népnek nincs hazája!
-
Dirtyz
őstag
-
-
szki
őstag
válasz belaazallat #31721 üzenetére
Pont itt szokott találkozni a déli, és északi időjárási front Internet, tv, és helyi újság alapján inkább északabbra várhatóak zivatarok. Zápor viszont lehet itt is. Vasárnap meg jobb lenne déli szél, mint északi.
A versenyzőknek díjtalan a Lenti fürdőbe a belépés vasárnap. Érdemes kihasználni, mert amúgy 2250 Ft lenne a felnőtt jegy hétvégén...Épp a versenyközpontnál lévő lovardánál kölcsönözhető bicaj (ami a fürdőhöz is közel van). Neten is fenn van: [link]
Környékbeli túrához útvonal tippek: [link]#31725) ludsimon: Ez kemény túra, mert komoly szervezés, és támogatás kell. A 200e Ft költőpénz túl kevés 3 hónapra. Csak a kaja kerülne ennyibe! Azért oda kell kalória rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
Túrákat néztük, köszi!
Más:
TF2 helyett tud valaki tartósabb kenőanyagot láncra? Olyan kellene, ami nem nagyon gyűjti a port. --Lasali-- ajánlását olvastam az #1-ben. Sajnos egyiket sem tudom beszerezni, amit ajánl.
-
lorcsi
veterán
reggel melóban észrevettem hogy lötyög a hajtókarom
remélem még haza tudok vele menni és aztán otthon meghúzom
hihetetlen, hogy állandóan szervizelnem kelleladó: vadi új soundcore motion+
-
rekid
addikt
válasz lorcsi #31739 üzenetére
Elegge nagy. Igen, sedannal föleg cupé jelleggel elegge necces.
Mind a három hátsó ülés egyenként dönthető és egyenként kivehető. A kerekeket csak azért veszem ki hogy ne koszoljak feleslegesen, egyebként befér simán kerékkel is.
Ha meméhez viszem a bicajt, ledöntöm az üléseket és bedobom a bringát.Az a bajom a bringa tartókkal hogy drágák, főleg a jók, és mondjuk évi 2 távolabbi autós tekerés miatt nincs pénzem kb 60 ezret erre köloteni főleg ugy hogy tentőcsomagtartót, mármint a sínt is kellene vennem.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
Toomy
senior tag
-
lorcsi
veterán
hehe , én is MEMÉtől vettem a bicajom
pontosan így gondolom én is a bicaj szállításos kérdést..
itt-ott már rákerestem a használt thule vonóhorogra szerelhetősre...de ezt is neccesnek érzem
az igazi és vadiúj meg téynelg 60
autócsere meg csak azért hogy évi pár alkalommal bicajt szállíthassunk eléggé nagy luxusnem rossz,d e könnyen összekarcolható a kocsi, az iylen szállítóval
és nem minden autóra szerelhető fel[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Doki-HUN1978
senior tag
Ez nincs 60000 és 3 bringa ráfér.
Néhány hete ruháztam be egy ilyenre, kellemesen csalódtam a minőségében.
A vonóhorgos verzió jobb szvsz, csak nem akartam vonóhorgot venni egy ilyen miatt.
[ Szerkesztve ]
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
lorcsi
veterán
válasz Doki-HUN1978 #31745 üzenetére
nem is rossz ár a vonóhorgos ennyiért..ha még hozzá adóm 8k-s rendszámtábla panelt akkor is elviselhető összeg
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
rekid
addikt
válasz Doki-HUN1978 #31745 üzenetére
Ugy nez ki mintha gumipokkal lenne felfogva a tartókeret az ajtóra. Nem instabil? Ha nem akkor tényleg jó alternativa. Feltéve ha jó a kocsihoz mert ezeknel is jobb előbb felpróbálni.
Nálam vonóhorog nem játszik, mert nics az autón.Gyáva népnek nincs hazája!
-
Cathfaern
nagyúr
válasz belaazallat #31731 üzenetére
Én benne lennék Bármelyik nap jó nekem amúgy.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
belaazallat
addikt
válasz Cathfaern #31749 üzenetére
Akkor egyeztessünk mikor hol találkozzunk! Te merről jönnél pontosan? Megint rétisünnel, ha ő is jön?
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest