Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #13253 üzenetére
Az ajtó --> arra van
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #13253 üzenetére
Hát de ez normális nem? SGS II-t én is dicsértem már, attól,hogy nekem nem az van, nem kötelező fikáznom.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Mr X
veterán
válasz máyköl #13256 üzenetére
Onnan sem küldenek el, ha normálisan kritizálod a készüléket.
Azt meg ne vedd komolyan, ha olyasmit írnak, hogy "Menj vissza almázni", ha követed azt a topicot, tudod, hogy ott mindenki szívja a másik vérét. Fogd fel úgy, mint egy marháskodós hely. Ha ebben részt akarsz venni, nem zavarnak el, de ha nem, akkor tényleg nem ott van a helyed.
-
nagyúr
válasz máyköl #13256 üzenetére
Nembaj, csinálják, ahogy érzik, én nem nézek be, minek idegesítsem magam feleslegesen...
Elég azon felb*sznom magam, hogy egy normális bőrhatású shadert nem tudok kikeverni a kedves német megrendelőknek OFF-ba teszem, mert ez aztán rajtam kívül nem hiszem,hogy bárkit is felidegesít.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Mr.Csizmás
titán
válasz ittakary #13232 üzenetére
mondja az, aki rinyál nekem hogy jaj hívjam már el, aztán amikor adok időpontot, cseszik visszaírni, aztán a tali után olvasom, hogy "ki a fatök találta ki, hogy hajnali 10kor legyen a tali"
bezzeg a legjobb barátunk is eljött, pedig nem is hívtam
xlife, jöhettél volna VIP vendégnek
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
nggabi
félisten
-
xlife11
senior tag
válasz Mr.Csizmás #13261 üzenetére
Jajj csizmi, előkapartam volna a törött D900at aztán megsirattuk volna a sok zsamzsung userrel
-
máyköl
veterán
válasz philoxenia #13268 üzenetére
Nem.
Ez nem telefon, ez iPhone! -
nagyúr
Nekem a pár évvel ezelőtti mobildolgokról az jut eszembe, mikor épp mobilt akartam vásárolni, és elböffentettem a mobilboltosnak, hogy kipróbálnám az Apple telefonját. Akkor még ugye csak behozott első generációs, függetlenített iPhone-ok voltak aranyáron Magyarországon.
A lényeg, hogy mondta, hogy ő próbálta, egy rakás szar az egész, és biztosra veszi,hogy az Apple első és utolsó telefonja ez, és el is fog tűnni a süllyesztőben. Még jó,hogy nem jósnak ment...Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
máyköl
veterán
válasz philoxenia #13272 üzenetére
A foxconn szereli össze, nem ő gyártja.
Lsd: kijelző[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz philoxenia #13268 üzenetére
Úúúú ez csúnya!
A Microsoft gyárt XBoxot vagy a Sony PlayStationt?
Senki nem GYÁRT semmit. Az egész világot a Foxconn szereli össze az egymillió munkásával
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz máyköl #13273 üzenetére
"Lsd: kijelző"
Ezt Kolumbiában gyártják! Csak azt nem tudom melyik kartell.
philoxenia
"ma is locsoltam paradicsomot és ez nem is sárga fajta.."
Vastag cső kellett hozzá? (Afrikában meg éheznek.)
Foxconn millió féle cégnek szerel, talán még a Samsungnak is.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Merjünk nagyot álmodni. Érdekes koncept - mágnesen csati.
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #13282 üzenetére
Megszoksz vagy megszöksz. Szerintem az előbbi
hát igen. nincs más választásom sajnos, más rendszerre nem szívesen váltanék élesben. -
joey04
titán
válasz vadászcsiga #13285 üzenetére
vagy ha nem, remélem majd cydiában lesz rá megoldás, hogy visszaállítsam a régit (ahogy a nocameragrabber-nek is nagyon örültem). eddig is voltak másféle kinézetek, de én szeretem ha a rendszer egységet alkot, és a gyári kinézet köszön vissza mindenhol, nem üt el semmi.
-
máyköl
veterán
válasz joey04 #13281 üzenetére
Térkép: Még kezdetleges, itthon meg mondjuk ki, sz*art sem ér. Mindig le leszünk maradva pár évvel az újításokban, Siri is hol van még magyar nyelven...
AppStore: Handras -al ellentétben nekem nem tetszik. Ez a design borzalmas. Csillagozás tényleg hiányzik. Kicsit Market koppintás, ahogy ott Appstore -on belül tölti le, és megkérdezi, hogy megnyitod-e...
Music: Nekem tetszik.
Phone: Sírva fakadok, olyan ronda ez a tárcsázó, de a többi okos újítás... -
DanielK
addikt
Nekem tetszik minden design újítás.
-
Dylen
senior tag
Sziasztok!
Még mindig fennáll ez az iphone-telenor probléma? hollandiából kapnék iphone 3-at, de telenoros előfizetésem van. Keresgéltem egy kicsit és olvastam erről a dologról Mit lehet most erről tudni?bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Ragnar95
félisten
-
joey04
titán
válasz máyköl #13244 üzenetére
Na, a megoldás:
Itt válaszd ki az iTunes-t, majd iTunes Store. Utána Account Management és continue. A következő oldalon Managing or editing iTunes Store account. Megadod a kért adatokat, tehát a device, operating system, iTunes version és country (other, majd Hungary, ha magyar). Utána be kell jelentkezni Apple ID + jelszóval, vagy ha eleve be vagy, akkor rögtön jobb oldalon megjelenik a mező, ahova leírhatod, hogy pontosan mi a problémád. Felette név, email, és Apple ID. Ha minden meg van adva, akkor a segítségnyújtás során már nem kérnek be adatot. Ha elküldted nekik a levelet, jön egy automatikus mail, hogy 24 órán belül válaszolnak. Ezt kivárod, és utána a következő mailben már megkapod az instrukciókat. Röviden: belépsz itt (Manage your account résznél), és a Password and Security-re kattintasz. Most nem az fog megjelenni mint eddig, hanem újból ki kell választanod a kérdéseket, és meg kell adni a válaszokat. Célszerű rescue mailt is csinálni. Password csere is kell, de nyugodtan megadhatod újnak is a régit. Utána pedig örülsz, és írsz egy köszönőlevelet nekik.
A dolog működik, mert rálestem én is az adataimra, és nem volt jó nekem sem, ezért végigjátszottam a fenti menetet. A megoldást a hivatalos Apple fórumon találtam.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Valamelyik profi angolos segítőkédz fórumtárs meg tudná írni a levelem a support -nak? Alap szinten tudok csak angolul, ehhez sajnos kevés.
Ha nem ismernéd a probléma pontos tárgyát de segítenél, szólj, leírom pontosan.Előre is köszi!
-
SÖ
addikt
válasz joey04 #13281 üzenetére
Minden nagyon szép, minden nagyon jó. Csak kevés. A Mapstól meg nem kell ennél többet várni, - jobb a grafikája - a Google is már vagy 10 éve csiszolja. Ha valakinek tényleg komoly navi kell, az megveszi a magyar IGO-t .
szerk, egyedül a tárcsázó sz.......r. Meg kéne oldani fémes fénytöréses megoldásra, ahogy a hangerőszabályzó.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Na, megjött az I4 vevőm első reklamáiciója...
Nem szól, csak az egyik hangszóró.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- DRAGON GAMING PC // Ryzen 5 1500 // 16GB DDR4 // SSD+HDD // Gigabyte RADEON RX5700 8GB GAMING OC
- Zalman S4 Plus
- DELL VOSTRO 3900MT/i5 4460/8GB DDR3/GeForce GTX 745 4GB/240GB SSD/250GB HDD
- Samsung Galaxy Z Flip5 6,7" 5G 8/256GB krém - SM-F731BZEGEUE - 1 éves, GYÖNYÖRŰ állapot
- Zotac GeForce GTX 1080 AMP Extreme
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest