Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
Reggeli kerékfelfújás.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ittakary #82803 üzenetére
Nem hinném a csaja, de ha igen elég sok helyen reklámozza...
-
B-L-A-C-K
titán
-
Gergőke88
addikt
válasz Gergőke88 #82752 üzenetére
Tehát akkor tegnap bementem a Westendbe a T-be.
Ott az ügyintéző kapásból lepattintott, jelete felém, hogy 10.01-től az összes gyártó készüléket a márkaszervizbe továbbítják. Ezután a boltvezető helyetteshez kerültem, ő azt javasolta, hogy email a T-nek és ők fogják elbírálni az esetemet. Email megírva, várom a válaszukat.
Legrosszabb esetben is kicserélik a készüléket,de én szeretném egy csereutalvány kiállítását.
Jelzem, ha történik valami érdemi.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz madgie #82707 üzenetére
Persze, van vele eleget, ez biztos.
r3dsnake: Ekkora udvaron,ha nem mozogja le magát, akkor sehol Alakul majd a dolog, tudja,hogy rosszat csinál, mindig mikor odahívom, mutatok a gödörre és kérdezem "Ez mi??", akkor fülét farkát behúzza és úgy néz, hogy pontosan látszik rajta, hogy tudja miről beszélek.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
madgie
titán
válasz icecave #82810 üzenetére
Akármekkora az udvar, az csak egy nagy kennel. Kellenek neki az új szagok, ingerek, magyarul séta, kis futás, stb.
A mi kis tökfejünket most be kellett zárni a kennelbe, a mesterek a fürdőn dolgoznak, láb alatt lenne. Erre mit csinál? Beraktam neki egy kis kaját, erre az orrával behányta homokkal. Így mutatja ki gondolom, hogy ne zárj már be, te marha
-
Arcképgyáros
Valakit nem érdekel olcsón 8 DB GILLETTE FUSION PENGE? Szerintem én berendelek egyet magamnak. Nem mindennapi ár.
-
-
nofi
addikt
válasz -secret- #82814 üzenetére
Mikor kijött az ötpengés borotva kezdtem el gyanakodni, hogy nonszensz amit ezek művelnek. Előástam nagyapám egypengés borotváját, vettem bele rendes betétet és azóta azt használom. Elismerem, nem minden arcszőrzethez jó, de érdemes megpróbálni és nem csak anyagi megfontolásból. Másik amit nem bírok, hogy rábeszélik az embert a gyors borotválkozásra. Minek? Szerintem baromi jó érzés pár naponta reggel egy kis szeánszot tartani, pamaccsal, rendes habbal. A borotválkozás érzésétől fosztanák meg az embert...
Xbox GT: nozsolt
-
legiaap
félisten
válasz r3dsnake #82820 üzenetére
De jó is lenne akkorára meghagyni, de ezek a fasz angolok perverzek és szeretik ha rövid. Így max. borostám lehet, de ez még így is nagy engedmény. Nagyon sok helyen csupaszságot várnak el, mert szerintük az a Szmárt.
Munkahelyen természetesen, csak ott. Simán el is küldenek haza, hogy csinálj valamit magaddal, ha nem kirúgnak.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
r3dsnake
nagyúr
Van egy szalon, a Budapest Barber Shop, ott is ilyen classy módon megy a borotválkozás, megadva a módját. Ha majd ráfér az igazítás a szakállamra, tuti elnézek hozzájuk, érdekes hangulata lehet a helynek.
Érdemes meglesni a képeket: [link]
legiaap: munkahelyen is belekötnek, vagy azon kívül kapod rá a megjegyzést?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz r3dsnake #82812 üzenetére
Hát, van egy határ, mivel az ember dolgozik ugye. Tegnap és tegnapelőtt egész nap a hátsó udvarban lévő fákat gallyaztuk, közben mindig volt, aki szaladgált, játszott a kutyával, reggelre mégis ott volt a következő lyuk.
Na, majd lesz valahogy
Inkább aki tud, kérem ajánljon számgépházat. Alsó tápos kell, és olyan, amiben a lap mögött a másik oldalon van hely elvezetni a kábeleket. Esetleg beépített SSD hely/rögzítési hely is jóljönne. Mondjuk 15k-ig. Ezt néztem eddig, ez minden kritériumnak megfelel és ~12k: Enermax Ostrog Q
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz -secret- #82828 üzenetére
Javítva
r3dsnake: Szoktam, de annyira lassan nem futok, hogy az nekem aerob mozgásba essen (hosszútávfutó meg nem vagyok, hogy olyan brutál edzettségi szinten legyek, hogy aerob tartománybeli pulzussal fussak eléggé gyorsan), szóval max a bicaj, legalább az megy valamerre, nekem is jobb lesz, mint a szobában. Persze, ki tudja, egy Berni pásztorról van szó, menne ő amerre akar.
Majd megoldom, most itthon vagyok a héten, kiderül. Szülők messze nem tudnak ennyit foglalkozni vele, de nincs elhanyagolva. Ha meg az kellene neki, hogy 0-24-beli szórakoztatás, akkor sajnos marad a kaparás.
[ Szerkesztve ]
-
-
legiaap
félisten
válasz Malachi #82838 üzenetére
Nagy, nagy és nagy
Inkább vennék egy izom notit (ha mondjuk gamer lennék) vagy sima notit vagy mint ahogy most tablet azt csókolom.-secret- Tudom, de nekem többet számít a horhozhatóság, meg a kisebb méret, no meg nincs annyi porfogó kábel.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nagyúr
válasz Malachi #82838 üzenetére
Nem, LD-Systems hp800pro.
Persze, ugyanaz, mint a Takstar pro80 és a Gemini 1000, csak más csomagolásban adják el őket. Nagyon jó fejes, hozza, amit egy ATH-M50 (sőt, basszusban jobbat), csak feleannyiért.
legiaap: izomnoti hangja is "izom". Engem már az is idegesít, mikor a mostani laptopom renderelés alatt "beindul", pedig még nem is annyira erős, bár régen jónak számított (i5-450M-HD5650-1GB-8GB RAM).
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz legiaap #82840 üzenetére
Én pedig a notiktól kapok agyfaszt Sokkal egyszerűbb egy PCvel az élet. Eljrát a VGA felett az idő? Rádobod az összeget és veszel egy újabbat. ELjárt a CPU felett az idő? Simán lehet találni apróról olyat ami illik a foglalatodba és erősebb a tiédnél. Pl i7 2600at 40kért lehet kapni, pedig annak idején 80k volt. Meg lehet nézni a PH teszteket: a mai napig tökéletes az a CPU mindenre!
(#82842) r3dsnake Nekem is jobban tetszett a Core 1000 de mivel felsőtápos volt illetve no kábelmenedzsment ezért nálam kiesett
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz B-L-A-C-K #82845 üzenetére
Házon belüli mászkálósra, ágyban sorozatbambulásra sokkal inkább iPad, mint noti.
Bár ha amúgy is noti van, vagy az kell, akkor érthető, hogy nem veszi mellé tabletet. Mi eladtuk anno a lapost, az iPad maradt (akkor még izom-PC volt mellé, most már csak egy Mac Mini).
-
nagyúr
Következő kérdés: Porszűrőt hol vegyek? Bár sosem volt, minden héten úgy takarítottam a gépet, hogy sűrített levegővel fújkáltam, közben odatartottam a porszívót, és beszívta. Hihetetlen, mi por le tud rakódni. Asszonnyal minden vasárnap kirázzuk az ágytakarót is, mégis olyan poros, mintha rohadt rég nem lett volna rázva. Heti 2szer porszívózunk és portörlünk, 3. kerület, kertes társasház, és mégis.
-
nagyúr
válasz ittakary #82848 üzenetére
Nem panel, hanem tégla. Bár mindegy gondolom, pusztán azért vagyok kiakadva, hogy kertes, meg sokszor is takarítunk, mégis. Vajon mi lehet akkor a pesti oldalon a belvárosban? Mondjuk, itt is csak mi rázzuk ki őket a többi lakó vagy minden héten mossa, vagy nem is merek arra gondolni, mi jönne ki azokból, mikor úgy pár hónap után kiráznák csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest