Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
salieri.
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #26299 üzenetére
Az anyagra gondolok itt ,hogy különbözhet e ?
Mondjuk ettől,amit kinéztem -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz salieri. #26301 üzenetére
Lehet hogy különbözik, de nem sokban. Gondolom ugyanolyan légáteresztős anyag. Persze a MTB kesztyű tenyere biztosan jobban kipárnázott, kényelmesebb hosszú távon, mint egy vékonyabb szerelőkesztyű. És protektoros, ujjak végén csúszásgátló felület(bár ez hamar lekopik akárki akármit mond hogy nem). Plusz szerintem nagyon jól néz ki. Én is szeretnék új kesztyűt, de a külföldi vásárláshoz nem értek, itthon meg az alapkesztyű is elég drága.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Misály
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #26305 üzenetére
En tavaly 8-ert vettem egy XL Dakine-t 10 helyett, mert nem vittek, ki lehet fogni olcson. Kulfoldi vasarlashoz nem kell erteni, ugyanolyan ( sokszor kenyelmesebb is ) mint itthon, csak nem beszel magyarul az oldal.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Misály #26306 üzenetére
Nekem sajnos az már elég nagy érvágás.Nekem eddig Axo,661 (meg egy Bikefun, de az nagyon tré volt ) volt, akcióba fogtam ki őket a superpole-nál. Egy ideig volt boltjuk Nyhán. De most gondba vagyok. Amiről az előbb szó volt az kifejezetten tetszik.
[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
dqdb
nagyúr
válasz hoffman_ #26296 üzenetére
Az SS XC-re azért elég vad húzás
Sokszor a dolog velejárója a még ennek az összeállításnak a teleszkóp hiányaMiért Hybrid SMP-t vettél az Extra helyett?
MTB-re a Hybrid az egyetlen ajánlott típus a megfizethető áru SMP nyergek között.salieri.: ha tapad a kormányhoz, akkor jó, csak a tartóssága kérdéses. Ha csúszik, azonnal elvetendő. Ha túlságosan izzad benne a kezed, szintén. Ej, de lassú voltam, most látom, hogy mindegyik észrevételem már szóba került.
#26309: arra gondolok autószerelő kesztyű azért extrém igénybevételre van kitalálva nem?
Én inkább azt mondanám, hogy más igénybevételre van kitalálva. Lehet, hogy jó, de ha mégsem, akkor egy jó hosszú ujjú nyári kesztyű árának a felét-harmadát már elbuktad.[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
hoffman_
nagyúr
Sokszor a dolog velejárója a még ennek az összeállításnak a teleszkóp hiánya
Az megint csak arcon tudja csapni az embert adott helyzetben(vagy inkább csuklón), de biztos nem véletlenül mennek így neki.
MTB-re a Hybrid az egyetlen ajánlott típus a megfizethető áru SMP nyergek között.
Igen? És ezt hol olvastad? Komolyan kérdezem Extráról volt teszt bikemagon, ott jót írtak róla, Hybridről anno nem találtam, bringás cimbora, akinek adok a szavára, pedig próbálta mind a kettőt, azt mondta, nem érzett különbséget 5 ezerért.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
nagyúr
válasz salieri. #26309 üzenetére
A bringás kesztyűk a megfelelő helyeken párnázva vannak, hogy hosszabb etapokon se gátolják a kézfej vérellátását, emellett megerősített tenyér résszel rendelkeznek, hogy a markolat ne kezdje ki idő előtt az anyagukat, illetve sok esetben az ujjbegyeken rendelkeznek csúszásgátló felületekkel, amik a biztosabb fékkar-fogást biztosítják. Egy autószerelő kesztyű ezekből semmi sem tud, ezért nem ajánlott bringázáshoz.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
salieri.
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #26311 üzenetére
Igen ,csak ez kivitelezhetetlen sajnos .
Viszont ennyiért lehet megpróbálom.
A monti kesztyű,hogy szellőzik? Vannak rajta apró lyukak, vagy légáteresztő az anyaga?
4 ezer egy Btwin kesztyű is.
Febi elég régen piacon van ,gondolom nem gyártat szarokat. -
dqdb
nagyúr
válasz hoffman_ #26310 üzenetére
Az SMP SVT katalógusában. Engem a vásárlása pillanatában nagyon nem érdekelt, hogy melyik az olcsóbb, melyik a drágább, észreveszem-e a különbséget, egyszerűen egy olyan nyereg kellett ott és akkor azonnal, amivel ki tudok menni kínszenvedés nélkül terepre.
salieri.: nekem a BBB a kézfejnél hálós anyagból van, így jól szellőzik. Körülbelül 2 hónapja akartam lecserélni, itt a topikban kérdeztem is róla, mert a csuklórésznél a két anyag találkozásánál kezdett szétszakadni (akkor el is írtam, nem 1, hanem 2 szezon után történt ez), de egy kicsi anyagdarab felvarrása után ismét van egy jó kesztyűm. Azon a megerősítésen kívül nem szakadt (pedig estem vele), nem lyukadt (még az ujjvégeknél sem), és az összes szilikonos párna is megvan még.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz salieri. #26313 üzenetére
Valamelyken nem olyan apró. Pl ami most van nekem, természetes kézállásnál ahogy a fékkaron van rajta a mutatóujja, fullra átjárja az egészet a levegő. A felső rész full ra légáteresztő.
Én inkább a sima MTB kesztyűt ajánlanám. Azzal tuti nem fogsz mellé."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
hoffman_
nagyúr
Már épp akartam mondani, hogy akkor itt a bibi - én nem tudok franciául De látom, hogy van az ilyen hülyéknek is opció, a MTB vagy be van pipálva, vagy nem. Köszi
mod:
Amúgy a nyereg felépítését tekintve, ránézésre semmi diffi nincs, csak a nyeregpálca szöge teljesen más. Kíváncsi lennék élesben a különbségre.
[ Szerkesztve ]
-
salieri.
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #26315 üzenetére
így is lesz megrendelem a linkelt kesztyűt.
-
Crazyman33
senior tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #26299 üzenetére
Köszönöm, akkor legbiztosabb a csere.
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Gery15
addikt
válasz tvamos #26253 üzenetére
tvamos és Multon: Jó sárcok lehet kicsit eltúloztam a dolgot, annyira azért nem, hogy akkus felx meg ilyesmi. Csak azért vannak olyan rohadékok, hogy kifigyelik, hogy imbuszos és akkor azt megoldanák... sulim előtt csak egy egyszerű tároló van, ahová csak az első kereket lehet lakatolni. Ezért kellene valami megoldás rá... szerintem csak ez az elforgatós cucc lesz a megoldás csak nem tudom mennyire megbízható dolog, mert még azt mindig kizártnak tartam, hogy az egész tárolót fejtetőre fordítsák egy bicikliért. Ráadásul sulim előtt kamera is van csak hát... ha egyszer már ellopták az úgysem lesz meg.
Multon erről a hurkos dologról van több infód?HyperX
-
Zebu
addikt
Nah meghoztam a bicót a Bergusonból. Este belövöm az ülést és próbálkozom majd kicsit vele
-
rii
nagyúr
az megvan hogy jobbra a jobbos balra meg a balos, de így sem akar felmenni ...
a fénykép csak a tengelyek vélt közti különbséget hovatott ábrázolni, de ha jól látom, inkább a menetvágatok mélysége tér csak el ....gonsolom lehetetlenség menetvágni a pedál tengelyét
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
szki
őstag
Ha nincs még a bicajon a hajtókar, akkor satuba fogva próbáld meg a pedált betekerni a hajtókarba másik oldalról. Hátha onnan belekap, és alakítja picit a meneteket. Utána meg mehet rá a rendes oldalról.
Műhely, kis kézi reszelők, és egyéb nyalánkságok elkélnek ilyen műveletnél. Lehet ilyen apróságokkal szenvedni... -
Misály
addikt
Montisok ( inkabb fr/dh ), Hol talalok 2.5-os UST gumit elerheto aron ( ertsd 12 korul / darab )? Kulfoldrol most kisse draga volna.
-
Stauffenberg
nagyúr
Hali!
Egy kis debugging help kéne! Az milyen jellegű hibára utal egy bringánál ha nagyobb sebességnél kotyogó, lüktető, "dümmögő" hangot ad? Tekerés és sima gurulás esetén is. Országútiról van szó amúgy. Kerékagy probléma lehet? A felnik újak és sem a guminak, sem a felninek nincs baja, nincs nyolcas.
Nem tudok odahajolni és hallgatni, mert csak nagy sebességnél hallani (pl: lejtőn lefele).
-
rii
nagyúr
lehet itt mégjobban látni a különbséget ...
a két cian vonal egyofrma távolságra van .... menetsürüságben lenne más? )-.
de az a durva, hogy még az első menetet se kapja be ... márpedig ha csak a metetsűrűsg lenne a gond, akkor legalább az első menetet megenné ... de még azt sem ...
-
nagyúr
válasz Misály #26328 üzenetére
Nem túl nagy a kínálat, de ez pl megfelel a kritériumoknak: Hutchinson Octopus.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Ugorj be a két pedállal egy szervizbe, és kérd meg, hogy mérjenek rá a menetekre, akkor kiderül a turpisság. Ha nincs eltérés a menetemelkedésben, akkor az apró reszelő lehet a megoldás. A - képen - jobb oldali menet eleje mondjuk elég megviseltnek tűnik.
-
rii
nagyúr
a jobb oldai pedál az, aki nem kellene, de csak ő megy bele eddig a hajtókarba ...
mepgórbálok akkor majd szervizeshez elmenni, csak a keró halásztelken van, én a III-ban, hétvégente tudok leugrani oda vidékre, és ha elhozom a pedált, akkor nem tud menni havercsaj a gépével (-.
lehet veszek addig valami ócsó platform pedált, és akkor az lesz amit írtál, hogy szervizbe viszem minkét pedált, megkérdezzük, mit lehet tenni ..
-
rii
nagyúr
válasz gery03 #26336 üzenetére
meg satut ;-)
TripleB: van egy szervizes ex-versenyzős csóka az egyik utcában ... mennézzük' ... most hogy már csak a pedált kell elvinni, így nem gáz .. az egész gépet nem bíztuk volna rá a speckó festés miatt
-
ludsimon
veterán
undefined
-
ludsimon
veterán
-
Vasinger!
nagyúr
-
carrot
tag
Nem vagyok túl jártas Paks felett, ezért kérném ha valakinek lesz ideje ránézne legyetek szívesek merre legjobb eljutni Paksról Vácig. Én ezt így terveztem egyelőre. Köszi.
-
hoffman_
nagyúr
válasz Vasinger! #26344 üzenetére
Ez a srác nagyon ügyes, már többször linkeltem régen. Tolja full fixivel, meg komolya össztelós gépekkel is. De a legkomolyabb ez - nesze nektek tárcsafék meg teleszkóp terepre. Nem kell egyik se, csak egy fixi(najó, legalább SS-t csinált belőle)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest