Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
Azt hittem kijött az új iPad Mini, hogy délelőtt óta 53 olvasatlan hsz jött össze.
Az általam linkelt cikkben benne van, hogy iPhone esetén működik az sms továbbítás. Külön sms-t az iPad nem tud. -
zoli62
addikt
válasz Parson #45253 üzenetére
A legfrissebb, ami telepíthető. Nos négyből egy számra tudtam küldeni, a másik háromra nem sikerült ( két 30-as, egy 20-as) Egy Digihez hordozott eredetileg 30-as számra sikerült SMS-t továbbítani ipadről. Mondjuk ez a legfontosabb, ennek ellenére ez elég rapszódikus így. 25 %-kos valószínűséggel működik nálam jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
Nagyon komoly némelyik ember milyen komoly képeket tud csinálni a procreatben.
Én meg mint valami óvodás
-
l.skywalker
félisten
válasz Roland861010 #45257 üzenetére
Ez tényleg csak gyakorlás kérdése. A feleésgem 2 éve kezdett el digitális grafikával foglalkozni és mára már brutális miket tud megcsinálni.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Roland861010
addikt
Sziasztok. Nem tudtok véletlenül olyan alkalmazást ami hangbol csinál szöveget.
-
feddel
senior tag
válasz Roland861010 #45259 üzenetére
Alrite
-
feddel
senior tag
Én használom. Mivel az alkalmazás boltban van, gondolom jó.
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok! Nem ismerem az Apple cuccokat. Egy iPad bekapcsolás után kéri a kódot, egy évig állt bekapcsolás nélkül, mit lehet vele kezdeni, nem tudják a kódot. Nem az enyém a készülék egy haveré. Azt mondja soha nem kért kódot, amit kétlek.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Ear001
addikt
válasz tranceplanet #45263 üzenetére
Számlával, tulajdon igazolással befáradni egy Apple boltba, szervízbe.
-
chatran
őstag
Valaki képben van esetleg a Netflix-es játékokkal iPad-en? A GTA Trilogy [link] gondolkodtatott el, hogy jó lenne kipróbálni.
Netflix appból érdemes ezeket játszani vagy jobb letölteni az app store-ból? Csak addig működik amíg van Netflix előfizu? Be kell lépni játékindításkor az account-ba, vagy hogy működik? -
addikt
válasz chatran #45266 üzenetére
Itt mindenképpen az appstoreból töltöd le, nem tudsz a netflix appból játszani. Ez iphone-on vagy ipaden megy. Macen nem néztem még. (nekem csak hackintosh van, ott netflix app sincs )
Csak addig megy amíg van előfizu és be kell lépni a netflix accountba amikor elindítod a játékot.[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
A feleségem iPad Mini 4-ese rettenetesen belassult az idők folyamán. A tárhely több mint a fele szabad, felesleges alkalmazások bezárva, nem lassú a wifi.
Lehet vagy érdemes vele valamit kezdeni? -
csaba1203
addikt
Szeretném kérdezni ha valaki találkozott már ilyennel mit tehetek ilyenkor?......
Az ugye jól látszik, hogy van tárhelyem és mégsem engedi letölteni a frissítést.
Kezdem azt hinni így akarja az Apple végképp eltörölni a 32Gb-os termékeit.
Nem az első eset megjegyzem de sajnos nem tudok már mit törölni..... -
consono
nagyúr
válasz csaba1203 #45274 üzenetére
Becsapós az üzenet. Kell MÉG PLUSZBAN 5.53 GB a telepítéshez, ha jól emlékszem. Én is 32 GB-n vagyok, egy ideje szívás a frissítés...
VAn ott még elég sok minden, amit lehet törölni, csak kell egy backup előtte[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Parson
addikt
válasz csaba1203 #45274 üzenetére
Amit lehet törölni kell, aztán meg amit lehet Apps auslagern-nel inaktiválni. Bocs, nem tudom, hogy hivják ezt a magyar menüben... nekem ez szokott segiteni. Beállítások / általános / tárhely / és ott van, de egyesével az appokon belül is. Személyes adatokat megtartja és csak az app-ot távolítja el ideiglenesen.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
csaba1203
addikt
válasz consono #45275 üzenetére
Valami csoda folytán mégis felment az update.....
A jövőt illetően viszont ez elég macerás szerintem és ebben a 2020-as Ipad-ben azért van még pár év azt hiszem.
Az utódja tuti 128Gb-os lesz az talán elégséges a frissítéseknek vagy ki tudja?
Valamivel mindig ki kell nyírni a régi vasat különben kutya se veszi az újat meg. -
consono
nagyúr
válasz csaba1203 #45278 üzenetére
Én utoljára a bétáról a véglegesre csak backup -> reset -> frissítés -> restore módon tudtam csak frissíteni, de azóta jobb valamennyire a helyzet, a 17.1.2 simán fölment magától.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz unicumnext #45281 üzenetére
Szerintem a backup -> reset -> frissítés -> restore-ra gondol
-
ittakary
nagyúr
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
iPad esetén, mivel lehet megnézni az akksi állapotát? (iPad 9 - iOS 16 ha ez érdekes)
Köszi
Üdv.:
ZoliZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
user112
senior tag
válasz ittakary #45286 üzenetére
Szia!
Feltelepítettem a 3uTools-t a PC-re, csatlakoztattam az iPad2021-et (Type-C Lightning) de nem látja:
Mi lehet a gond?Lenne még egy kérdésem akkuhoz és egy az iPadhoz:
- 80%-os töltési korlátot hogy lehet beállítani?
- Az intelligens invertálás minden újraindításkor bekapcsol. Így a képek negatívban jelennek meg. Hogy lehet ezt véglegesen kikapcsolni?
Köszönöm. -
zaskar
senior tag
Sziasztok! Testre lehet szabni valahol, vagy ki lehet kapcsolni azt a "szolgáltatást", hogy a rendszer a nem használt alkalmazásokat -hogy is fogalmazzak - parkolópályára helyezi? Gondolom helytakarékosságból teszi ezt, aztán ha újra használatba vesszük őket, letöltődnek. Ez nagyon szép, csak az olyanokat is deaktiválja időnként, amiket nem nyitunk meg ugyan rendszeresen, de a háttérben működnek. Így pl. időnként így jár nálam a SwiftKey vagy a Web Translate app. Meg lehet ezt valahogy előzni?
[ Szerkesztve ]
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok, segítségeteket és tanácsokat szeretném kérni, hogy az Ipad 8th gen készülékemhez a legjobb ár érték/minőség arányú kiegészítőket szerezzem be.
Tok-ot és apple pencil alternatívát keresek.
Melyek és hol érnék meg legjobban?
Köszönöm -
lugosi
MODERÁTOR
Furcsa dolgot csinált az iPad tegnap. Elindítottam este a frissítést az este, hogy na reggelre a friss iPad os lesz a gépen, most reggel ránéztem, még mindig ott tartott hogy frissítés előkészítése. Egy kényszerített újraindítás után most úgy nézem újra elkezdte letölteni. Ilyet nem csinált még.
-
alba-regia
aktív tag
Létezik, hogy a Napló app csak iPhone-ra jelent meg 17.2-ben?
-
Rage47
veterán
válasz alba-regia #45296 üzenetére
igen
szerintem ez az app csak egy demo amúgy, hogy mutassa, mit rakhatnak bele a napló app fejlesztők a saját appjukba majd -
itroh
tag
Sziasztok valaki hozzáértőbb segítsen pls:
Ipad Mini 2, legújabb szoftver verzió van rajta ( ami enged persze) semmi nem működik minden azt írja hogy a xy veriója nem kompatibilis a eszközzel.
pl. Youtube,Netflix, Hbo MaxVan erre bármi megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Hardcore café
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest