Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz Sukta 95 #135322 üzenetére

    Az mar nagyon regen volt.
    Azota volt tervben focus, golf, mazda3, xsara picasso (egyszeruen tetszik, de gyakrabban lehetnek koltsegigenyes gondjai mint nemeteknek / japanoknak), toyota corollabol elkezdtem nezni a regebbieket is, mert tetszettek, de eloben paromnak nem, aztan jottek az e12-es corollak...na abbol sokat neztem, de alig akadt normalis hirdetesnek megfelelo. Mar avensist is neztem, persze ami arba befert volna az inkabb hulladek volt motorilag minstem jo, de hihetetlen sztoikus nyugalommal mondta az elado (hasznaltauto kereskedo), hogy jo az nincs semmi baja. Veseko kirazasara is alkalamas lett volna, de nem is csodalkoztam, mert 1.3millioert hirdettek szoval valami bajanak lennie kellett, csak nem tudom mit gondolnak ki fogja megvenni ugy ahogy van meg ha megprobaljak mindenkinek beadni, hogy okes.
    Mindenkeppen 1.6-os motorral kerestem, es persze olyat ami karban volt tartva lehetoleg maganszemely tulajtol. A mostani kiszemelt elsore szinte mindennek megfelel, csak nem maganszemely a tulaj, hanem kereskedo, nemetbol hoztak be most a kocsit, es muszaki allomasok altal kiallitott vizsgalapok, motorolaj matricak,megcimzett lifegok is azt igazoljak a szervizkonyv nem utolagosan lett kitoltve utangyartatott plecsnizokkel, raadasul 12 szerviz bejegyzes mindegyike toyota markaszerviz pecsetjevel van belyegezve (talan 2 vagy 3 fele) szepen elosztva atlagosan 14-15ezer kilometerenkent, szoval ha minden igaz meg nemetben is ritkanak szamito figyelemmel kezeltek mindvegig, de ezt sugarozza a belter is ami nem csak egyszeruen tiszta, hanem tenylegesen ujszerunek tuno amihez persze hozzajarulnak a jo anyagok amik alapbol nem hasznalodnak el nagyon ezekben a corollakban, de akkor is ritka.
    A kereskedot szemelyes talalkozaskor mar elsore a szimpatikusabbak koze soroltam, erzesre nem a mindenaron atverosnek tuno, de a lenyeg ugyis a kocsi tenyleges allapota, es azt holnap felmerjuk amennyire lehet. Sajna mindent ugysem lehet megtudni, de ennyi evesen (sot sok kocsinal fele ekkora kor utan is) ugyis kell kolteni idonkent a kocsira, csak szerencses esetben ritkan es nem nagyon sokat.
    Most minden belteri, kenyelmi funkcio ki lett probalva, gombok megnyomkodva, ajtok nyitogatva-csukogatva, nameg a motor jarasa is meghallgatva es megteintve a motorter, csomagtarto aljan a szonyegek es muanyag tartok alatt az alvaz is. Amennyire sajat magam ranezesre meg tudtam allapitani jo es kesz, jo lenne ha holnap este is ezt gondolnam rola, mert mar tenyleg ki van a t@k@m a sok felesleges probalkozassal.

    (#135324) icecave:
    Most az sem foglalkoztatott elegge :D

    (#135323) ittakary:
    en mar ott voltam, hogy inkabb varok valami ismerost aki majd par honapon belul elad egy nekem kello kocsit aminek legalabb tudom az eloeletet. Tenyleg 99% koruli az atveres (legalabbis valamennyire az), es teljesen termeszetesnek veszik, hogy nem passzol a kocsi a hirdetesben leirtaknak.

    (#135325) B-L-A-C-K:
    Koszi, holnap referalok ;)
    Ahogy mondod van figyelo, de nekem valahogy nem csak a friss hirdeteseket hozta, tobbszor belefutottam honapokkal ezelott ferakottba is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák