Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz agabe #178776 üzenetére

    Köszönöm!
    Valóban javulhat a kamera és a teszteket mindenképpen megvárom vásárlás előtt.
    Az 5G az pont az, ami a legkevésbé sem releváns. 4G is relatíve kevés helyen érhető el városon kívül, sebességben is bőven elegendő a jelenlegi használathoz. Bár nem tartom kizártnak, hogy később majd jelennek meg olyan ... nem tudom mik, felhasználási lehetőségek ... ahol szükség lesz rá. De jelenleg nálam abszolút nem szempont, hosszútávon sem.

    A 120hz-et vártam volna. Nem tudom az i6 milyen frekin megy, de piszkosul zavaró webes görgetés közben, ahogy szétmosódik minden... Instán szintén. Engem nagyon zavar. Azért még én is bízok benne. :)

    A jelenlegi hírek alapján kicsit úgy tűnik nekem, hogy kb mindent feláldoztak - látszólag - az 5G chippért. Teljesítményt, akkuidőt, kijelzőt. De persze majd kiderül mi lesz valójában.

    Igen, én is a 11 pro-n gondolkozom még. Azt már most meglehet kapni 300-ért megbízható boltokban, ami nyilván még olcsóbb lesz, ha kijön a 12... A 12 pro előirányzott ára pedig itthoniban mérve kb 380 ezer lesz ($1050 x 360eur ). Az XS most 250 környékén érhető el. Ha a 11 pro valami ilyesmi árra esik vissza, akkor az már akár 100 ezer forintos különbség is lehet. A Lidar meg az 5G viszont nem ér meg nekem ennyit pluszban. Mondjuk a design még lehet... :D Ez a mostani szappantartó forma nagyon nem jön be. Az 5-ös design vonal viszont a kedvencem volt eddig is. Na majd meglátjuk. :)

Új hozzászólás Aktív témák