Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    Ugye amíg cserélik az X-em, addig egy 6S van nálam. Közvetlen, mikor megkaptam, leírtam itt, mennyire jó még mindig az ujjlenyomat olvasó. Most,hogy már lassan egy hete nálam a 6S, azt kell,hogy mondjam, hiányzik a face ID. Kényelmesebb egyszerűen. Ujjlenyomat olvasó simán többször hibázik az én esetemben, aztán mehet az "újra tapi", hogy feloldjon. Teljesen elszoktam a home gombos nyomkodástól X-en, és most egyszerűen fárasztó és kényelmetlen annyiszor nyomkodni a home-ot, ahányszor csak multitaskban váltani akarok, vagy csak ki akarok lépni egy alkalmazásból. Ha pl. jelszót másolok be lastpass-ból (Apple féle Keychain nem az igazi, appokban ő sem tölti ki legtöbbször,hiába van elmentve) a lenti vonal segítségével tudok szépen váltani az alkalmazások között, sokkal kényelmesebb és gyorsabb, mint a home gombos nyomkodás.

    Szóval igen, könnyen megszokja az ember a jót,de igazán akkor értékeli,ha egy ideig vissza kell térni valami régebbi megoldásra.

    Nézegetem a megjenés óta a Note 9-et, mert amint már sokszor emlegettem, a Note 8-ból számomra hiányzó dolgokat javították. Már tényleg nagyon jó, de egyszerűen ahogy jönnek a shot-ok az üzemidőről, elszomorodom. Egyszerűen az IDLE fogyasztás gyászos még mindig. Volt,hogy iPadot egy hétre ott hagytam albiban, alig merült valamennyit, droid meg olyan, hogy nem használod akkor is merül nem is keveset. Tök gyász, hogy pl. reggel elviszed a telefonod valahova és ha nem használnád egy percet sem, akkor is vagy 20%-ot merülne estig. Pedig annyi jó feature van, ami csak vágyálom iOS-en. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák