Új hozzászólás Aktív témák

  • korpicschess

    veterán

    válasz #103311 üzenetére

    Nehéz megérteni ezt másoknak. Én sem hittem annyira benne. Viszont gondolkoztam, hogy le kéne cserélni esetleg a Z10-et, de annyira jó a felhasználói felület, a funkciók, a multitask, az egész készülék, hogy az android gondolatától is elmegy a kedvem. Az iOS-t meg hagyjuk...

    Persze szoptam én már a Z10-zel, de sokkal kevesebbet, és nagyon szeretem. Atom öreg hardveren simán adogatja a csicskalángost az azonos (illetve drágább) telefonoknak. Egyszerűen használni kell, és ez így jó.

    Jöttek a frissítések is rá, két főverziót is kapott, amivel érezhetően jobb lett a képminőség, lett 720p@60fps videó, stb. Ráadásul például egy iGo is simán megy rajta.
    Nem szoktam ajánlgatni másoknak, de jó érzés, hogy van egy kb. 35.000-res telefonom, ami egyedi, jól használható, nem fényes lakkműanyag. Nem is igazán van jó alternatíva.

    Youtube-os témához még annyit, hogy BB-n nincs külön youtube app, alapból a böngészőt ha berakom a háttérbe, akkor bármilyen oldalról megy tovább a videó, sőt még meg is jelenik abban a pillanatban vezérlő sáv.
    Na meg a multitask lényege, hogy ne várjak akkor amikor átváltok egy másik programra. Rühellem, mikor iPad 4-en "már elhittem", hogy hehe fut még a program, aztán kiderül, hogy az csak egy preview kép volt, keresgethetem meg újra a pdf-et.

    [ Szerkesztve ]

    Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

Új hozzászólás Aktív témák