Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
iPad esetén a dokkra fixen appot nem lehet kirakni.
Arra gondolok amikor felhuzom alulról.
Üzenetek appot 1:1be nem szinkronizálja a teloval? -
szekra
addikt
Ha kivezetnék 1-2 generáció múlva a lightning portot vajon, hogy lehetne használni a Carplayt? Illetve gépre se lehetne dugni..
-
szekra
addikt
válasz aprokaroka87 #179954 üzenetére
Bluetooth-tal nem működik a carplay sajna.
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #179954 üzenetére
Vannak olyan autok amik tamogatjak a vezetek nelkuli carplay-t mar de nem sok ilyen van meg.
-
Rage47
veterán
Megnéztem (volna) az új iphone-okat istyle-ban, de csak 1 vagy 2 szin van kirakva, ha jól láttam. A próhoz fértem hozzá 2 percre (mögöttem már tolakodtak ) , mert a piros 12-t épp egy párocska tapogatta ezerrel. Szóval a lényeg, hogy sokkal jobb fogni ezt a dizájnt, mint a korábbi szappanokat. A mini nagyon jó lesz, már érzem.
-
B-L-A-C-K
titán
Na megnéztem ezt a Pro-t meg a simát egy MM-ben, és érdekes de XS-hez képest kicsit nagyobb papíron, de valóságban nagyon érezni, viszont tény hogy brutál szép, és jobban meggyőzött hogy minit vegyek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #179990 üzenetére
Az emberek hoznak irreális döntéseket, de nekem mindenképp új kellett volna az meg aprón nagyon ritka.
Tavasszal olyan állapotban voltam hogy kell egy dualsimes XS hogy ne két telefont hurcoljak magammal és OLED is érdekelt.
Egyelőre jó ez így hogy kis részletekben fizetem ki.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #179993 üzenetére
Tudom bennem a hiba de ha már pénzt adok egy telefonért akkor újat veszek, nekem számít hogy más ne tapizza előtte még ha megfürdetem kézfertőtlenítőben akkor sem.
Ja az ilyen cseréltek már gyak. új kategóriák de ezeket ki kell fogni...Aki évente cseréli annak ez lehet nem ilyen fontos hanem az olcsóbb árért cserébe bevállalja a “bejáratott” telefont.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest