Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
őstag
Sziasztok,
van aki használ M1 procis iPad-et külső monitorral? Van egy Satechi slim usb-c hubom amin keresztül rákötöttem az iPad Air 5-öst egy 2K felbontású Dell monitor HDMI bemenetére és csatlakoztattam egy vezetékes bill-t, egeret. Azonban a kijelző két oldalán van egy-egy fekete üres sáv és csak az iPad tükrözött képe jelenik meg.
A YT-on fellelhető videókon pedig az látható, hogy nem tükrözött hanem kiterjesztett módban jelenik meg a kép a külső kijelzőkön. Stage manager (Porond mester ) bekapcsolása sem hozt meg az eredményt.
Mi lehet a gond? Kicsi a monitor 2560x1440-es felbontása? Vagy a HDMI 1.4-es csatlakozó, hub a probléma? Vagy ez csak majd iPadOS 16.2-ben lesz benne?[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
A Telekomnál még elérhető néhány iPad 9 gen.(2021) 64GB a régi áron 134860 Ft,
asztroszürke és ezüst színben.[ Szerkesztve ]
-
-
HoppMaster
aktív tag
Anno rendeltem Alirol ezt a Saneplus pencilt, de most sehol nem találom. van valakinek alternatívája hozzá?
-
R a y
senior tag
válasz HoppMaster #41714 üzenetére
Én tavaly márciusban erről a linkről rendeltem, igaz akkor még 6 ezer ft volt. EU raktáras volt akkor, szerintem most is az.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
allein
addikt
Sziasztok. Van egy ilyen Ipadem: iPad Pro 2018 11" 64 GB WiFi, egy jó ideje már nem olyan pörgös mint amilyen volt. Azt hittem csak a telefonokat lassítják tudatosan, ezek szerint az iPad is ugyanarra a sorsra jutott? Ezzel arra kényszeríteni az embert, hogy egy idő után akaratlanul is, vegye meg az új modellt ha azt akarom, hogy pörögjön az iPad
[ Szerkesztve ]
-
mazsiii92
aktív tag
válasz allein #41717 üzenetére
A12X van benne, ami már 4 generációval el van maradva a legújabb “A”-s rendszerchiptől (A16). Az M1/M2 chipsethez képest még annál is jobban.
Az új iPadOS-t biztosan nem a régi hardverre tervezték, - persze nyilván elviszi gond nélkül - az iPaded teljesítménye jelenleg a mostani belépő iPad teljesítményét alulról súrolja de inkább el van maradva (processzorban). Szerintem normális, hogy nem olyan gördülékeny, mint 2-3 éve.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
SharpSA
veterán
-
CharlieDrop
veterán
Hello.
ilyen Doqo 3 billentyűzetet használt már valaki?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
HoppMaster
aktív tag
Ahh mekkora egy lehúzós banda lett az Ali, most nézem. Ugye én külföldön tartózkodom és most nézem hozzám nem szállítja a terméket, de megnéztem ha hazarendelem MO-ra od szállít e. Nos az ár ami kijött az meglepett, sokkal drágább ha MO-ra rendelem a szállítás és a termék is.
-
Amilo02
aktív tag
válasz CharlieDrop #41725 üzenetére
És mikor vetted?
Én kb. akkor adtam el a jó pár éve újonnan vásárolt Air2-met, mikor az M1-es Pro megjelent, szóval bőven volt időm használni. Mindig frissítettem, de már annyira belassult az “általános” használtanál is, hogy engem zavart.[ Szerkesztve ]
-
umfrider
senior tag
Véletlen rendetem 2018-as, gen5 ipad pro-hoz sötétbarna színű Smart Covert. Nem gyári, utángyártott, 99%-os minőségű.
Beszer áron szívesen tovább adom, ha valakinek szüksége van rá.'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
CharlieDrop
veterán
válasz CharlieDrop #41722 üzenetére
Úgy nézem mindegy is. Normál ölben tarthatók billentyűzetes tok az eredetin kívül csak Baseus van. Az ilyen Folio jellegű tokokból van bőven, de az max síma asztalon értelmezhető.
Esetleg van valaki, aki tud olyan billentyűzetet Air 5-höz, ami ölben is kényelmesen használható és itthon megvehető?kösz
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Bilux
veterán
iPad pro 11” vagy 12.9”? Ezen agyalok kiállítva nem volt sajnos tapogatni. Nem tudom mennyivel jobb a nagyobb kijelző
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz allein #41730 üzenetére
Hát akkor ez +3 generáció. Az újabb optendszerek hajlamosak arra hogy több erőforrást igényeljenek. Van, hogy ez nem szükséges, és akkor lehet maradni a régi - eredeti - oprendszeren. Nekem pl általában fontosak az új funkciók, de ha ezek nem szükségesek (és nem érdekelnek a biztonsági frissítések) akkor van megoldás a dologra, maradsz az eredeti rendszeren és minden oké marad a sebességgel.
-
Bilux
veterán
válasz CharlieDrop #41735 üzenetére
Igen ez fogalmazódik meg bennem is illetve a mini led kijelző csak a 12.9-ben van…
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
umfrider
senior tag
válasz Malfroy #41739 üzenetére
Köszi
Ha keresnék rajta 4-5.000-ret még nem lenne meg a nyugdíjam kidobni egyértelműen sajnálom
[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Malfroy
aktív tag
válasz CharlieDrop #41741 üzenetére
Nem rossz szerintem.
Magas minőségű prémium gumiharangok / illesztékek eladó / → aprohirdetések → vezetékes fülhallgató
-
Kapanyél
őstag
A kis-nagy kérdésben nem tudok segíteni, mert az előző is 12.9-es volt, csak az még a 2018-as. Ahhoz képest a miniLED kijelző egy álom.
Egyébként ha tablet, legyen minél nagyobb! Olvasni, videozni, dolgozni sokkal jobb. Minden másra meg úgy is a telefont használjuk, nem?
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
umfrider
senior tag
válasz Kapanyél #41744 üzenetére
+1
Soha nem tapasztaltam, hogy a 12,9-et problémás lenne hordozni.
Amikor egy telefon már 6-7”, szvsz nincs értelme a 12,9-nél kisebb kijelzőnek.Jobban örültem volna, ha maradnak a régebbi ipad pro méretek (pl 2017) és a kijelző hízik az újakban
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Malfroy
aktív tag
válasz CharlieDrop #41743 üzenetére
Hát most így nehéz ezt megfogalmazni. Válassz egyszerűbbet esetleg.
Magas minőségű prémium gumiharangok / illesztékek eladó / → aprohirdetések → vezetékes fülhallgató
-
Malfroy
aktív tag
válasz CharlieDrop #41747 üzenetére
Szét kell nézni én se ismerek olyan sok félét belőle.
-
A Zéé
addikt
válasz umfrider #41745 üzenetére
Ez nagyon ember függő azért.
Én pl. ki nem állhatom a mostani nagy telefonokat. A képarányuk is olyan, ami nekem annyira nem kellemes, illetve aktív mozgás, vagy munka mellett zsebben tartani sem optimálisak már szerintem. Ugyanakkor a 10+-os tabok sem kényelmesek nekem arra, amire tabletet használok: reggel-este ágyban fetrengve olvasás, netezés, vagy ha utazunk valamerre, akkor egy kicsi, mindenes gép.
Nekem nagy érvágás, hogy droidos vonalon már nincs értelmes 6"-nál kisebb telefon, és 4-5 évig használható hardverrel ellátott 8-8,5" körüli tablet.Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...