Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Borisz76 #24120 üzenetére

    hát, itt középfokú szakképesítésnek írják azt, ahol ilyet lehet tanulni. Bár nem követem már a sokadik okj vagy épp most minek hívják képzési katyvasz megfeleltetését. Itt van lista az okj kódok szintbeli jelentéséről is, de látom ez régi. Szal valsz már megint más számozási rendszer van a képzésekhez.

    Viszont valóban úgy van, hogy nem a legmagasabb bármilyen végzettségi szint, hanem a munkakörhöz szükséges végzettségi szint szerint van ez.

    Szerk: Aztán persze más kérdés, hogy valóban azt a munkakört végzed-e, mint ami a szerződésedben van. Ha papíron más van, de valójában a munkád valódi munkaköre valamilyen magasabb szintű képzést követel meg kötelezően, akkor átver és szabálytalan.

    Hát az még egy külön katyvasz, hogy vannak tevékenységek, amihez kötelező valamilyen végzettség. Másokhoz meg semmilyen végzettség sem szükséges, úgy is végezhető. Péládul vállalkozás indításánál vért lehet izzadni, hogy most akkor milyen tevékenységi köröket lehet beírni, mihez kell végzettség, milyen végzettség. Mi az aminek egyéb szabályai is vannak (engedély köteles, bejelentés köteles, képzettség köteles... ).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák