Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
insyde5
aktív tag
válasz szabonagyur #44100 üzenetére
Bocsánat 1990.- ért vettem, a ms pro csomagot, ebben benne van.
-
félisten
-
insyde5
aktív tag
válasz szabonagyur #44102 üzenetére
Ezen áll vagy bukik az ipad vs notebook kérdés. Ipad felé hajlanék a Pen miatt. Azt hiszem yt-on, google-n kell keresnem ha ettől kimerítőbb választ szeretnék .
Köszi. -
minilego
senior tag
Ma megvettem életem első Apple termékét egy iPad 9-et. Én még ilyen fluid rendszert sosem láttam, remélem sokáig fogja bírni.
-
consono
nagyúr
válasz szabonagyur #44100 üzenetére
Ráadásul még O365-el is fizetős, ha jól emlékszem...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz kchris78 #44106 üzenetére
Amúgy ha valaki Visio alternatívát keres, szerintem a http://draw.io/ teljesen jól használható, van egy halom komponens, tud felhőbe menteni és ingyen van. iPad-en böngészőből még nem próbáltam, de érdemes megnézni.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
félisten
-
arn
félisten
válasz victorhun7 #44109 üzenetére
Ez a hasznalhatoan gyors eleg relativ lehet nekem air2 volt, de mar x eve is hasznalhatatlan volt.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
bmakszim
senior tag
Jó, de az Air2 majdnem 10 éves cucc. Akkoriban még gyengécskék voltak a mobil cpu-k és iszonyat mértékben fejlődtek évről-évre. Ma már viszont simán laptop szintet hoznak és a fejlődés mértéke is lelassult. Nem véletlenül használja a 4 éves A13-at még mindig az Apple ma is kapható eszközökben.
-
Reverting
őstag
Hi… van valakinek ötlete, hogy a yt. automatikus felirat létrehozása után ami angol, a fordítás magyar legyen? Pc. ugye simán működik de iPad-on eddig fel sem tűnt csak most szembesültem vele nyaralás alatt….
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
CharlieDrop
veterán
-
Baggio93
csendes tag
Sziasztok
Adott két galaxy buds 2 füles és egy ipad 9, van rá bármilyen megoldás, hogy egyszerre csatlakozzon a két fülhallgató? Azt tudom, hogy airpodssal megy, de hátha van valami third party app, amivel menne -
insyde5
aktív tag
válasz CharlieDrop #44117 üzenetére
huu, jó tudni hogy van ily topic is köszi
-
arn
félisten
válasz bmakszim #44112 üzenetére
Ezert nem ertem, hogy lehet egy giga ramos air hasznalhato… amikor megjelent, a cegtol kertem egyet kolcson, ahol dolgoztam, es mar akkor lassunak tuntek a task valtasok egy androidhoz kepest. Inkabb kivartam az air2ot ketszer annyi rammal, ami szvsz ugy ot ev alatt valt kinlodossa, a facebook lassu volt rajta. Akkor valtottam, amikor megjelent az elso 8gs ipad pro az m1el. Ezt majd akkor valtom, ha az alap ramban feljebb lepnek.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
dzsampi
tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire érdemes idén még a legutóbbi iPad Mini-t megvásárolni?
Szeretnék egy 8 körüli kis tabletet és android vonalon van egy meg itt a mini.
Mikorra várható kb. az új ipad mini? -
bmakszim
senior tag
válasz dzsampi #44123 üzenetére
Nehéz megmondani, a jelenlegi modell már 2 éves lesz szeptemberben. De a miniket nem updatelik túl gyakran. Lassan rebesgetik a frissítést.
Ha engem kérdezel, szerintem tavasszal jön új modell, de max új cput, meg kamerát fog kapni.[ Szerkesztve ]
-
alba-regia
aktív tag
válasz dzsampi #44123 üzenetére
Nekem hordozós tablet kellett zeneoktatáshoz, egyéb feladatokhoz. Előbb egy olcsóbb Androidost vettem, használhatatlan volt. Utána egy drágábbat. Azon viszont az alkalmazásaim egy része nem megfelelően működött. Így esett a választás az iPad Mini 6-ra.
Egyáltalán nem bántam meg! Nagyon erős kis gép még mindig. Néha Lumában 4k videókat is vágok rajta. A renderelés nem marad el mérföldekkel az M1 Pro iPademtől. -
-
abydos
aktív tag
Hali,
A nyelvváltásnál van egy kellemetlen problémám iPaden. Windows-on ilyet sose tapasztaltam, egyértelműen nem kívánt működés, a kérdés az, hogyan tudom javítani, ha lehet egyáltalán és nem rendszerbug.
Magyar nyelvű billentyűzetet használok, működik minden ékezet szuperül. Átváltok japán nyelvre, írok valamit, majd visszaváltok magyarra és többé nem működnek a magyar nyelv, olyan, mintha angolra váltana, pedig magyart ír ki a váltásra.
Itt a videó a problémámra: https://share.icloud.com/photos/0b6dZBjwJeIxaFwHJao62wCdQ
Tudtok erre megoldást?
Köszi
-----
UPDATE: Asszem sikerült megoldanom, hogy a billentyűzet beállításokon belül a nyelv beállításoknál minden angol billre való utalást kivettem, még a japán nyelv alatt is a magyar karakterkészlet van beállítva. Talán így jó lesz.[ Szerkesztve ]
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Idős anyumnak keresnék a régi Huawei MediaPad M3 8.0 helyett valami iPad-et.
A Huawei-el jól elboldogul már,csak eléggé akad és már nem mai.
Van ajánlott termék most?
A kijelző minimum ekkora legyen,8.4".
Annyira nem vagyok otthon ezekben a termékekben, ezért is bátorkodtam kérdezni.
Köszönöm.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Imy
veterán
válasz Scrake^;DD #44131 üzenetére
Nekem is az van, de én többet nem is várnék el egy tablettől. Ár/érték arányban biztos verhetetlen, jobb mint a droidos tabletek.
-
Imy
veterán
válasz Scrake^;DD #44134 üzenetére
A droidossal csak a gond van.
Ismerős, aki utálja az applet, tablettből mégis azt vett, pedig szerinte a droid az istencsászár. (de hát akkor mindenben még sem) -
balage25
senior tag
Nekem Samsung S8 ultrám volt, szerintem szinte mindenben veri a mostani Ipad Pro M1-esemet, legalábbis amire én használtam. (Üzemidőben, média fogyasztásban, jegyzetelésben, office, DeX).
Mégsem váltanék vissza, mert a különböző apple termékek együttmőködése és a terméktámogatás páratlan.[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
válasz balage25 #44136 üzenetére
Droid vonalon egyértelműen a Samsung a csúcs. Akik a felhasználóbarátságtalanságot emlegetik valószínűleg nem ezen a vonalon ültek.
Talán ez felróható a droid számlájára, hogy a termékek nagyon különbözőek is lehetnek, de hogy nem lehet élni velük az nem állja meg a helyét. -
Chosen
addikt
Sziasztok!
iPad Air 5 hangszóróval kinek mi a tapasztalata?
Sikerült egy Air 5-öt beszereznem, és szuper minden a hangszórót kivéve.
A tesztek szerint az Air 5 hangszórója jó, a Pro pedig csak picivel jobb. Ehhez képest nálam kiábrándítóan szól. Mint egy konzervdoboz kis túlzással. Mély 0, közép és magas oké, de az egésznek még van egy “kongása” ahogy belül az üres fémházban visszaverődik a hang.
Nekem volt korábban Air 2, Pro 10.5, és volt a kezemben Pro 2020 is. Nem kicsit, hanem klasszisokkal jobbak voltak ennél mind. Főleg a Pro 2020 hordozható hangszórókat is megszégyenít.
Ez egyedi hiba lehet, vagy mindegyik ilyen?
-
Chosen
addikt
válasz CharlieDrop #44140 üzenetére
Vagy az is kehet, hogy az én Air 5-öm rosszabb, mint egy Air 2 és egyedi hiba. De persze az se kizárt, hogy rosszul emlékszem.
Nálad az Air 5-nek van bármiféle mély hangja? Nálam szinte semmi és az hiányzik legjobban belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Semin
senior tag
Hmm megérkezett amire vártam. OLEDet kap az Ipad pro is a pletykák szerint.
Ha ez igaz, akkor nagyon durvát fog lépni előre a kijelző.Azt hiszem ideje cserélni
Ti tervezitek?[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
válasz Konyika #44143 üzenetére
Köszi a megerősítést szintén!
Közben találtam egy videót amiben Air 5 és Pro hangszóró összehasonlítás van, tényleg egyszerűen egy szakadék köztük a különbség és ennyit tud az Air 5:
iPad Air 5 vs iPad Pro - HONEST thoughts after 1 Week... 4:04
-
pzstm
titán
-
consono
nagyúr
De ha pár év után eldobják a MicroLED-et, akkor mi értelme volt bevezetni a technológiát? Én a másik irányt gondoltam, hogy jön, hogy leváltják a telefonokban is az OLED-et MicroLED-re....
-
addikt
Megérkezett? Hol van? Én még nem találkoztam vele..
Pletyka meg van már róla vagy egy éve, az nem jelent semmit.Amúgy a mini lednél tényleg jobb egy oled, nem igazán értem miért ebbe az irányba indultak el anno.
[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest