Új hozzászólás Aktív témák

  • bodorjanos

    aktív tag

    válasz Dr. Oid #286300 üzenetére

    Szia!

    Én használok iphone-t és andoidot is párhuzamosan. A Google szolgáltatásait használom mindenhol, így névjegyzékre is. Így a két rendszer közötti migráció nem fájdalmas.

    Ha mindent icloudban tároltál, akkor a névjegyzék importálásával és hasonlókkal lehet némi problémád. A képeket le tudod menteni az iclodból vagy átnyomhatod a google fotókba.

    Nekem pár dolog van, ami miatt mindig visszatérek elsődleges telefonnak az iphone-ra.

    Az első a hosszú support idő és a rendszeres frissítések. Androidnál is már a felső kategóriás telefonoknál megkapod ezt, de egy olcsóbb telefonnál lehet csak 2-3 évet kapsz a telefon megjelenésétől számítva.

    A másik nekem az apple pay, amit órán és telefonon is használok nagy megelégedettséggel. Ebben nekem google pay nem volt jó opció, a simple app se 100-as és ciki, ha feltorlódik a sor mögöttem :)

    A vélt vagy valós biztonságérzet. Xiomi telóm van és azon nem merek annyira bankolni, de tény, hogy ez inkább vélt mint valós félelem.

    Nálam erősebb telón is néha laggol az android, de ez azért nem akkora gond :)

    Szummázva, ha nem minden cuccot kizárólag az iclodban van, akkor nem szopás az átállás. Így, hogy én a google szolgálltatásait használom így egy könnyű délutáni pár órás melóval át tudok állni androidra.

Új hozzászólás Aktív témák