Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz Bling95 #106852 üzenetére
Kulfoldi partnerekkel pl. egyre inkabb viber-en beszelunk, hisz telefonszamaink ugyis megvannak egymasnak, es jelentos aranyban "rendes" mobilhalozat is van amivel nincsenek wifihez kotve. Ok is sporolnak Skpye mar egy plusz info, meg tobb adatforgalmat is general, facebokon meg nem veszi fel az ember a melos kontaktokat.
-
Blaise
veterán
Szerintem idén az Apple elkezdte masszívan rázni a pofonfát:
Az új Fusion Drive olcsóbb, de van vele egy kis bibi
Ennyi pénzért ez a pofátlanság teteje, akárcsak az 50 ezres touchpad.
-
legiaap
félisten
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
DanielK
addikt
-
Bling95
őstag
válasz agabe #106853 üzenetére
Amikor anno en probaltam akkor minosegbeli problemak azert voltak vele. Persze lehetett telefonalni de borzasztoan messze volt egy rendes hivas minosegetol. Nemtudom ez mennyit javult az utobbi kb 2 evben.
Uzenet szerepet meg ugye az en korosztalyomban teljesen atvette imessage vagy nem iPhone eseten fb messenger.
-
legenda
-
legenda
köszi, 6s plus lett, megszoktam már a nagy kijelzőt és a jó akkumulátoros üzemidőt, meg elvétve az ois sem jön rosszul.
eddig is nyomkodtam én mondhatni napi szinten iphone-t, hol az asszonyét, hol meg másét, néha még túl sokat is.-secret-; köszi, de ez még csak a reggeli lesz, szóval a telefon várhat még egy órácskát.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Arcképgyáros
Akkor jó étvágyat. Reggeli délben? Am. hogy, hogy PPP-ra kérted? Házhoz is ingyen viszi a T, akkor meg futkoznod sem kellett volna.
Várom én is az iPadot, sosem volt még akkora érintőkijelzős kütyüm, sőt az i6 eddig a legnagyobb szerintem. Ha másra nem is, vécén lesz mit nyomkodni legalább.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz -secret- #106875 üzenetére
Házhoz is ingyen viszi a T, akkor meg futkoznod sem kellett volna.
Jah ...ezzel csak az a baj hogy általában én is így szoktam rendelni és 17-18 óra délután hozza a futár, hát ez nem nagyon jön nekik össze volt már 2X is példa rá hogy délelőtt 11 -kor csörgött a telefonom, itt vagyok az ajtóban meghoztam a telefont ... aztán szaladjak haza, vagy másik lehetőség majd inkább elhozza akkor holnap na ezért rendelem én is most már csak PPP -ra
Attól idegesítőbb nincs hogy tudod pl. hogy hétfőn már a kezedben lesz a telefon (egész hétvégét átizgulod), viszont a futár balf*szsága miatt mégsem lessz meg csak mondjuk kedden vagy szerdán, és ilyenkor már nem is tudod módosítani a szállítási címet ... magyarul a futár kezében vagy
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
legenda
válasz -secret- #106875 üzenetére
reggel feküdte le, csúszásban vagyok, mint mindig...
bizonytalan az időbeosztásom, nem mindig tudom előre, hogy mikor érek rá itthon várni a futárt, bármikor csörög a telefon és mennem kell egy vagy két órácskára valahová, így meg akkor veszem át ppp-n, amikor akarom/tudom.
délelőtt aludtam, de ilyenkor tutira felébresztett volna a futár, ha meg ébren várom, akkor csak késő délután hozza...stb.GALARDO; majd kiderül, ha meg nem jól fog viselkedni, akkor rettegjen, mert jön a 950 xl.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz agabe #106843 üzenetére
Persze több kamu árulkodó jel van, de már akadtam én is bele olyanba ami tényleg valós volt.
Ezzel az i6-tal meg tényleg jó jártam főleg hogy 64 gigás, most ugye leadtam a kamera elcsúszás miatt ha ki is cserélnék újra 1 év garival az csak hab lenne a tortán. Szerintem ezt most meg is tartom egy jó darabig. Vagyis most ott tartok hogy nincs hová menni telefon vonalon semerre, 5S volt ezelőtt most sokáig nem kell, 6S számomra nem hozott annyi változást hogy megérje megtartani azért hogy bukjak 100 ezret. Így jöhet megint az i6. Vagy lehet lassan eljön az idő más márkára átkacsintani...
Más mindenkinek:
Az szerintetek hogy a túróba tudta kivitelezni a parkolóőr hogy megbüntetett tegnap 14:53 kor, úgy hogy a mobilparkolást 14:53 kor indítottam el a kocsitól...?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
De ilyen nincs, kötelessége megnéznie. Na meg eleve ha ugyan abba a percben indítom el, és ugyan abba a percben büntet meg akkor még látnia is kellett volna akkor szállok ki, azaz vár pár percet míg talán elintézem a parkolást esetleg.
Bizonyítani persze tudom, hiszen benne lesz a rendszerbe elindítottam, illetve ott van ő mikor büntetett meg. Valami 5-10 percig ha tudod bizonyítani van jegyed, vagy telefonon elküldted akkor nem büntetnek meg. Csak ezért is mászkáljak most...
(#106883) -secret-: 6600 Ft ha nem bizonyítom, ha nem fizetem be és vagy 18 nap eltelik meg vagy 20 ezer vagy mennyi.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #106882 üzenetére
5 percen belül van a parkolás indítása a büntetés kiszabásától. Szó nélkül visszavonják, csak jelezned kell az ügyfélszolgálaton. Emailben is lehet intézni (legalábbis Király utcai bírságot tudtam emailben).
Amúgy a hogyan lehet-re szerintem az a válasz: az első ellenőrzés és a bírság cetli kinyomtatása között van 1-2 perc. Megnézte nincs futó parkolás, elkezdte a folyamatot, majd te pont akkor indítottál rá mikor kinyomtatta a cetlit.
Ja hogy akkor szálltál ki? Akkor lehet nincs szinkronban az órájuk a tieddel.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Gergőke88
addikt
válasz Gsx-rr #106885 üzenetére
Nem így van. Vagyis nekem sem kellett befizetni. Simán bementem a büntivel meg a parkolójeggyel kitöltöttem egy fellebbezést és jött róla a levél, hogy törölve. Nem kellett semmit sem befizetni.
Viszont ha jól tudom 1 évben 2x lehet bemutatni, de ezt hamarosan el fogják törölni ha jól tudom. -
-
Gsx-rr
veterán
válasz radi8tor #106887 üzenetére
Szerintem ez társaságtól függő! Ez a 9. kerületben volt. Az eset után felhívtam az ügyfélszolgálatot ők mondtak hova küldjem el a jegyet. Amikor elküldtem automata választ kaptam amibe ezek le voltak írva ,vagyis hogy az elbírálás x nap és a pótdíj befizetése alól nem mentesít.
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #106880 üzenetére
Annyira árulkodó volt, hogy ki is tiltották Najó.. biztos nem a jelek miatt, hanem valakit konkrétan be akart húzni.
A parkolásnál van olyan cég ahol elfogadják az igazoló sms kódját is emailben. Érdeklődj náluk. A parkolóőrt meg jól seggbe kellene rúgni, mert nemcsak, hogy nem várta meg az 5 percet (annyit kellene), de valahol lesben állhatott, és tudhatta, hogy fölöslegesen büntet, ezzel viszont neked okoz kárt, ha esetleg emiatt mégis be kell menni valahova (időpocsékolás).
-
legenda
6s plus tölt - igaz, majdnem maximumon volt -, itunes notira (vissza)telepít, 9.0.2 ipsw letölt, hogy nullázással frissíthessek majd.
jó, hogy telefont cseréltem, az asszonynak rozé 6s kell...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
r3dsnake
nagyúr
Nyomkodtam ma i6s-t meg Apple Watch-t. Szexi a taptic feedback.
-
r3dsnake
nagyúr
Ott komolyan nem akartam elhinni, hogy nem nyomódik be az üveglap. Múltkor tapiztam az újakat, de azt hittem a régi szériás. Aztán nézem, hogy i5-5xxx. De az teljesen más érzést kelt, mint iPhone-on (asszem nem is ugyanúgy hívják).
Ez a hanyattegér dolog meg elég vicces: Magic. Ja nem…
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sorozatok
- Autóhifi
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 Mbit/s RJ45, DIN-
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest