Hirdetés
- Battlefield 2042
- Hogwarts Legacy teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
Airpods Pro negyedjére is recseg, Apple viszont most már nem akarja egyből cserélni, hiába esik bele a csereprogramba. A supporttal beszélgetek már második hete... kíváncsi leszek, hova lyukadunk ki.
-
Rage47
veterán
válasz radi8tor #190952 üzenetére
Azt mondták a telefonban, hogy cserélik, legalábbis azon van, de nehezen hagyják jóvá. Kezd fogyni a türelmem, őszintén szólva. És tömegével olvasni ilyen sztorikat a neten amúgy. Nagyon benézte az Apple ezt az Airpods Pro témát és a 2. generációs is kezd recsegni egyeseknél.
-
BossBoss
őstag
válasz Rage47 #190951 üzenetére
Nekem is recseg a bal(Pro). Mire rászántam, hogy cseréljem, arra meg kicsit megrágta a kutya a szárát. Természetesen nem cserlik így, de mondták adnak 60 ezerért egy cseredarabot, mármint egy bal darabot! Mondom nem kell kösz!. Inkább vettem egy másikat, igaz az Airpods 3.
-
Gergőke88
addikt
Múltkor téma volt az okosóra.
Volt nálam 11 órát (ebből 8at aludtam) egy garmin 255 (kb apple Watch se ár). Ekkora hulladék szart régen láttam. Nevetséges kijelző, beállítások is kiidegeltek. 2 helyen add meg a test méreteket. Lefagy…
Mar a boxban van megy vissza emagnak. -
ittakary
nagyúr
-
madgie
titán
válasz Gergőke88 #190966 üzenetére
Persze, amikor az edzőtől megkapja a pontos edzéstervet, etapokra, sebességekre, pontos pulzusszámokra lebontva, majd azt azonnal összeszinkronizálja az órával és futás közben azt le is vezényli, az biztosan csak marketing.
Mondjuk nincs AW-m évek óta, fingom nincs, tud-e hasonlókat, de erősen meglepődnék, ha tudna. -
lorcsi
veterán
válasz Gergőke88 #190961 üzenetére
Ok, nalad az az egy tipus igy szerepelt
ertheto, h szarul esik
de azert nem erdemes az osszes garmint vacaknak minositeni emiatt
van meg vagy 15-20 fele orajuk legalabben pl egy instinc-tel is nagyon jol elvagyok ( uszas-bicaj) regebben meg aludtam is benne
sosem volt semmi gondeladó: vadi új soundcore motion+
-
lugosi
MODERÁTOR
-
madgie
titán
válasz lugosi #190970 üzenetére
Garminnál (illetve a hardcore futóknál) mellkaspánttal mérnek HR-t, a csuklós soha nem lesz olyan pontos.
Az AW ilyen felhasználásra szerintem azért sem jöhet szóba, mert szerencsétlen egy maratont is talán akkor bírna, ha a verseny előtt kapcsolnád be, csutkára töltve.Kocasportolóknak (mint amilyen én is vagyok, a legnagyobb jóindulattal is) tökéletes az Apple Watch is.
-
Rage47
veterán
válasz ittakary #190960 üzenetére
Hát igen, már gondolkodtam, hogy tuti eladom, ha kapok is újat és soha többet Apple füles. Most tuti veszek rá AppleCare+-t, szóval megint nyernek velem...
De azért szépen elsunnyogta ezt az Apple. 3 évig adogatták az embereknek a sz.rt, addig dolgoztak a Pro 2 újfajta kialakításán, hátha az már nem fog recsegni. Azért láttam külföldi fórumokon, hogy akinek recsegett és nem esett bele a csereprogramba, annak szépen felajánlották, hogy vegyen egy teljesen újat, vagy max. adtak neki kupont, lol. -
Rage47
veterán
válasz ittakary #190973 üzenetére
Nekem az Airpods sem volt sosem hibamentes a váltáskor. Se a smooth váltás nem ment, se Siri, se a fül érzékelés, hogy mikor berakom, akkor tökéletesen érzékeljen. Airpods 2 és most ez a Pro 1 is ilyen volt. Ezért gondoltam, hogy igazából mindegy, melyik gyártótól van fülesem. A Nintendo Switch-em stabilabban csatlakozott a Próra, mint a telefon vagy az ipad
-
Arcképgyáros
Na hét elején viszik az i12-őm. Kíváncsi leszek az újdonságra mennyire tudom megszokni a méretet.
-
-
nagyúr
válasz -secret- #190982 üzenetére
Igen. Ugye a tok is simán karcolja, ha por megy be. Nagyon vigyázok rá, kiveszem sűrűn törölgetni, azért van pár mikrokarc ilyen kis picik, más lehet észre se venné elsőre. Tökmindegy amúgy, nem zavar, de igyekszem sokáig szépen tartani.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
őstag
-
ittakary
nagyúr
válasz -secret- #190978 üzenetére
én is filózok a váltáson, de még nem tudom meglépjem e
most 13PM 256 3 garijának a felénél járok kb, megjelenéskor lett vásárolva, 300ért vettem most el tudnám adni 400 körül (97-98% akku, makulátlan, full doboz tartozék)
~ 50k ráköltésből tudnék 14PM 256 ra váltani (450 a nettója), de annak csak 1 év garija lenne - mondjuk az is igaz, hogy ez azt jelentené, hogy így 350be kerülne nekem (jelenleg 550k kb használt ára szóval 1+ évig simán bukó nélkül használhatnám)
amúgy kb ez a telefonra szánt éves büdzsém, az elmúlt 3-4 évben ezt az évi 50ezret szántam rá, így mindig 1 generációval lemaradva követtem az iPhone-okat, de mivel idén annyiért vettem a 13PM-tt mint, amennyiért eladtam a 12PM-t így utoljára iPhonera 2021-ben költöttem
[ Szerkesztve ]
-
-
gyuromoj
veterán
-
Micsurin
nagyúr
Garis telo eladásánál újonc (nulla komment / értékelés 2 év alatt) esetén azon túl, hogy ne tegyenek csomagtartóba kell valamire figyelni? (Valahol lekérdezhető a nick egyébként?)
Kijelentkezés az FR-t is végez vagy azt külön kell majd még?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Battlefield 2042
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BMW topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest