Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sukta 95
aktív tag
A megkéselt rendőr sráccal 12 évig jártam egy iskolába, együtt fociztunk, barátok voltunk. Hihetetlen, hogy 3 rendőrt megszúr és az a vége, hogy lábon lövik, majd kb. 20 évig eltartjuk most a böriben az adónkból..
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Gsx-rr
veterán
válasz Sukta 95 #190801 üzenetére
Itt Dominikan, ha egy eroszakos bunelkoveto masodszor is eselyt ad ra, probalnak odafigyelni arra,hogy mar ne keruljon bortonbe.
Lattam egy videot ahol valaki fegyverrel terrorizalt egy csaladot egy lakasban.
Bekuldtek egy papot,hogy jobb beletasra birja, aki az elso adando alkalommal mikor nem figyelt fejbelotte.
Utolag derult ki valami magasrangu katona volt csak felkapott egy papreverendat.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szekra #190806 üzenetére
Ez igaz. Én is mindig azt mondom, hogy én nem fogok hősködni, akármi van, az ilyenek miatt. Asszonynak is mondom, ha ilyen szitu lesz, fussunk. Nyilván, ha úgy van, megvédeném, ha tudnám persze, de érted mire gondolok.
Múltkor jövök haza gyalog valahonnan, előttem úgy 20-30 méterre egy csajjal ordít a faszija, hogy kit szúrjon meg, hogy higgyen neki, át is mentem a túloldalra, mondom nem én leszek a kiválasztott, ha ez az idióta mégis komolyan gondolja, hogy így kell bizonyítania a túláradó szerelmét a csaj felé.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
ittakary
nagyúr
egyik kollégám vadonat új Telekomos MacBook Pro-t most adott el aprón hétvégén (új, bontatlan, a pénz kellett csak neki)
950ezres MBP 14 alapmodell
elképzelem a csávó arcán a döbbenetet, amikor rájön, 2 nappal később kb ugyanannyi pénzért 2 évvel újabbat kaphatott volna ...
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Itt egy AW Ultra figyel be, bár az S7 is tökéletes, Telekomos hosszabbításokkal, amik aktuálisak voltak, 340-ért hozom el. Ha másért nem, azért jobb, hogy kevesebbet kell töltögetni, de hiába sportolok napi 1,5 órát, erre a mérésre bármelyik AW jó lenne. Body temp szenzor alvás közben jól jöhet, lyme miatti éjszakai hőhullámokat jól lehet követni vele. Bár azt az S8 is tudja, de az meg a maga kategóriájában nem éri meg S7-hez képest.
-
ittakary
nagyúr
válasz Luck Dragon #190819 üzenetére
miért lenne?
egyszer már történt forintban történő árkorrekció szeptemberben, amikor MINDEN termék árát forintban megemelték, ekkor 400-410 volt az USD és 400 körül volt az EUR
azóta nem változott az EUR, az USD még csökkent is (370 körül van most, de árcsökkentésre nem számítanék, mert Matolcsy fingik két szagosabbat és máris újra 410 lesz)
tehát ha az USD árak nem változnak, akkor a magyar sem fog
-
ittakary
nagyúr
válasz icecave #190820 üzenetére
biznisz miatt volt nálam 1 napot, kb 2 óra után le is vettem csuklómról
1) ordenáré módon rusnya az a készülék, de halál komolyan a fejemben tényleg az ilyen GSock órák esztétikai szintjét képviseli
2) nem vagyok spúr ember, de fél millió forintért már tényleg NORMÁLIS órát vennék, ami nem avul el 1-2 év alatt
3) a 45mm tökéletes méretű, szinte FULL kijelzővel, miközben az ULTRA csak házban nagyobb, kijelzőben ugyanakkora maradt -
-
nagyúr
válasz .Szaki. #190826 üzenetére
Nagyon semmi. A jobb üzemidő.
Igen, én sem vagyok extrém sportoló, de lgalább minden nap megvan a sport, ami nálam 3 fajta van, aerob gyaloglás, szobabicaj, súlyzós edzés. Szóval inkább a "középmezőny" vagyok.
Igen, nagyon sok emberen látom, akiken látszik, hogy az összes mozgásuk a söröspohár emegetése, és nem csak a zsírsertésekre gondolok. Persze, lehet ez durván hangzik, nincs bajom semmivel/senkivel sem, mindenki azt csinál mait akar, csak megjegyeztem
S8-nak nincs létjogosultsága S7-el szemben, az amúgy is felejtős. Ha nem lett volna ez a telekom kedvezmény, nem veszek, plusz nyilván el is adhatom, de ismerem magam, nem fogom.
Így marad a drágán vett jobb üzemidő, meg a flat, strapabíró üveg, amire akkor is rakok üvegfóliát, pedig látom kalapáccsal verik,hogy megsérüljön.Edzés miatt csak a szilikon szíj volt a megfelelő, de agyon kíváncsi vagyok erre a hullámos lyukacsos "izére", lehet 1-2 óra és váltok egyik hagyományos sima szilikonra a készletemből.
Igen, ennyiért van Garmin, ami már méri az orrcimpám tágulási fokát is, ezt tudom, de az meg okosóra szinten megbukott, volt már FR245-öm.
Mégegy dolog, asszony nem mond le arról, hogy Minnie egérrel beolvastassam az időt neki néha meg a napszakot, így nem is válthatok csak AW-on belül másikra
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lorcsi #190831 üzenetére
Pl. Ticktick-nél nem tudod 15 perccel, vagy egy órával eltolni az adott taskot, de lehet mégcsak approveolni is, a telefonon kell.
Plusz olyan a rezgése, mint egy rossz traktor, a taptic engine-el semmi sem veszi fel a versenyt, azt biztos megérzem és az ébresztés is nagyon rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz icecave #190828 üzenetére
Nekem S7 van, nem cserélek ultrára, de szerintem az ultra teljesen jó választás. Az üzemidő az egyik, a másik a kijelző fölé lógó perem, ami védi a kijelzőt. Ami nekem hiányzik a sima watch-ból és az ultránál jó hogy van, a +1 gomb, amire ha rá lehet tenni valamilyen funkciót szabadon (ezt nem tudom), az szerintem jól jön. Nekem is garminom volt/van előtte (fenix), szerintem az egy nagyon jó funkció, hogy gombokkal megoldhatók a dolgok (kesztyű, sáros kéz, vizes kéz, medence).
Ha nagyobb garminokról vált az ember akkor a sima watch pár hétig elég töpörtyűnek hat, de meg lehet szokni. Volt tavaly év végén kedvezményes lehetőségem ultrára váltani, végül úgy döntöttem, hogy nem kell, de gondolkoztam rajta. Szerintem nem hülyeség, drága de ez a legjobb apple watch most. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz lorcsi #190831 üzenetére
Nekem fenixem van, onnan apple watch-hoz képest az okos funkciók kb 80%-a hiányzik. Amit érdemben lehet rajta használni mint okos funkció a hívás elutasítása, az értesítések megnézése, időjárás, de ezzel a használható okosfunkciók kimerültek. Igen tud pl. naptárat is, csak annyira nem adja magát a kezelés, hogy nem használod. Egy gps-es okosórától elvárható hogy adja magát navigációra, azt a nem érintős fenixeken tortúra használni, vagy okostelefonon keresztül a garmin explore-ban letett pontra tudsz navigálni. Az apple watch se 100%-os navigációra, de egy fokkal azért jobb.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz ittakary #190837 üzenetére
Annyira szörnyű amúgy minden gyártónak a legtöbb cucca. Ezzel akarnak kitűnni, de amúgy meg hányás az egész. Nem akarok apple sznobnak tűnni, meg csomó baromsága van az apple-nek is, de a többi gyártó olyan szinten igénytelen, hogy tényleg nincs alternatíva.
lugosi: tehát nem használható.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Jók lettek azért az új gépek, mármint az M2 Mini is király annyiért, raknék alá 16 GB ramot oszcsók... de hogy milyen monitort tennék rá, amiért megérné lecserélni az 5K 2017 iMac-et? Szegény "öreg" már nem nagyon boldogul az újabb videófájlokkal.
-
nagyúr
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz El Joe #190844 üzenetére
Melyiknél? Nekem az 5x van, az normál használat mellett (értesítések, napi 1 edzés gps-szel) 6-8 napot bírt. Az újabbak, esetleg solar kivitelek esetleg jobban bírják? Ennyivel? Mert gondolom sima óra üzemmódban, amikor nulla értesítés, nincs pulzusmérés, csak óra üzemmód van, akkor elmennek többet is, de azt se okos- se sportórának nem nevezném. Egy ideje most nem volt rajtam a fenix, az asztalomon van, semmit sem mér és semmit sem értesít, így valóban elmegy 3-4 hetet, csak ugye egy 1000 Ft-os asztali óra egy cerkaelemmel ugyanezt tudja 1-2 éves üzemidővel.
-
BossBoss
őstag
válasz ittakary #190843 üzenetére
Pont azon gondolkodtam én is, hogy eladom a M1 macbook pro-t(16 GB, 1 TB) és veszek 2 db mac mini-t.
Tököm tele már az állandó dokkolással és cipeléssel. Egy irodába, egy otthonra. Ha meg mobil eszköz kell akkor van egy 13" M1 iPad-om. Kezdek már megbarátkozni vele amúgy is. Itt az ipad OS korlátaira gondolok.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Srácok, hogy alakultak így a szürke árak? Hát komolyan így elgondolkodok már a 14 Pro Max-on...
ÁK:
i13 - 300k
i14 - 335ki13 Pro - 500k
i14 Pro - 520k
i14 Pro Max - 550k[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest