Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Sok lehetőség van classpath beállításra.
Legjobb, ha az indítást, classpath beállítást egy batch fájlba foglalod.
Én az alábbiakat szoktam preferálni:
-kitöltheted a CLASSPATH környezeti változót, ezt automatikusan használni fogja a java.
-megadhatod java-nak az alábbi paramétert: -classpath %XYZ_ENV_VAR%, ahol XYZ_ENV_VAR környezeti változó tartalmazza a classpath bejegyzéseket. (ha ugyanazon a konzolon futtatsz különböző java alkalmazásokat (különböző classpathokkal), akkor célszerű különböző classpath változókat használni az egyértelműség kedvéért)
Classpathban megadhatsz könyvtárat is 1.6 felett csillaggal kijelölve benne az összes jart, pl. létrehozol egy lib könytárat, benne a jar fájlokkal, és
set CLASSPATH=lib\*A másik kérdésed nem teljesen világos. A sort metódusnak tetszőleges Comparator argumentumot meg tudsz adni (de akár lehet egyetlenegy Comparatorod is, ha generikus Comparatort írsz, típusonként szétválasztva az eseteket) . Ha az egy paraméteres sortot használod, akkor pedig az elemek Comparable implementációja mondja meg, hogy mi a sorrend, a compareTo metódusban meg azt vizsgálsz, amit csak akarsz.
Thank you to god for making me an atheist
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Diablo IV
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest