Új hozzászólás Aktív témák

  • Totheground

    addikt

    válasz .Szaki. #165642 üzenetére

    Messze nem vagyok perfekt és a szókincsem is elmarad az ideálistól (főleg olyan témákban, amik nem gyakran kerülnek elő). Az meg főleg fura, hogy a meló miatt az üzleti nyelv jobban megy, mint a hétköznapi, ami néha vicces következményekhez vezet (ergo full formal mondatszerkezetet/szavakat használok reflexből, bár ez egyre ritkább, és mostanában az ellenkezője is előfordult. Szerencsére külföldiként ezt nekem nem rójják fel :DDD )
    De amúgy igen, önszorgalomból és érdeklődésből kezdtem el, ami aztán átcsapott enyhe fanatizmusba (az kell a 2200+ kanji seggeléséhez, a legtöbben ott adják fel).
    Tudomásom szerint nincs vér szerinti kötődésem, bár ha Matolcsy mester fejtegetéséből indulunk ki, akkor mégis. Viszont mindenki azt mondja, hogy valami mégis lehet, ha egy ennyire más közegben sokkal jobban otthon érzem magam. Plusz anyám rendszeresen jön azzal, hogy ő sok sok évvel ezelőtt megálmodta, hogy neki “vágott szemű unokája lesz”. Szóval reméljük a legjobbakat. :K

    @Fr3eWar

    Nem rossz, tényleg őszi feelingje van, főleg az annou imo miatt. Én is pont tegnap mentem át sajttortáért a Pablo’sba, ott is épp ez az időszakos íz (az egyik).

    [ Szerkesztve ]

    Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

Új hozzászólás Aktív témák