Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz manchester85 #15932 üzenetére

    kiérdemelni? persze...
    meggyőzhetőség és vitaképesség? nézőpont kérdése!
    az nem igaz, hogy sosem engedek, adott esetben van egy véleményem, ami - különböző tényezők függvényében - akár változhat is a későbbiekben, ezt előre én sem tudom, de te/mások pláne nem...
    valakiknél működhet az, hogy "megfutamítják", ha az ellenoldali többség összefog ellene, és közösen támadják a véleményét, de nem mindenkinél!
    jelen helyzetben olyan témáról van szó, ahol az illetékesek sem döntöttek még, akkor nekem pláne lehet - egyelőre - saját véleményem, nem?
    szerintem úgy írtam be anno a fórumos azonosítómat, ahogy csak akartam! pont az a lényege, hogy szabadon választott és egyedi! nos, esetemben sokkal több van mögötte, mint az, hogy ez csak egy fórumos azonosító, ezért máshol is úgy használom, ahogy megadtam, ezért nem tartom nevetséges dolognak, nálam alap, hogy ezzel (is) megtisztelem a másikat! :U
    helyesírási hibák? nem mindenki tud teljesen hibátlanul írni, én sem, te sem, vadászcsiga sem... ezen megint csak kár rugózni, kivéve a szélsőséges eseteket, de azok szerintem nem nálunk kezdődnek!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák