Új hozzászólás Aktív témák

  • bandus

    veterán

    kis álláskeresési járadék update:
    09.14 volt az utolsó munkanapom, 09.16-án online küldtem be a szükséges papírokat. ezekre nem volt semmi reakció, így 09.27-én szerdán elmentem személyesen a foglalkoztatási osztályra. ott jóváhagyták nekem helyben a papírokat, de valami számfejtési határidőre hivatkozva nem tudták rögtön megcsinálni a mobilitási támogatást is, azt mondták ezt kérvényezzem a munkábaállást követően. hétfőn kaptam 75k utalást, ezt nem tudom pontosan milyen időszakra, nem sikerült kitalálnom az arányosítást. hétfőn elküldtem a kérvényt, ma kaptam a visszajelzést, hogy:

    "Ellátását és nyilvántartását megszüntettük 2022.10.03. napjától. Még 2 napi ellátást utalni fogunk.A megszüntetésről az igazolást postázni fogom. Több teendője nincs.
    A mobilitási fennmaradó összeg iránti kérelme elfogadásra került. A határozatot postázom. A jövő heti számfejtéssel ezt az összeget is meg fogja kapni."

    Szóval végül viszonylag kevés befektetéssel (itteni olvasgatás, faggatózás+papírmunka, mondjuk nettó 4-5 óra) egész jó órabért sikerült hozni. köszi mindenkinek aki segített tisztázni a dolgokat. még tervben van, hogy összegzem a tapasztalatokat egy strukturáltabb posztba ha lesz időm hétvégén :)

    "a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Új hozzászólás Aktív témák