Új hozzászólás Aktív témák

  • weinmaker

    őstag

    válasz Parci #15628 üzenetére

    Ezer éve nem írtam, de ezt én sem tudom szó nélkül hagyni (mármint az avx féle gusztustalan provokációkat), mert az volt irányunkban is bőségesen. Először mi vagyunk a legszebbek és legokosabbak, majd miután az ember átment ámokfutóba, és mondtam, hogy nem teszteljük az avx kávékat, onnantól mi lettünk a hülyék.

    De nefeldkezzünk meg a mindenkit ócsárló, és külön-külön emailen betámadó dolgairól sem: paljoc, casino mocca, pacificaffé, kávékorzó, és még sorolhatnám, már mindenki volt mocsok szemét, és egyéb kedves jelzővel ellátva.

    Csak bólogatni tudok Parci hozzászólására, hogy egy akciós pörkölő (és mondjuk bármi egyéb) feledtetni tudná azt a sok ocsmányságot amit művelt.

    Nekem is akart küldeni pörkölőt, hogy szórakozzak vele, és próbálgassam, de természetese azt is elutasítottam. Ilyen emberrel semmilyen kapcsolatot nem szeretnék sem most, sem pedig a későbbiekben.

    Persze ez kizárólag az egyéni véleményem, és semmi bajom azzal, ha valaki jóban van vele, vagy vásárolja, használja a termékeit. Én köszönöm nem kérek belőle!

    Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!

Új hozzászólás Aktív témák