Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gsx-rr
veterán
De jo elkezdtem a frissitest es elment a net! Amugy is 5 orat irt!
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Na nekem Samsungos a csippem. Majd meglátjuk mit fog a TSMC-s után produkálni.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Totheground
addikt
"Szellemek"
[link]Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Rage47
veterán
megvan a 6s. utolsó darab volt a Médiában 😄 bitang gyors. még a böngészés is, lol
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #107463 üzenetére
Decuki. *.*
-
B-L-A-C-K
titán
Ma átvettem a kicserélt készüléket az iStyle-ban i6 (64GB), újra indult az 1 év, minden f@sza, már le is foglalták előtte, így mehetett eladásra. Hazaviszem, látom van a kereten egy kis hiba....Pff mondom...Írok a vevőnek ez van, vigyem vissza, vagy jó így is neki...Mondta nem bánnám ha visszavinném, amit meg is értek mert én is hibátlanul venném meg ha már elvileg "új"...Visszamentem, azt hittem vergődni fognak hogy én csináltam rá, meg már így nem érdekli őket hogy átvettem...De full korrektek voltak, mondták persze kapok egy másik "újat", csak munkaszüneti nap miatt kedd körül lesz meg...Vagyis ha már korrektség akkor nem adhatnák így ki, nekem meg ott át kellett volna néznem jobban.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Hmm gyorsan jött az a 9.1. Multitasking menü javult nálatok?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
legiaap
félisten
Na szerintem a Samsung csippes szarabb akkuban. Az éjszaka alatt 6%-ot esett. A TSMC-s anno talán 1-2-őt. Nem vagyok happy most.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz gabormgp #107481 üzenetére
kali válasza helyes, annyival kiegészíteném hogy ha cégre lett vásárolva akkor nem mindenhol fogadják el az 1 évet. Nekem ez i6 céges magyarországi vásárolás volt (nem én vettem így, előző tulaj), iCenterbe nem akarták megadni egy esetleges csere után az 1 évet (csak +3 hó), ezért adtam le az iStyle-ba. Ott szó nélkül megkapta, mivel ott csak azt nézik hogy itthon vetted e hivatalos forrásból, vagy nem, és ez pont náluk is lett véve.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Hát bakker, csak tudnak valamit ezek a kínaiak (tök automata, esetleges fosképek )
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz B-L-A-C-K #107486 üzenetére
Beszéltem még iStyle-val is telefonon, de mondták, hogy futártól nem vesznek át csomagot.. esetleg még MM-ből lehetne nekik küldeni, de az sincs 150 km-es körzetben...
Mondjuk fura volt amikor vissza ért iCentre-ből mert /talán még Neked is írtam/, hogy selfsolve oldal 1 év garit írt, utána már csak 3 hó..december valahanyadikán jár le.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #107483 üzenetére
a nem természetes személy általi vásárlásnál több tekintetben is más a helyzet a jótállás/szavatosság terén, illetve elállási lehetőség sincs távollévők közötti szerződéskor, de külön nem szoktam leírni, bízva abban, hogy a kérdező említi, ha jogi személyről van szó.
ahol nem adják meg azt, ami a kapcsolódó jogszabály szerint jár, ott muszáj megtenni a szükséges lépéseket, senki ne hagyja magát megrövidíteni!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
GALARDO
addikt
Ebben végigcsapatnék az utcán.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
válasz radi8tor #107498 üzenetére
Nekem első tapasztalatom az volt, hogy néma volt a vonal híváskor. Nevetséges, hogy ennyi pénzért se kapa az ember tökéletesen működő telefont.
Ui: Tudom, user error. Akárcsak az a tucat bug amit produkál.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest