Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz Nandish #162461 üzenetére

    Attol fugg.
    10.5-os pro mindenben jobb (nem csak szamokban es pontokban), de van aki nem ertekelne ,es ugyanolyan jo neki a 2018-as ipad akkor folosleges tobbet kolteni. Nagyjabol ugyanolyan jo tartalomfogyasztasra mind a ketto.
    A pro-ban a normalis mennyisegu ram miatt jobb a hasznalhatosag ha nem csak egy alkalmazast futtat valaki onmagaban, a pro kijelzot megszokva mar van hianyerzet a nem pro-t nezve (true tone, 120Hz a leginkabb), de ha nem volt elotte pro akkor ez nem lesz eszreveheto.
    Hosszabb tavra vasarolva inkabb pro, mert tovabb lesz tamogatva, vagy legalabbis tovabb lesz jol hasznalhato a frisebb ios verziokkal is.
    Olyasmi mint a ruhaknal, kocsiknal, butoroknal, hazaknal. Az alapabbak is megfelelnek a funkciokra, de ha valaki megengedheti a dragabbat akkor jobb minosegerzet folyamatosan erezheto es elvezheto lesz...mar ha erre a pluszra igenyt tart az aki vesz egyet.
    Akinek nem pont ipadban fontos ez annak valoszinuleg nem a pro a best buy hanem az olcsobb 2018-as, akinek meg pont szamit annak a 10.5-os pro.

Új hozzászólás Aktív témák