Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Ha segít, ilyen az xml-be mentési metódus.
private void toXML() throws Exception
{
TransformerFactory xf = TransformerFactory.newInstance();
xf.setAttribute("indent-number", new Integer(2));
Transformer xformer = xf.newTransformer();
xformer.setOutputProperty(OutputKeys.METHOD, "xml");
xformer.setOutputProperty(OutputKeys.INDENT, "yes");
xformer.setOutputProperty(OutputKeys.ENCODING, "UTF-8");
FileOutputStream fos= new FileOutputStream("teszt.xml");
Result out = new StreamResult(new OutputStreamWriter(fos,
"UTF-8"));
xformer.transform(new DOMSource(doc), out);
fos.close();
}Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
pakriksz
őstag
Megoldottam, végigkeresi az üres string attribútumos(mert van ilyen az xml-ben, így szerencsére nem kell az összes tagen végigmenni, mert csak ezeknél fordulhat elő üres tag) tageket, és beilleszt egy space-t. Így külön zárja le. Azt olvastam az xml-nél az a szabvány ha nincs semmi a tagek között akkor <Tagnév/> a szabályos, de azért jó lenne ha a DOM-ban be lehetne állítani hogy formázgathatja-e vagy sem.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
pakriksz
őstag
Csináltam egy ilyet public class NoDuplicateList<E> extends ArrayList<E>
Azért nem set-et használok új osztály helyett mert kell a get metódus is és az is hogy a listában minden csak egyszer szerepel. Na de most A Collections.synchronizedList() ezen nem működik, már pedig több szál fog hozzáférni ehhez a listához.
Mit lehet tenni?
Ja a másik csavar benne, hogy ez azért kell, mert egy több szálú program állítja össze a listát (igazából bármi lehet csak 1 adat(ez az adat egy 6 stringből álló objektum csak 1x szerepeljen benne), majd ezt egy Jtable-ben kéne megjeleníteni(amihez szintén kell 3 metódust implementálni).[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
skoda12
tag
válasz pakriksz #2406 üzenetére
Pengen kell mukodnie annak a Collections.synchronizedList()-tel is. Ennek ellenere megsem ajanlanam ezt a megoldast, a szarmaztatas mindig csak vegso menedek legyen. Neked az kell, hogy a szalak egy Set-et allitsanak ossze, igy nem lesz duplikacio. Ezutan pedig keszithetsz egy listat a Set elemeibol.
[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
válasz skoda12 #2407 üzenetére
Pedig nem működik, azt mondja nem lehet Listt-é alakítani. Viszont máshogy megoldottam a dolgot, úgy hogy a noduplicatelistben minden használt metódust synchronized-ként overrideoltam. Set-list konvertálgatás pedig azért gáz mert futás közben jópárszor végig kéne járnia ezt az utat, merthogy szerkeszteni is lehet a dolgokat nem csak kilistázni.
A JTable-hez meg csináltam egy saját tablemodelt, amivel már rendesen megy.
De van nála egy kis kinézeti bibi. Nem találok olyan beállítást hogy a cellákat az abban az oszlopban lévő leghosszabb szövegre méretezze, mert bár futás közben lehet egérrel átméretezni de jó lenne ha minden látszana. Az auto resize beállításoknál nincs ilyen azokat végigpróbáltam. A jtable metódusainál van 2 aminek a nevéből ítélve az lenne célja, de az egyik deprecated a másik meg már elvileg java 1.4 óta nincs benne. Az állítólagos alternatíva doLayout meg semmit sem csinál.Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
pakriksz
őstag
Hát ez nagyon furcsa. A programomat elindítom a jar-ra duplaklikkelve win7 alatt, de nem csinálja a dolgát. Egy 50 megás xml-t kéne betöltenie, de nem listázza ki, semmi hibaüzenet, és jó sokáig terheli a cpu-t.
Eclipse-ből indítva jóval rövidebb ideig terhel, és úgy működik ahogy kell. A vicc az hogy paranccsorból java -jar al futtatva szintén rendesen működik.
Ha duplaklikkel indítom és nem működik rendesen akkor a folyamatoknál egy 32 bites javaw.exe-ben fut. Ha eclipse-ből, akkor 64bites javaw-ban, java -jar nál pedig 64 bites java.exe-ben.Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Lortech
addikt
válasz pakriksz #2410 üzenetére
Ha duplaklikkel futtatod, akkor az os jar fájl társítása határozza meg, mivel fut, ha a java -jart ... parancsot kiadva futtatod, akkor pedig a %PATH%-ban található java-val fut. A kettő nem szükségképpen uaz.
Collections.synchronizedList()-nek mennie kell generikusokra, ahogy írták előttem. pl.
List<T> xyz = Collections.synchronizedList(new NoDuplicateList<T>());[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
pakriksz
őstag
válasz Lortech #2411 üzenetére
Aha igen így tényleg megy. És így a noduplicatelisttel is ugyanúgy "thread safe" lesz?
Más: az xml-t egy serz (ami a serialize rövidítése szinte biztos) nevű programmal tudom konvertálni oda és vissza, egy bin kiterjesztésű fájlból. A bin-be konvertált xml-ek úgy néznek ki, hogy kb tizedakkora a méretük, néhány xml szöveget ki lehet venni belőle, de nagy része olyan bináris kódos mindenféle jel. És jó lenne ha nem kéne ez a serz program a konvertálásra, viszont zárt forráskódú. Rákerestem arra java-ban binarize, amire csak annyi jött ki hogy lehet javaban bináris adatot menteni sima xml-be. Serialize-re rákeresve pedig objektumok xml-be mentése jött ki. Egyik sem éppen az ami kéne.
Ez a dolog lenne az
De nem tudom javaban honnan indulhatnék el, ez a serz program egyébként c# nyelven íródott.Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
pakriksz
őstag
Hogyan lehet egy nagyobb libből kiszedni a szükséges dolgokat (vagy akár összeset mert gondolom a proguard ki tudja szedni a felesleget) hogy működjön is? Úgy megy hogy external jarként hozzáadom majd eclipse-vel úgy exportálom hogy berakja a jar-ba a lib jarokat is (de jarként teszi bele). Ha azt mondom hogy csomagolja ki a libet és úgy tegye bele a jarba, úgy megy, de így még nagyobb lesz az egész jar, proguard meg állandóan elszáll a végén, hogy "Warning: org.jdesktop.swingx.auth.KeyChain: can't find referenced class...".
Hogy lehet csökkenteni a libek méretét?Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Osiris
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a egy String-be szeretnék beolvasni extra.Console.readLine metódussal, de ha a beolvasandó szövegben van vesszős betű, akkor a program látszólag nem megy tovább, nem jelenik meg a beolvasás következő sora. A lenti programban pl. megáll a vezetéknév beolvasása után ha a névben van egy "ó" betű.
Mi lehet a baj?A kód:
public class Köszön1 {
public static void main(String[] args) {
String vezetékNév="", keresztNév="";
vezetékNév=extra.Console.readLine("Vezetékneve : ");
keresztNév=extra.Console.readLine("Keresztneve : ");
String név=null;
név=vezetékNév+" "+keresztNév;
System.out.println("Üdvözlöm "+név+"!");
}
}A kimenetében a programnak a vesszős betűk is rosszul jelennek meg. (NetBeans 7.0.1)
[ Szerkesztve ]
-
Osiris
őstag
Majd kipróbálom linux alol is, de most nincs rá időm sajnos. Az az érzésem, hogy az ősöreg extra csomagban (amit a magyar java tankönyvek használnak pl. konzolról történő adatbevitelre) lehet valami elavulva.
ArchElf:
Csak a vesszősökre. Tudsz valami megoldást?Az extra csomagot Angster Erzsébet készítette a Java 1 és Java 2 című tankönyveihez.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Most kezdek ismerkedni a Javaval a C# mellett - azt már kezdem érteni (tudom, ilyet igazából sohasem mondhatok, mert mindíg van új ismeretlen része) - és rögtön meggyűlt a bajom az Eclipse-szel.
- Lassú (adataimnál látható 8G RAM-os gépen)
- Képtelenség bejutnom kód nézetbe, hogy kell ennél ezt kivitelezni?Visual Studioban 1 kattintás.
Biztos itt is egyszerű, csak nem jöttem mlg rá.Üdv. core2
-
Lortech
addikt
válasz Neil Watts #2420 üzenetére
Nálam ~100000 osztályos projektnél, pluginekkel megrakva sem lassú az eclipse ganymede-től indigoig. Talán lassúnak tűnhet az indulása, kicsit be kell járatódnia.
Amikor létrehozol egy új workspace-ben egy új projektet, akkor szól, hogy mi az alap nézet (perspective). Ez itt a jobb felső sarokban állítható:
Ha létrehozol egy java projectet, akkor alapból java nézetet ajánlja fel. Bal oldalt a package explorerbent (vagy windows/show view / package explorer és oda húzod ahova akarod) tudod tallózni a workspace tartalmát, például a package-ek alatt a kódokat (default könyvtár a /src, ha vannak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz Neil Watts #2422 üzenetére
Szia!
Eclipsnek 1.6 os java dukál. Úgy vettem észre - szó szerint nekem 1.7 alatt két gépen is fos. Továbbá tudom ezt ajánlani, szerintem jobb! A CE ingyenes. Egyik ismerősömet idézve, az Eclipse túl van tervezve (android fejlesztő ). Persze egy marha jó ide, aláírom, sok mindent tud - ízlések és pofonok.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Rison77
senior tag
Sziasztok,
Konzolról adatbekérést szeretnék csinálni majd megszámoltatni a szavak számát. Sikerült megcsinálnom a programot, de csak az ősrégi extra csomaggal tudtam bekérni. Valaki esetleg tudna segíteni hogy implementáljam bele a Bufferedreader-t?import java.util.*;
import extra.*;
public class szavak {
String szoveg = Console.readLine("Szöveg: ");
StringTokenizer st = new StringTokenizer(szoveg);
System.out.println("Szavak száma: "+st.countTokens());
}
} -
Osiris
őstag
Nekem erre:
import java.io.Console;
public class consoleClass {
Console console = System.console();
if (console == null) {
System.err.println("sales: unable to obtain console");
return;
}
String username = console.readLine("Enter username: ");
System.out.println(username);
}
}Ezt dobja:
run:
sales: unable to obtain console
BUILD SUCCESSFUL (total time: 0 seconds)Mi lehet a gond, miért nem kéri be a felhasználónevet?
[ Szerkesztve ]
-
Murphistic
aktív tag
Nekem is ugyanazt a hibát dobja mint neked, ha a netbeansből indítom a programot.
Viszont ha a parancssorból indítom, akkor működik. Erre csak az az ötletem van, hogyha a fejlesztőkörnyzet konzolja is fontos neked, akkor használd a System.in -t bemenetként. Nekem eddig nem volt vele gondom, bár az is igaz, hogy ritkán használtam."A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Létezik valami jó Java framework amivel érdemes lenne foglalkozni? Kis googlezás után semmi értelmeset nem találtam most.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
pakriksz
őstag
Egy olyan problémába ütköztem, hogy egy külső exét hív meg a programom Runtime.getRuntime().exec("serz.exe "+path); ami egy fájlt konvertál. A gond az, hogy erről a sorról tovább lép a programom mielőtt kész lenne a hívott program, így konvertált fájlt vagy nem találja, vagy félkészen nyitja meg. Mit lehet tenni?
-
pakriksz
őstag
válasz pakriksz #2430 üzenetére
megvan, van egy waitFor() metódusa, azzal lehet váratni.
-
veterán
Hello!
Valaki dolgozott már JFreeChart-tal? IDEA11 alá próbálom beüzemelni, de valahogy nem akar összejönni. A szükséges jar fájlok könyvtárát már beállítottam, IDE nem is panaszkodik és le is fordul szépen, de futtatáskor elszáll mint a győzelmi zászló.
Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: org/jfree/ui/ApplicationFrame
at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
at java.lang.ClassLoader.defineClass(Unknown Source)
[...]
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: org.jfree.ui.ApplicationFrame
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
[...]Gondolom valami noob hiba lehet (még nem volt dolgom külső librarykkel)...
Köszönöm előre is!And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
pakriksz
őstag
XML-be írnék objektumokat.
De Ha egy feltöltött listát írok ki, gyakorlatilag létrehoz egy arraylist node-ot az xml-be ami tök üres, pedig a listben vannak objektumok.Ha forral akarom kiiratni a listben lévő objektumokat, akkor meg egy ilyen rendkívül informatív hibaüzenetet kapok:
java.lang.InstantiationException: Replaceable
Continuing ...
java.lang.Exception: XMLEncoder: discarding statement XMLEncoder.writeObject(Replaceable);A replaceable objektum már implements Serializable, de úgy is ugyanez.
-
pakriksz
őstag
válasz Lortech #2435 üzenetére
nem volt, de közben rájöttem. Mindegy ez amit így objektumként ment nem valami szép xml, és azért jó lenne ha embernek is jobban olvasható lenne, úgyhogy saját xml mentést írok, csak van vele egy gond.
DOM-ot használok, be van állítva a transformernél az indent is, mégsem formázza szépre az xml-t, miközben ugyanebben a programban egy másik xml-t igen, ugyan ezekkel a beállításokkal.[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
Ez azért nagyon kemény:
sír hogy az objectként beolvasott objektum (lista) listára castolása ellenőrizetlen. De ha berakok egy instanceof-ot, oda meg nem lehet generikust írni, tehát ugyanúgy ellenőrizetlen leszTroll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
veterán
válasz Lortech #2433 üzenetére
Eddig kívülről - IDEből ment szó nélkül, jó volt a tipp, köszönöm.
Parancssoros futtatásnál lehet valami konfigfájlszerű dolgot mellécsapni, hogy ne kelljen minden futtatásnál ennyit gépelni?
Másik: ha Collections.sort()al szeretnék egy saját osztályokból álló konténert rendezni, van rá mód, hogy többféle komparátor metódusom is legyen? (Teszem azt, egyszer egy String mező szerint, máskor Double alapján, stb).
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Lortech
addikt
Sok lehetőség van classpath beállításra.
Legjobb, ha az indítást, classpath beállítást egy batch fájlba foglalod.
Én az alábbiakat szoktam preferálni:
-kitöltheted a CLASSPATH környezeti változót, ezt automatikusan használni fogja a java.
-megadhatod java-nak az alábbi paramétert: -classpath %XYZ_ENV_VAR%, ahol XYZ_ENV_VAR környezeti változó tartalmazza a classpath bejegyzéseket. (ha ugyanazon a konzolon futtatsz különböző java alkalmazásokat (különböző classpathokkal), akkor célszerű különböző classpath változókat használni az egyértelműség kedvéért)
Classpathban megadhatsz könyvtárat is 1.6 felett csillaggal kijelölve benne az összes jart, pl. létrehozol egy lib könytárat, benne a jar fájlokkal, és
set CLASSPATH=lib\*A másik kérdésed nem teljesen világos. A sort metódusnak tetszőleges Comparator argumentumot meg tudsz adni (de akár lehet egyetlenegy Comparatorod is, ha generikus Comparatort írsz, típusonként szétválasztva az eseteket) . Ha az egy paraméteres sortot használod, akkor pedig az elemek Comparable implementációja mondja meg, hogy mi a sorrend, a compareTo metódusban meg azt vizsgálsz, amit csak akarsz.
-
pakriksz
őstag
Azt nem tudja valaki, hogy sok egymástól független threadből indított külső programból miért nem indít annyit a java ahány threadből meghívódik? Mert csak 1x hívja meg, és így ezen a részen elveszik a többszálúság.
-
Lortech
addikt
válasz pakriksz #2440 üzenetére
Annyi (nyilván az erőforrások és a futtatókörnyezet adta keretet között) külső programot indíthatsz el akár ugyanabból a threadből is, amennyit csak akarsz. A külső programtól függ, hogy megakadályozza-e, hogy futtathass több példányt belőle. Ha nincs ilyen limitáció, akkor valószínűleg valamit rosszul csinálsz.
-
pakriksz
őstag
válasz Lortech #2441 üzenetére
ja úgy néz ki csak 1 thread fut.
Csináltam ezért egy tesztosztályt.
public class Tred extends Thread {
private double tőtjük=0;
public Tred() {
super();
while (true) {
tőtjük=tőtjük+Math.round(Math.random()*(Math.random()*10));
//System.out.println(totjuk);
}
}
@Override
public void run() {
super.run();
}
}
És így indítom:
new Tred().start();
new Tred().start();
new Tred().start();
new Tred().start();
}gyönyörűen beáll 1 magra... mivel 25%-os terhelés a 4 magon.
Pedig úgy indítom ahogy mindenhol írjáák és itt aztán még synchronized változó sincs.Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
ArchElf
addikt
válasz pakriksz #2442 üzenetére
Egy process fut, amiben fut
négyöt thread...
Mondjuk 100% processzort kellene csináljanak, hacsak nincs valami ördöngősség nálad...
Próbáld meg így: [link]Lortech: ehh
AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
pakriksz
őstag
válasz Lortech #2444 üzenetére
és ha nincs vége a konstruktornak akkor nem indítja a többi threadet? Ez nagyon gáz. akkor ahogy látom képtelenség így létrehozáskor exceptiont dobni, ugyanis a run() "nem támogatja". Konstruktor igen
Amúgy konstruktorból átrakva a dolgokat, sikerült több magot használtatni vele. De aztán hogyan?Grafikus felületen egy listában tárolja a fenti osztály példányait, majd for ciklussal megy végig rajtuk és hívogatja meg a metódusait a user eventjeikor, viszont ugye a for megvárja az eredményt, így 1 szál fog futni egyszerre. Ilyenkor mi van?
(valami szálmenyiség maximalizálást is kéne csinálni, mert fájlokból olvas ír, és hát a vinyóknál nem valami hatékony hogy 300 szál olvasgat írogat 300 fájlt, na meg a cpu-nak is értelmetlen ennyi.)
[ Szerkesztve ]
-
ArchElf
addikt
válasz pakriksz #2445 üzenetére
Tread Poolingról olvasgass...
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
pakriksz
őstag
válasz ArchElf #2446 üzenetére
olvastam, csak hogy nekem később is kellenek a létrehozott példányok, már pedig az executeservice execute jába csak annyit írhatok hogy new Threadnév...
Aztán valahol valamikor valami lesz a threaddel...
És metódust meg nem lehet vele meghívni.[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
válasz pakriksz #2447 üzenetére
Az első mondat hülyeség, csak már felment a pumpa. De a lényeg még mindig az hogy a metódushívás nem megoldott.
Viszont Executeservice működik létrehozáskor, a probléma az, hogy ugye végigmegy a for cikluson, de még futnak a threadek, a for ciklus után meg jön a gui frissítés az adatokkal, csak hogy sehogy sem tudom ezt váratni amíg készvannak a threadek.
Megváratni viszont sehogy sem tudom. Ha berakok egy waitet akkor "IllegalMonitorStateException", ha not isTerminated vagy isShutdown-t rakok a while ba azok soha nem jelzik hogy kész van...Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
pakriksz
őstag
megvan, while awaittermination és a ciklusba egy sleep. Már "csak" meghívni a metódusokat kéne több szálon.
-
pakriksz
őstag
Sikerült, furán viselkedik. Ugyan az a program ugyanazokkal a teszfájlokkal ugyanannyi beállított threaddel teljesen randomban 3 féle dolgot művel:
-töltöget majd úgy néz ki mint egy végtelen ciklus 1 mag használatával
-működik de 1 magon
-több magon működik ahogy kellVolt már ilyen kiszámíthatatlan működés hasonlóképpen, de néhány indítás után normális lett. Hát most nem lett.
Ami mégfurább, hogy ha egyszerre kevesebb fájlt nyitok meg (300+ helyett mondjuk 100-at) akkor mindig megfelelően működik.
Elfogyott a memória talán?Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest