Hirdetés
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nintendo Switch
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- Clash of Clans
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Egyik hobbinál se reklámozom az árakat, max ha valamiből kell egy már használható szint, azt szoktam mondani mennyi az annyi.
És úgy tűnik hogy kávéval is kezdek fertőzni, egy kolléga már rajta van a rolleren, a másik már gyűjti be az infókatSzerényebben tolom a bringát, friss a Spark RC, 740 alu az elődje várja a kisszervizt meg új gazdit, karbonvillás 2x9 fitness, és párom Courierja lett most gravelosítva
nekem, hogy azzal kísérjem -akár terepen is- kislányomat (woom 4) és az a boltbajárós is. Szóval hivatalosan 2 bringám vanSzerintem a kávénál megálltam, használt Dedica 885, másik kar+szűrők, tartó, wdt, Kingrinder K2, kismérlet, még épp emberi árú kávék, kész. Már a puck screen filterre is sajnálom hogy kipróbáljam. De mások legalább ennyiért vesznek automatát, szóval ezt még nem mondanám pénzszórásnak, persze nejem azért nézett rám párszor ferdén, hogy már megint mit rendelek, mit méricskélek, még egy hobbi amibe belemerülök
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI kábel TV
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest