Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz Gergőke88 #83092 üzenetére

    7.1.2-hoz kepest is gyorsult? Nem akarodzik feltenni egy I5-re (bar a hetvegen lehet, hogy tenyleg felrakom arra is), de meglatom.
    Most neztem ipad air2 videokat...na vegre 2giga ram van benne. Csak belatta apple is, hogy az 1giga mar keves.

    Ezek utan (szamomra) tok egyertelmu, hogy az osszes eddigi (es a mostani mini 3-as is ami azert nonszensz) mar gyengen fog szerepelni IOS 9-el jovore, mert kelleni fog a 2 giga a rendszerhez, hogy tenyleg jol fusson.
    A bongeszes es multitask mar most sokkal jobb (nem kell a valtasok kozott varni amig betoltodnek a dolgok) persze nem egy-egy nagy jatekrol van szo, csak az altalanos hasznalatrol amikor egynehany bongeszo ablak mellett valaki atvalt mondjuk facebookra, skype-ra, youtube-ra es vissza barmelyikre.
    Ugyanez hianyzik az I6-bol is, nincs mese air2 es i6S (ha beleteszik vegre a hulye ramot es eltuntetik a kamera dudort is) lehetnek megint jo parositas meg persze majd ipad air3 is, de talan az megint nem lesz akkora ugras mint air1 - air2, mivel ramot nem novelnek tovabb, a proci 3 magos lett (4-et jovore nem biztos, hogy tesznek A9X-be), felbontast szinten nem hiszem, hogy emelnek, hardveresen meg A9X ugyan erosebb lesz biztos, de az meg boven lehet, hogy szintetikus teszteken kivul masban nem fog megmutatkozni.
    Nem reklamoztak eddig a ramot, de ugyanugy mint ipad3 es ipad4 eseteben a 4-est meg lehet hasznlani (bar 8.1-et arra sem tennem fel egyenlore) a 3-as mar felejtos a hardver miatt mert azt nagyon alalottek, a mostaniak kozul meg a ram miatt fog gyorsabban elavulni az air mint az air2 (airnek maradt meg egy eve, air2-nek meg harom is lehet mostantol jo hasznalati elmennyel).
    Azt mondjuk feltetelezem (es remelem is) hogy az ujabb IOS verziok jok lesznek, mert anelkul az egesz hardveres fejlesztes nem er semmit :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák