Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz máyköl #74971 üzenetére

    Amúgy jogos a kérdés, nehezen. Leginkabb kínai kajáldák vannak, (főleg itt a környéken) de az meg egy rakás szar. Pizzéria mindenhol van, itt többnyire a pizzaszelet a szokás, $2 -3.5 általában, viszont nehezen átlátható a választék igy mindig pepperonisat veszek. :DDD a feltétek sablonosak, viszont a tészta nagyon jo, vékony, ropogós. Össze se hasonlítható azzal az otthoni hulladék Forteval, aminek szivacsosan puha tésztája van. Istenem mekkora szar. Franchise gyorsakajak is megvannak persze, a KFC-ben a Go Cup egy tök jo kis nasi, 3 dollar, a B Smart megfelelője.

    Van egy indiai kajálda, ilyen gyros féleség, 6 dollar, de az valami isteni, es két embernek is eleg. Szinte mindig azt veszem. Amugy többnyire tonhalkremes piritost, szendvicset, vagy hagyományos otthon is megszokott felvagottakat szendvicskent.

    Amugy eddig jo volt, mert egy kiscsajnak segítettem a tanulásban minden nap, es az anyja isteni jókat főzött. :DDD ( Az enyém inkabb dolgozik, szal főtt kaja sosincs. :D )

    De van hogy veszek 3 dollárért egy haagen dazs jégkrémet, es akkor amellé mar nem kajalok be nagyon.

    A rendelés drága, éttermi szinten nem úsznam meg 20 dollar alatt, annyit meg nem szánok kajára. Gyümölcsök is mennek, de vizizuek az otthonihoz képest. Plázák nincsenek, otthon sokkal valtozatosabban tud enni az ember, ha relative olcsón akar. Itt talán a kinaiban. Meg persze a meki "párszázas" ugyanúgy megvan. Egy ebédet mindig próbálok 6-8 dollárból kihozni, de igazán jót ennyiért nem lehet kapni. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák