Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz manchester85 #7829 üzenetére

    raqgaszkodom, mert mondtam, hogy iphone alatt is megoldom, ahogy sgs esetében is, de sgs2 alatt is sikerült!
    nem érvelgetek, hozz egy olyan problémás telefont, mint ami a tesztben látható, én pedig gyorsabbá és folyamatosabbá teszem úgy, hogy csak és kizárólag gyári firmware lesz rajta! azt is megmutatom, hogy az iphone miként lassul be úgy, hogy csak és kizárólag gyári cuccok vannak rajta!
    nem írok le nyilvánosan trükköket, ezért is hoznak hozzám telefonokat frissítésre/újrahúzásra, legyen szó android vagy ios rendszerről! :)
    sgs és sgs2 telefont is pofoztam már helyre itteni fórumozóknak is, többször úgy is, hogy nekik már a jig sem segített!
    mióta i4s telefonom van, azóta az iphone/ios témába is jobban beleástam magam, mert korábban csak az alapokig láttam el; frissítés, újrahúzás...stb!

    máyköl; szerintem, közel sincs igazad! :(

    DanielK; sgs; droid szarakodik, lassú, újraindul - azzal a telefonnal/rendszerrel gond van, kezdeni kell vele valamit! nem, nem és nem ilyen normális esetben! nekem miért nem akart anno csak úgy újraindulgatni az sgs/sgs2 telefonom? nem is értem... :U
    gyűjteni kellene az iphone témában a problémákat, mert ott is írnak fagyásokat...stb, és vélhetően nem is mindenki írja le...
    tény és való, hogy sokkal gördülékenyebbnek és stabilabbnak érzem az i4s telefoomat, mint amilyen előtte volt az sgs2, de akkora különbség nincs, mint sokan - tsztek és valós/tartós használat nélkül - beállítják!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák