Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
Ez durva volt. Maldoradot örökre kitiltanám a F1-ből.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Csak így tovább minden futamon Hamilton!
-
Solar_Wind
senior tag
Hű, ez marha jó verseny volt!
Vettel balszerencsés volt, Alonso fantasztikusat ment!
Hamilton-t nagyon nem csípem, és nem baj, hogy nem szerez pontot, de Maldonado nagyon hülye volt. Ekkora bénát.Raikonnen ismét szenzációs formát mutatott be!!! Jó, hogy visszatért, hiányoztak ezek a manőverek.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz Solar_Wind #13654 üzenetére
lofejüvel megnyerették a futamot,mert inkább kockáztatták a pályamunkások testi épségét,hogy tolják ki a pályárol az autot,és nem hozták be mégegyszer a safetycart..szánalmas..
ilyenkor nem kell bevinni az autot,mint az idömérö után?hülye egy szabály..pont a verseny a lényeg..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
SÖ
addikt
válasz snooze #13656 üzenetére
Pontosa. Alonso is csak akkor tud nyerni, ha a nagyok kiesnek előtte.
Tibee86
Hamilton legtöbbször a box munkája miatt nem nyer. Pedig ez egy teljesen új kerékcserélő garnitura, és mégis elbénázták. Ha simán zajlott volna, nem tudott volna előzni Alonso - a képbe sem került volna Maldonado és most Hamilton állna a dobogón. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
"Pontosa. Alonso is csak akkor tud nyerni, ha a nagyok kiesnek előtte."
Ezen a futamon sem előzött ugye? Világbajnok is csak véletlenül lett kétszer
"Ez durva volt. Maldoradot örökre kitiltanám a F1-ből."
valóban csúnya volt. A második fele meg vicc. Ha így működne Hamilton már rég nem lenne itt.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Ez is durva - az m1 studióban szakkommentátor helyet egy színművész foglalja össze az eseményeket. Pénz van színvonal nincs.
-
SÖ
addikt
válasz Ricardo #13658 üzenetére
Ha jól rémlik 11. helyről indult, igen. De mondj egy olyan futamot ahol pole pozitciól nyert. Hanyadik lett volna, ha nem esik ki Roshan, Vettel, Hamilton?????? Ha nem lett volna safestycar? Maradjunk annyiban, hogy marha nagy szerencsével nyert, nem tudással.
"valóban csúnya volt. A második fele meg vicc. Ha így működne Hamilton már rég nem lenne itt."
Akkor nézd meg Buttont, mégi itt van. De fentebb írtam, hogy ma lassú volt. Hamilton pont azt nyilatkozta, hogy Button másolja a beállításait. Ez visszaütött, mert az első körökben kellett kiállnia vezetőszárny állítás miatt. Ami bosszantó, hogy ha a kerékcserét 30mp helyet meg tudják csinálni normál 20mp alatt, akkor most valószínű első lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
Hamiltont kicsit sajnálom, de most megtudja milyen az, ha belefúródik egy forrófejű hülye. visszahull a fejére minden korábbi hibája. karma!
Alonso csodálatosat ment, Kimi második, Schumi végre dobogón, Vettel motorhiba miatt kampó, Hamiltont a legvégén kipöckölték - számomra az év eddigi leghibátlanabb futama. állati jó volt!
SÖ, ne röhögtesd már ki magad, Alonso a mezőny kb. legjobbja, hogy ezzel az ócskavassal idáig küzdötte magát egy ilyen évadban. nem vagyok oda a Ferrariért, de Alonso NAGYON megérdemelné a VB címet a teljesítménye alapján.
-
Ricardo
titán
-
SÖ
addikt
válasz Ricardo #13667 üzenetére
"Ebben eddig a spanyol jobb mint az angol."
Ez tévedés. Hamilton nem ment neki direkt még senkinek, Alonso igen.
Alonso 1:21 kilegyezi Hamiltont. Ha most ezt Maldonadoval csinálja..... és még soróéhatnám, csak végig kell nézni.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Massát utasították, hogy engedje el Alonsot. Így lett világbajnok., vagy így kell ezt csinálni?
-
Ricardo
titán
Most elkezdhetünk linkelgetni, de nincs értelme.
-
SÖ
addikt
-
máyköl
veterán
Hogy bírjátok nézni ezt az F1 -et? Én frászt kapok tőle...
-
vadászcsiga
félisten
Lehet hogy nem lesz belőle semmi de mintha kis flame kezdene kialakulni a 4S topikban
-
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #13678 üzenetére
Ebből nem lesz szvsz...
-
joey04
titán
-
Solar_Wind
senior tag
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #13681 üzenetére
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #13678 üzenetére
...és mi a különbség egy házi csiga, és egy vadász csiga között sebességben?
-
CHIPman
nagyúr
-
vadászcsiga
félisten
-
SÖ
addikt
Na rászántam magam, és megnéztem életem első Ancsa híradóját. Van benne egy rész, ahol valami okos kameráról beszél. 2:50 "A legmenőbb Anroidos telefonokra volt elérhető a sorozatkép készítés" 8kép/mp. Mi van? Sorozat kép egy - egy rendes kamerához képest (Nikon) - egy ócska mobilban? Tudják néha mit beszélnek? Ahhoz, hogy 1/10mp alatt készüljön egy egy kép, sokkal nagyobb érzékelő lapkára van szükség, mint amit egy mobilba szerelnek, tized akkora fény/fényfeldolgozás mellett. Ez is egy Androidos parasztvakítás, csak azt nem tudom mi köze egy Apple cuccokkal foglalkozó portálon. Ja, jöhet minden ami növeli a nézettséget? [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
SÖ
addikt
válasz tDr1v3r #13695 üzenetére
Ja tényleg, erről olvastam is régebben, amikor indult. Azt nem értettem akkor sem, hogy miért nem indítanak önnádló portált. Talám, mert csak beszélni tudnak, írni nem. Minden esetre rohadt sok pénz állhat mögötte.
máyköl
"Egyébként Ancsán is érződik, hogy android fanatikus..."
Betanul 3 kérdőmondatot, ebből áll egy riport. Szerintem az sem tudja milyen telefont használ, ahogy a legtöbb nem fan.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Mazohista vagyok, megnéztem 15. híradót. A bevezetőben szó volt a Windows Phone 8-ról írásos formban Ez érdekelt (volna) Na de menjünk sorba végig.
- Baromian hadar, de aztán rájöttem nem is baj, hisz úgy sem mond semmit.
- Na most jön a WP8
- Szó szerint ezt mondta. "Lesz több száz újdonság - mint a felhasználóknak, mind a fejlesztőknek." Ez az Ancsa nem Emese? Minimum annyit el kellett volna mondania, hogy már az NT kernelre épül ahogy a PC-k. Ami annyira nem kompatibilis, hogy visszafelé az előző Win7-es telefonok már meg sem kapják. Igaz elméletben nem okoz gondot a több mag kezelése, akár 64 magig. Többeközött voip integráció, Nacteq, IE10, Wallet Hubot.
- Következő aranyköpése. "Úgy tűnik 2012 az Android tablet éve lesz. " Most komolyan, szoktak ezek szaksajtót is olvasni? Az iPad a tablettek mezőnyében nem releváns. Nincs olyan gyártó aki egy kicsit is meg tudná közelíteni. Az iPadot a PC eladási statisztikák közé sorolják.- Még nincs vége! "Az Euro2012 alkalmazás Androidra is letőlthető, amit a legújjabb Samsung készüléken, a Galaxy S3-on mutatok be nektek."
- Zumm a kijelzőre, és Annácska elegánsan görget egyet. Ennyi. Ezt nevezem app bemutatónak[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
igen már volt téma ez párszor itt. nem tudom kinek lehet a barátnője, de biztos onnan szalajtották. Semmi mélyvíz, magyarázat, az egész heti műsorterv kb negyed óra alatt megcsinálható. a filmes utómunka többe van. (egyébként DSLR-rel veszik fel az egészet, de a pár perces hossz miatt nem is kell több...)
8kép/sec? azigen. egy 400 ezres Canon 7D képes ilyen sebességre (az 1,2 milliós 1D MkIV már akár 10-re is [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest