Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Most majdnem megmutattam, hol tartok, dehát ide magamról félmeztelen képet beszúrni/belinkelni,hát nem tudom... bár csak a kövér énemről van ugye, az "új"-ról még csak pólós
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #75486 üzenetére
"Tipikus kerékpáros alkatom van,"
"Mondjuk kis úszógumim van,"Láttál már hosszú távú kerékpárost? Ha vastag a combod, az szinplán zsír, ne tévesszen meg. Most nem b@szogatáskènt mondom, sőt vannak kommentek amikre egyáltalán nem reagálok, pedig nagyon bicskanytogatok.
Erről jut eszembe. Ugye tolerancia, amit annyira erőltetnek a demokrácia nevében. Hova vezetett? A szélsőségek megerosodesehez. Persze ők sosem fogják osztani ezt a nézetet. Demokráciának, csak jogálami keretek között van ereje.
Egy példa: a Keresztyének sosem hódították volna meg a világot pusztán a Biblia erekével, mögöttük álltak a keresztes hadjáratok. Az emberiség nem érett a Demokráciára. Mèg ma is az emberi faj zöme erőszakkal szerez érvényt az akaratának. Szerencsére vannak már hatékony csirái - a civilizàltabb országok hatékony öszefogasanak eredménye kép a Demokrácia erejének. A legszomorubb hogy a Demokrácia 2000 éves, és még mindig itt tartunk. Hogy bibliai idézettel fejezzem be, a földi paradicsom akkor köszönt a Földre, amikor az utolsó Afrikai ország, Észak-Korea is szigorúan demokratikus jogalami keretek között fog működni. -
Zjunior
veterán
Bazz, egy hajtómű hogy tud leesni egy gépről menet közben?!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #75508 üzenetére
Más ha leállt, és más ha leszkadt. Ott igen komoly szerkezeti károk keletkezhetnek a szárnyban, ami repülhetetlenné teheti a gépet.
Cyberpunk
Nem értelek, mostanában nagyon érzékeny vagy. Semmi bántót nem írtam. -
Zjunior
veterán
-
SÖ
addikt
válasz legiaap #75512 üzenetére
90%-os az egyik oldal, kb. 0 minőségű láncban. Ilyen mélyeket meg nem hallottam. Harapni lehet. Egy T oszalyu erősítőt akarok vanni a közeljövőben - Toppingban gondolkozom. (TP32) Mondjuk ez csúnya az én számból, kőkemény analóg parti vagyok.
Most nem vagyok otthon, de majd teszek fel képet
-
SÖ
addikt
válasz legiaap #75514 üzenetére
Pont ez az, hogy halkan morog, mèg meghajtani nem akartam. Amúgy felettem egy ideggyenge nő lakik. Nem tudom hány éve munkanélküli, egész nap otthon észi a fene. Két éve vasdarabokat dobál a padlojara, éjszaka is. Alattunk meg random ugat egy minősített macska. De csak a felettünk lévő aljas nő idegesít.
-
nagyúr
Igazából, csak a szavahihetőségem igazolásaképp akartam mutatni, hisz simán rám foghatja a nép, hogy itt osztom az észt a fogyásról, kajálásról, közben meg én vagyok az iPhone premiereken az első vásárló, "Kis Cartman" személyben...
Mindegy, akit érdekel, majd szól, aztán belinkelem neki hogy honnan indul a dolog, és hol tartok. Annyira nem nagy kaland,hogy bárki is rágerjedjen
-
nagyúr
Á, megbeszéltük ezerszer, lehet enni, csak nem mindegy mit Ha neked ezzel sosem kellett foglalkoznod, szerencsés vagy, örülj neki
Ellenben holnap jön a Z1Compact (hm... mintha már mondtam volna párszor), nagyon várom, kíváncsi vagyok, milyen a cucc. Úgyis jövök ide (is) örülni,vagy épp sírni majd.
legiaap: Ja, sajna, csak Z2-höz ajándék egy ilyen most a T-nél, Z1C-hez nem. Első "terv" az volt, de mér G2 is nagy nekem, nem hogy a Z2. Persze, lehetne, hogy sporthoz nem a telefont, hanem egy pl. iPodot használok, de elég egy drága kütyü erre, nem kell kettő.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz legiaap #75522 üzenetére
Az a bajom a BlackBerry 10 os -el, hogy közel sem olyan stabil rendszer mèg, mint ahogy azt mondják, vagy én vagyok ilyen szerencsétlen. Viszont felhasználói szemszögből jobb mint az ios. Ezalatt értem a kezelését, és a kidolgozott alap programokat. Az egyedi HAB-ról nem is beszélve
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz icecave #75528 üzenetére
Nahjah.
Amúgy a mai meccset nézem, mert muszáj. Itt vagyok kinn ilyen családi napos rendezvényen hangosítani/fotózni és a meccs is menni fog kivetítőn, úgyhogy dobtam valamennyit a németekre. Ti nézitek/fogadtok? Kire számítotok?
(Abszolút laikus vagyok a dologban, fociból csak a az EB/VB párost követem valamennyire.)
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Go Nationalelf!
-
törölt tag
Új Tkyd album kész, első zene róla. Még friss. Gyönyörű költészet.
[link] -
törölt tag
Egy másik is, a Miszter háza tájáról..
Giajjeno hatalmasat rak. [link]
Trágár rap és Busta, úgy kattints. -
nagyúr
válasz #51177472 #75534 üzenetére
pino-kió OMG Pfff.... és ezek ebből megélnek? Ha ezt előbb tudom.... bár fene tudja, nem nyomnék ilyen szöveget, ez szerintem brutálisan vérciki és röhejes. Bocs, de akkor is ezt gondolom... ez a szöveg, mert az "nem jön ki a ritmus, meg a rím sem, nem gond, megoldjuk" téma.... Yolo... Ja, nem, "pino-kio", "verebeket verek", ÚR-ISTEN
-
nagyúr
-
legiaap
félisten
Na kit láttam Angela Merkel mellett a vb döntőben az előbb!? A felcsúti királyt...
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legenda
mindenki a németeknek szurkol?!?!
nem szeretem őket, mert...na ezt inkább nem írom itt le, csak szorítok az argentínoknak!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz legiaap #75544 üzenetére
nem trollkodok én, csak a véleményemet írtam le.
GALARDO; melyik meccset nézed?
icecave; akkor nem vagyok egyedül!
SÖ; a politika és hasonlók távol állnak tőlem, jelen esetben csak a játékosokat nézem és összességében a válogatottat, mást nem.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest