Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Na 6S elment a háztól, cserébe lett helyette i6 64gb + kápé. i6 elég patika volt, viszont az előlapi kamera félholdas szokás szerint, le is adtam gariba hátha kapok egy újat 1 é garival.
-
SÖ
addikt
Kali
Nem kell annyira örülni annak a TMSC-nek Ezt írtam a múltkor is. Magas terhelésen a TSMC jobb, alacsonyan (böngészés egyszerű appok) a Samsung 14nm-en. Nekem ez kéne, keveset játszom .
HWSW-n van egy cikk.[ Szerkesztve ]
-
legenda
az övé fog, az akkumulátor fog kicsorogni a réseken.
amint a kapcsolódó témákban is írtam, nekem mindegy, hogy melyik verziós lesz, az én felhasználói szokásaimmal nem nagyon fog megmutatkozni a különbség, meg amúgy is valamennyire felfújt dolognak tartom.joey20; erről is ottó tehet, a samsung is mindenhol ott van!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
viega1
csendes tag
Igen véletlen. Mert a bőngésző szarul mutatta nem ugy ahogy bevan állítva én meg nem néztem
Apple termékek a legjobb áron garanciával :)
-
SÖ
addikt
Lassan le kell porolni a Mikulásos avatarokat
-
legiaap
félisten
Most komolyan mi a t...ök van már az új iPhone-okkal? Mindenhol out of stock. Minden nagy kereskedőt lesem már mióta visszaadtam a telefonom és sehol sem kapható vagy 2-3 hetes dispatch-et írnak. Agyam eldobom. Tudják, hog minden évben nagy a kereslet akkor miért nem gyártanak eleget?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz legiaap #106821 üzenetére
Nem ilyen egyszerű ez. Szándékosan csinálják, nem tartanak 1000 darabot készleten az üzletek, mert akkor simán kirabolnák őket 1 nap alatt. Továbbá elég nagy logisztika kell hozzá, hogy minden üzletben legyen elérhető mennyiség ilyen alacsonyan tartott raktárkészlet mellett.
⭐ Stella
-
SÖ
addikt
válasz legiaap #106821 üzenetére
Mert tucat telefon, nem lehet eleget gyártani ráadásul Kína is beszállt a buliba. Én 220k vettem a 6-ot kb. egy éve és most kezdem használni. Csak 1 dolog tetszik benne az üzemidő . Valamikor de. még 98%-on volt, mert elfelejtettem piszkálni.
Ma felolvastattam a munka törvénykönyv módosításról szóló cikket az i6-al, és csak lestek odabent. Persze olyanok akik a leselejtezett csöves monitorokat haza viszik.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz Hunt3r22 #106826 üzenetére
6S+-om volt csak visszakértem a pénzt, mert lötyögött a home gomb. Ki is vagyok kína miatt. Akár hányszor bementem eddig az apple store-ba tele vol húzott szeműekkel és mindgyikőjük 2-vel jött ki...
Mindjárt veszek valami lóf@sz droidot vagy egy BB útlevelet.
Szolgáltatónál nem veszek többet. Két éves rablánc nekem nem kell többet. Totál lehúzás. Amúgy ott sincs. Mindenhol október végét írnak.Black: milyen másikat? Mire gondolsz?
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
B-L-A-C-K
titán
Nem akar valaki venni új i6 64GB-ost telefont? Csak mert nézve a hirdetéseket van egy Gold, független, aktiválatlan zsír 128 ezerért. Szerintem ennyiért ajándék, persze ha nem kamu.
Mielőtt kérdeznétek, nem nem az enyém, és semmi közöm hozzá...
(#106830) legiaap: 6S+-t megint, vagy vettél már helyette mást?
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #106840 üzenetére
Orszaghatar mellett van ez is veletlenul (mint jo par lehuzos keszulek), telefonon kell hivni (ha hordetni tud ranezni miert nem naponta 2-szer mondjuk ? ) , es 0 napos reg amit mar emlitettek.
Bontatlannak nem bontatlan csak folias a keszulek ami kepeken latszik, de nem azt irja.
Persze lehet attol meg igaz is, csak az eselye csekelyebb mintha normalisabb lokaciot adna meg...ajandekba kapta, de android parti es ki sem probalta ? Ha igy is van, akkor sem utalhatja annyira, hogy 40-50ezrrel kevesebbet kerjen. Ha 160-ert tenne ki akkor is nagyon jo ajanlat jelenleg, es nem kezdo hirdeto benyomasat kelti a leiras, de akkor miert regelt uj nick-et?
Ja es nepperek mar elvittek volna szerintem ha minden ok vele, majd mondjuk 180-ert eladnak
Fel kell hivni, es par dolog kiderul, de ha ugy jonak tunik is akkor meg esetleg a cimre menve nehogy csak siman lenyuljak a penzt aztan orulhetsz ha a kocsit nemA te cseredet illetoen meg nem semmi, hogy akadt olyan aki 130-at radobott az I6-osara egy I6S-ert. Grat, jol jartal
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
-
agabe
addikt
válasz Hunt3r22 #106845 üzenetére
Sosem regisztraltal egyikre sem ? Nem kell hasznalni, de kiprobalni szerintem mindenki kiprobalta mar es akkor bent van a rendszerben. Igaz ha uj szamod van es a regivel probaltad csak ki, akkor sem vagy lathato...de a sok egyeb mellett ez egy aprosag pluszban az adott hirdetonel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest