Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CragON
aktív tag
válasz Roland0224 #41454 üzenetére
Köszi! Ezek szerint a 9-es, 10-es tokok kb ugyanolyanok…
-
kakuk.tamas
addikt
válasz CragON #41449 üzenetére
Ott van a nevében, 2019-2021. Szóval nem.
9-es tok az új, 10-es alap iPadre NEM JÓ! Ahogy nem jó az Air-re való tok se!
Az új, alap iPadre van/lesz saját tok, ami nem kompatibilis másik iPaddel sem![ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Amilo02
aktív tag
Külső egeret használok az ipad-hez, és egy számomra idegesítő és felesleges funkció kikapcsolására keresek megoldást:
Ha a kurzort akarva-akaratlanul a kijelző felső részéhez érintem, lenyílik egy ablak. Ezt ki lehet valahogy kapcsolni? -
senior tag
válasz kakuk.tamas #41458 üzenetére
Ilyen sokat számít 1mm minden oldalról?
[kép]The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
senior tag
válasz Drenadar #41461 üzenetére
Világos, de itt tényleg milliméteres difik vannak (mondjuk a szifonnál is) minden téren. Szerintem egy ügyes dizájnolással nem lehetetlen kompatibilis tokokat gyártani.
Amúgy a kamera gombok a képernyőn vannak, szóval tok szempontjából lényegtelenThe Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
Drenadar
veterán
válasz xsjado93 #41463 üzenetére
kimaradt egy szóköz, nyilván nem kamera gombok, hanem a kamera és a gombok. és neeeem nem az előlapi kamerára gondolok mert az nyilván nem zavar be semmilyen tokba.
és nyilván lehetne tervezni olyan tokot ami mindenre jó. Nem tudom vágod e, de ez senkinek se érdeke az aki elaládassal foglalkozik.
de hogy ON is legyek engem rohadtul zavarna ha egy tok nem illeszkedik az eszközre és ott lötyög... egy két miliméter is számít... -
kakuk.tamas
addikt
válasz xsjado93 #41463 üzenetére
Vannak olyan tokok, amik kétféle tabra is jó: a 11-es pro és az új Air. A 11-es tokja jó az Air-re, csak ugye a kamerakivágás a nagyobb.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Malfroy
aktív tag
válasz kakuk.tamas #41468 üzenetére
Csupaszon a legjobb élmény használni
Magas minőségű prémium gumiharangok / illesztékek eladó / → aprohirdetések → vezetékes fülhallgató
-
Aureal
senior tag
Köszi a válaszokat!
A lényeget tekintve azért a Pro-k eleve hosszabb támogatásúak, keményebb hardver. Kérdés, hogy 5 év múltán mi az, aminek már kevés lenne a vas? Vagy csak az hogy 10 év...[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Malfroy #41469 üzenetére
Bontatlanul fekszik a szekrényben egy tok az Airhez. MK-on van állandóan a tab, hameg nem kell, csak lekapom róla. A világ legjobb dolgának tartom ezt a mágneses rögzítést. Imádom.
-
CharlieDrop
veterán
válasz kakuk.tamas #41468 üzenetére
Akkor ez a tok jó Air 5-re is?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Malfroy
aktív tag
válasz CharlieDrop #41474 üzenetére
elvileg igen
Magas minőségű prémium gumiharangok / illesztékek eladó / → aprohirdetések → vezetékes fülhallgató
-
CharlieDrop
veterán
Járt már valaki úgy a files appal, hogy nem oldja fel a szerver nevét csak IP címmel tudok szervere csatlakozni?
vagy ez így normális?Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz PGabor123 #41481 üzenetére
Ezek általában 2018 és azutáni iPadekkel kompatibilisek.
Van még az ESR-nek is hasonló cerkája, ~16k, van benne dőlésérzékelő is. Nekem ilyenem van. [link]
-
lorcsi
veterán
Ha eladas miatt szeretnem visszaállitani a tabletet , akkor milyen lepeseket kell megtenni ?
icloud kijelentkezes megvolt…. Mi az amit meg kell ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
ittakary
nagyúr
válasz lorcsi #41483 üzenetére
magyar nyelven az Apple saját honlapján megtalálod a segítséget
-
NGA
addikt
válasz kakuk.tamas #41482 üzenetére
Ez ugyanaz, mint a Baseus. Nyomásérzékelő nincs ezekben sajnos. Dőlésérzékelő mindegyikben van.
-
senior tag
válasz moleculez #41489 üzenetére
Az addig világos, de ha veszek pl egy német kiosztású billentyűzetet, de a szövegbevitel nyelve magyarra van állítva, akkor előjönnek a magyar ékezetes karakterek, nem (mint pl egy laptop esetében is)? Matricázás nem gond. Inkább mint kétszeres áron megvenni a gyárit
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok! Kezdő apple tulajdonosként az lenne a kérdésem, hogy van a Swiftkey-hez hasonló billentyűzet ipad 9-re? Arra a funkcióra lenne szükségem, hogy szójavaslatokat adjon nekem. Így megtanulja hosszű idő után, hogy milyen szókészletet használok, így sokszor csak a felhozott javaslatra kell kattintanom. Erre gondolok.
Annak is örülnék ha be lehetne állítani, hogy billentyűzet tetején a számok is ott legyenek. -
trobi28
addikt
válasz Szotyi222 #41494 üzenetére
Én próbálkoztam ezzel és másik hasonló eszközzel, nem működött
Átállítani szerintem semmit sem tudsz, ennek működni kéne, amennyiben kompatibilis az iPad-el, de vélhetően nem az.
Én autóba akartam megoldani, de maradt a Bluetooth technológia[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem két héttel korábban két Air-t, egyiket megkaptam szürkében és jön egy másik kék is. Én az utóbbit szeretném a színe miatt de mivel ez bizonytalan volt átvettem a szürkét is és egy hete használom. Még 275e Ft-os áron vettem Alzától. Érdekes lehet bárkinek vagy küldjem vissza? Nem nyerészkedni akarok rajta, ár ugyanez, viszont most rendelve már 340e lenne…
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest