Új hozzászólás Aktív témák

  • Totheground

    addikt

    válasz icecave #47511 üzenetére

    A posta amugy elmehet a halal dakojara.
    A multkor egy csomagert mentem oda (mert 17:45 utan kisereltek meg a kiszallitast, amikor mar nem vartam a postast es elmentem vasarolni).
    Reggel 8 elott 5 perccel (nyitas 8) mentem oda. 8:35kor ugy jottem el, hogy nem tudtam atvenni a csomagot. Vegigalltam a csomagkiado ablakot (ki van irva, hogy nemzetkozi kuldemeny), erre atkuldenek egy masik ablakhoz, hogy az EUn kivuli csomagokat csak ott adjak ki (ez nincs SEHOL feltuntetve). Eddig 20 perc telt el. Ezutan kettovel elottem egy no valami gyerekjatekot akar vasarolni (POSTAN!!!) mire kijon az ugyintezo az ablak mogul, odamennek a szekrenyhez, a gyerek meg valogat 5 percig (!!!!!). Ezutan akkor mentem el es hagytam ott a picsaba az egeszet, amikor tovabbi 5 perc alatt nem tudtak beolvasni a gepbe a jatekkutyat, es mar harman probalkoztak, nekem meg kozeledett egy meeting...

    Masik eset, amikor kozoltek, hogy nem adhatnak ki egy kuldemenyt, mert nem a postai meghatalmazo formanyomtatvanyt hasznaltam, es nincs ket tanu alairasa. Felhivtam az illeto figyelmet, hogy a teljes egeszeben a megbizo altal kezzel irt meghatalmazas tanuk nelkul is ervenyes, bizonyito ereju okirat. Hat az a postaszabalyzatban nem ugy van. Ok, akkor kerdezze meg a fonoket, mert a posta a jogot nem irhatja felul. O nem tudja megkerdezni. Akkor hivja fel a jogi osztalyukat es kerdezze meg. Azt se tudja. Vegul a panaszkonyvvel oldottam meg, de igy is szegenyebb lettem 25 perccel es gazdagabb nemi idegeskedessel. Masnap jott a telefon a postamestertol, hogy nagyon sajnaljak, igazam volt es ki kellett volna adni a csomagot. 1 het mulva megjott rola az irott bocsanatkeres is, azota mindig azt lengetem, ha kotekednek.

    [ Szerkesztve ]

    Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

Új hozzászólás Aktív témák