Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szekra
addikt
válasz Luck Dragon #190701 üzenetére
Kivéve akinek van korábbról pl. Fundamentaja ~2,8% kamattal lehet hitelt felvenni.
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Eloszor is Boldog Uj Evet mindenkinek elore!
Segitsetek mar legyszives be egy kicsit, persze csak ha van idotok es kedvetek ugy tartja iden ujra!
Bekescsabai topikban az eves "hagyomany", hogy Szilveszter ejszakara probaljuk osszehozni a kovetkezo kerek szamot a hozzaszolasok szamaban.
Most a #43000 lehetne meg a Ti segitsegetekkel, viszont most nagyon messze vagyunk, epp ma este leptuk at a #42k-t, igy kozel 1000 uj hozzaszolasra lesz szukseg.Barmit irhattok a bekescsabai topikba, mindegy mi az, csak szaporodjon a hozzaszolas.
Persze ha lehet probaljuk megadni a nyugalmat a moderatoroknak is, szoval a "csunya" kepekkel ovatosan, ha kerhetem
Koszonom ujra azoknak akik tavaly segitettek, es nagy koszonet azoknak akik iden (is) jonnek segiteni.
Udv,
Devid_81...
-
nagyúr
válasz .Szaki. #190696 üzenetére
Nem sikerült, lemondtam, jól elleszünk itt anyukámmal, ő is beteg, csak van “2nap előnye”, így csinál finom pogácsát is holnapra. Mák, hogy ilyenkor az asszony a saját szüleinél van, így nem adtam át neki (ugyanabból a faluból származunk).
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Gergőke88
addikt
Airfryert használ valaki rendszeresen? Bevált receptek?
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #190713 üzenetére
Ja, nem szokott az enyém se foglalkozni a meggyőzéssel. Kiadja a megrendelést, én dolgom a beszerzés.
⭐ Stella
-
.Szaki.
addikt
válasz radi8tor #190714 üzenetére
Ez nálunk is azt jelenti, hogy akkor mégse akarja annyira. ... Volt már olyan, hogy mondtam, hogy várjon valamivel kicsit, mert még utána szeretnék nézni, délután munkahelyen ránéztem a telefonomra, jött egy e-mail, hogy a terméket már összekészítették és átvehető. ...
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
BÚÉK!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz madgie #190722 üzenetére
Fontos szempont az adag mérete. Szerintem elég luxus felfűteni egy 50-60 literes légkeveréses sütőt 2 adag sültkrumpliért vagy csirkéért.
A rendszeres kevergetésről nem beszélve, ami kell ahhoz hogy egy tepsire pakolt krumpli megsüljön.
Ne érts félre nem Airfryer mellett akarok kardoskodni, csak szerintem a légkeveréses sütő nem erre való.⭐ Stella
-
-
dzsampi
tag
Sziasztok!
Ilyen iPhone árak mellett nem gondolkodtatok el azon, hogy androidos készülékre váltsatok?
Nekem most egy 11 Pro Max van. Gondolkodom, hogy lassan megérik a váltásra és Android oldalon is nézelődtem.Egy Pixel 7 pro vagy egy csúcskategóriás Samsung is sokkal rosszabb lehet mint egy iPhone?
Mondjuk problémás, hogy watchom is apple és nem tudom, hogy van-e olyan android fronton, ahol hasonlóan könnyen van fizetés rajta és alvás figyelés.
-
legenda
válasz dzsampi #190727 üzenetére
Szia!
Ha jó Androidos telefont akarsz, akkor közel iPhone árban leszel.
A jó nálam azt is jelzi, hogy hivatalosan forgalmazva van hazánkban és minden kívánt szolgáltatás elérhető azon (külön mókolás nélkül), így a Pixel és a Huawei így vagy úgy, de kiesik.
Igaz, legfelül nézem, S Ultra szériás Samsungról váltottam nem olyan régen, Pro Max lett. Előtte is iPhone volt, korábban más ugrálási lehetősségek is voltak, de a fentiek miatt a Huawei kiesett, a PIxel meg képben sincs, pedig kipróbálnám.
Az nem meghatározható, hogy rosszabb-e más gyártó készüléke, mert mindegyiknek van előnye és hátrányai is a másikhoz képest, ebből pedig következik az egyéni elvárások és kompromisszumos képességek kérdése.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz madgie #190722 üzenetére
Nekem a sütőnél folyton parám volt, hogy vajon elzártam-e? Airfryer meg rizsfőző viszont baromi jó kombó. Reggel bedobom mindkettőbe, amit akarok, elmegyek fürödni és kész az ebédnek való. Csomagolhatom/vihetem magammal. És nem fogom felgyújtani a lakást se velük.
dzsampi: Nem. Kizárt, hogy valaha váltsak. Inkább használok pár évvel ezelőtti modellt, ameddig csak tudok, de mindenképp iOS vonalon maradnék. Most XS van, még elvagyok vele.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nekem voltak kitéréseim droidra, főleg Note vonalon.
Ott nagyobb a szabadság, de ára van, idei fogyasztás jelentősebb, bár most, hogy van add 14PM-en, már közeltenek
Ami ott kiakasztott, hogy voltak dolgok, amik mindig random mértékben fogyasztottak, Google play Services is egyszer tök okés volt, egyszer meg szívta, mint állat.
Okosóra szinten azt szeretem Apple Watch-ban, hogy egy jó megoldás, jó okos órának és sportórának is, de nem kiemelkedő.
Másik oldalon volta drágább garminom, okos órának AW-hoz képest egy rakás guanó, viszont sportórának meg kiváló, már-már zavaróan sok adatot mér/mutat.
Samsung okozórák szépek, jók, de a kezelés ezzel a virtuális lünettával messze nem kényelmes. AW-n jól ki van találva ez a koronás rendszer.Igen, azóta is mindig viszket a tenyerem, de Apple oldalon a kényelmes fizetés, ahogy az AirPods Pro-m csatlakozik iPhone-macbook, hogy valamit kimásolok egyik eszközön, csak beillesztem a másikban, stb, plusz az apple pay órán, mobilon mind mint olyan kényelmes, hogy ezt nehezen adnám fel.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
.Szaki.
addikt
Szia,
én is voltam már mindkét platformon, visszatértem.
Azért a 11 Pro nem egy régi modell, tulajdonképpen az életciklusának a felénél tart, szóval ha azon kéne gondolkodnom, hogy új Androidos telefon, vagy inkább használom tovább az iPhone-t, akkor utóbbit választanám. Mi indokolja a cserét? Max kér egy új akkut.
Ráadásul - ahogy fentebb írták is - ha egy iPhone képességű droidost szeretnél az sem lesz olcsóbb.
-
ittakary
nagyúr
válasz Gergőke88 #190708 üzenetére
Vettem mert regi sutonk van, nem legkevereses - akartam venni evek ota, de elszalltak a haztartasi gep arak, 100+ lett volna egy ilyen
45ert vettem Philip 9270eset, kozel felaron, ennyit megert nagyon
grillcsirke, zoldseg (brokkoli, krumpli, edesb.), jo lett nagyon
tenyleg eleg hulyebiztos es gyors
-
Gsx-rr
veterán
válasz Gergőke88 #190737 üzenetére
Ugyanugy most van tel. Ilyenkor par hetig reggel(mint most) ki tudok ulni a teraszra mert kellemesen visszahul a homerseklet 24-25 fokra.
Nappali homerseklet telen nyaron 30-35 kozott.
Ejszakai-hajnal telen 23-25,nyaron 30.
Egyedul a majust nem ajanlom az kicsit borusabb, nem esos, csak elofordulhatnak felhosebb napok.
1 atszallas, legitarsasag fuggo,hogy hol.
Lufthansa,Swiss,Air France,Condor,
De erdemes akkor jonni ,mikorr van fix turnusunk.
Pelda: Januar-Februarra mar az osszes turnusunk tele. Atlag 750.00.- volt /fo
Most,hogy legyen ajanlat februarra ugyanez 1m folott van.Repjegyek ara 2023 ban az egekben. Air France torolt rengeteg desztinaciot.
Amit eddig 260-300.000 ert vettunk most oszre 450.000.-
Erdemes egy Amerikai par nappal kombinalni ,ha valakit az is erdekel mert oda fele a repjegy.
Most indulnak a New York-Punta Cana Combo utazasaink[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz Gsx-rr #190741 üzenetére
jaja ... a zseniális PH szabályzat azt engedi, hogy én linkeljem, hogy Dominika Mindenkinek.hu + ugyanezzel a névvel a Facebook oldalon megtalálsz minden infot, de ha az az oldal az ENYÉM lenne, akkor a linkelés a saját magam tiltott promotálása miatt már nem engedélyezett
volt egy srác, tök jó YT videókat csinált iPhone-okról magyar nyelven, belinkelte a saját videóját, kapott büntetést, ezért mindig másnak kellett belinkelnie, ha újat rakott ki
annak van logikája, ha tiltják az affiliate linkeket, mert az eltorzít sokmindent - de ebben a logika eléggé popsiba van erőszakolva
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ittakary #190743 üzenetére
NIncs ebben a szabályban szerintem semmi rossz. Aki saját portékáját linkeli az haszonszerzésből teszi (vagy reklámok után az oldalon vagy egyéb). Az oldal üzemeltetője csak Hardveraprón enged ilyet (YT linknek ott ugye nem sok értelme lenne) illetve aláírásban (szürke zóna).
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest