Új hozzászólás Aktív témák

  • Totheground

    addikt

    A jelen helyzetből kis theorycrafting:

    Több, mint valószínű, hogy Szept. 10.-én keynote. Ha ez így van, akkor az inviteoknak 27.-én ki kell menni.
    Szintén több mint valószínű, hogy be lesz jelentve az új iPhone, iPad illetve iPad mini.

    Namost.
    Szerintem lesz egy normál 5S (128 giga tárhelyig, lehet, hogy a 16ost ki is veszik, az ár marad a mostani 16/32/64 szintjén), és lesz egy 5(C) (Ócsódemégsemannyira) iPhone. Első hullán valamikor Szeptemberben, iOS7-el.
    Maga az iOS7 a keynote után tölthető a támogatott iPhone-okra. iPad verzió kicsit később, a szokásostól eltérően.
    Bejelentik az új iPad-eket is. A teljes méretűnél az új design lesz a nagy durranás (és esetleg a súly/méret csökkenés + üzemidő növekedés a pletykált IGZO kijelzők miatt). Illetve én még mindig úgy hiszem, hogy lesz egy retina mini is. Szállítás valamikor Q4-ben, és ezzel fog érkezni az iOS7 iPad verziója is. Talán 7.0.1.
    Legalábbis szerintem az iPad verzió még közel sincs annyira kész, és ez egybe is vágna azzal, hogy ráérnek kicsit, mert az új iPad-ek csak később kerülnek a boltokba.

    Mit érne el ezzel az Apple?
    Egyrészt a kijelzőfragmentáció teljesen megszűnne. Mármint visszatér az 1-1 iPhone illetve iPad felbontás. Megszűnik a régi csatlakozós termékek értékesítése, ami egyrészt az alkatrész gyártási illetve tárolási költségek csökkenéséhez, illetve a licence.ekből befolyó bevétel növekedéséhez vezetne,bővítve az eddig nem túl izmos lightning alapú perfifériák piacát. Aztán egy retina mini nagyot durrvantana a kissebb tabletek piacán, mert eddig is sokan csak a kijelzőt tudták felhozni a hátrányának.

    Ellenérveket/észrevételeket szívesen fogadok. :DDD

    Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

Új hozzászólás Aktív témák