Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz #162422 üzenetére

    A tisztasagrol nem tudom mi az igaz, mert valahol olyat irtak, hogy elvileg tisztabbak ami igaz a nitogenoxid kibocsatasanak csokkenesre, de a nem lathato meretu koromszemcsek kibocsatasa meg no. Ettol latszatra nem kormol, de szennyezi a tudot rendesen.
    Na mondjuk nem vagyok szakerto a motorok es a karosanyag valodik kibocsatasa teren, de valamiert csak betiltjak Nemetben a dizeleket raadasul ott ahol a legtobb hazai gyartasu gepkocsi dizel. Azt gondolom van valami gond az egesszel amit reszleteiben nem fejtenek ki, de lahatolag berosaltak tole es betiltjak.
    Engem mondjuk nem erint, mert sokat megyek varosban is kisebb tavokat amire dizelt folosleges lenne hasznalni ezert fel sem merult soha, csak amikor ceges kocsim volt akkor amit adtak azt hasznaltam es volt kozottuk dizel is.
    Az tuti, hogy hasznaltban ha nem premium es 4-5evnel fiatalabb autokrol van szo akkor mar (legalabbis is Budapesten) egyaltalan nem keresik a dizeleket, es az arukon is latszik. Accordokat neztem dizel motorral akar 30%-al is olcsobb mint benzines valtozatban ugyanaz az evjarat es nem egy-egy, hanem nagyjabol az osszesre igaz.

    (#162421) B-L-A-C-K:
    Ja eleg jo vetel volt es annyira, hogy remenyeim szerint kb. araban (amiben benne van a vetelkor pont esetedes nagyszerviz, es egyeb ajanlott javitasok erteke is) el is tudom majd adni jovore ha valtani akarok.
    Olaj nalam is szigoruan 10ezer km vagy egy ev, es ha szerelo barmikor barmire azt mondja erdemes cserelni akkor nem huzom az idot, es amibol gyari kell abbol gyarit kap. Ezt is hagyom a hozzaertokre en csak fizetem a karbantartast :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák