Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyerekek, egyre idiótább ez a világ.
    Itt raknék le hollandoknál, ráállok rámpára, 10 perc múlva jön egy boxos-san, és hoz valami kütyüt amit sose láttam még.
    Bazmeg, be kell mászni a treplikre, szét kell húzni a két fékvezetéket, és a pót csatlakozójába bele kell dugni egy kilós kütyüt, amit rázárnak, és halleluja.
    20 perce ezzel szopunk, mert nem lehet rázárni, addig meg nem kezdik el a pakolást.
    Mondom a gyereknek, hogy szétakasztok, hozok hat kerékbilincset kamionra, aztán lekapom a hat kereket, ráteszem a bilincseket, aztán beöntöm a pótot 300 köbméter betonba. Akkor kurva élet nem megy sehova.
    Nem érti mi bajom van...
    Nagyon remélem, hogy nem lehet majd leszedni, és simán ki lesz számlázva napi 500 euró amíg itt állok.
    Elmennek már a picsába. Franciáknál is ez a kulcselvétel-önzárókerékbilincs-anyámkínja is már kiveri a biztosítékot, de ez aztán már tényleg a baromság netovábbja.
    Meg amúgy mi értelme? Hiába csinálja ezt, elindítom, így is úgy is elhúzza, mert a nyereg nincs szét akasztva. Az lesz a következő baromság, fogadni mernék. Akasszál szét is, ezt a baromságot is tedd rá, meg a kulcsot is elveszik majd.
    Mondanák azt, hogy húzzam ki a pisszenöféket a póton. Pont ugyan ez lenne a végeredmény, csak kevesebb szívással és időveszteséggel.

    [ Szerkesztve ]

    どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

Új hozzászólás Aktív témák