Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Youtube prémiummal tudod, vagy egyéb online rádió programmal egy adott állomást hallgatni. Pl tuneIn
Korábban volt app, amin lehetett háttérben youtube videókat futtatni, nem tudom létezik-e még. Az sincs kizárva, hogy egyszeri díjas lett
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
paatrick
őstag
Na akkor holnap meg is veszem
Esetleg nem tudjátok hogy ilyenkor a Telekom fizikai boltban is meg lehet venni az akciós áron vagy csak online, szokott lenni boltokban készleten iPad? A Spar az csak online érvényes.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Ngtx
aktív tag
Sziasztok!
Karácsonyra szeretnék barátnőmnek iPadet, de teljesen megvagyok lőve melyik lenne elég?
Állítása szerint ő csak filmet nézne rajta meg játszana.
Sima iPad, Air, Air 2 ?
2014 megjelenésű tab mennyire használható manapság?
Köszönöm!apple user
-
Alex91
félisten
Which ipads can run iPadOS 16?
iPadOS is compatible with these devices.
iPad Pro (all models)
iPad Air (3rd generation and later)
iPad (5th generation and later)
iPad mini (5th generation and later)Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
consono
nagyúr
Sziasztok! Apple Pencil 1st gen akciót nem láttatok valahol?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
gergo5991
őstag
sziasztok az leheseges hogy az ipad 2017 es pro-rol lightningel keresztul jobban szol a zene fullhallgaton ( iphone 11es gyari fules) keresztul mint iphone 11 esen ugyanazzal a fulessel? rendesen ujbol kedvet kaptam zenet hallgatni de csak ipadrol.. sokkal gazdagabb meg ugy mindenben jobb
-
TechN7ne
nagyúr
válasz gergo5991 #41869 üzenetére
Lehetséges
(#41870) ittakary
"hangfeldolgozó is fejlődik"Pont ellenkezőleg ,
Mit értünk fejlődés alatt ,hogy korlátozták a dinamikát és a hangerőt az emberi hallás egészsége érdekében?Minél régebbi egy Apple készülék annál jobban szól ,nem beszélve pl. egy régi iPhone 4/4s ami finoman fogalmazva egy idő után kiszakította az összes 3,5-es fülest az erejével.
-
félisten
-
CharlieDrop
veterán
válasz szabonagyur #41877 üzenetére
Azóta volt egy szerény áremelés….
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
félisten
válasz CharlieDrop #41878 üzenetére
Igen tudom, amire tudott mindenki készülni akár, megvenni időben
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #41877 üzenetére
Veled örülünk 😀
-
contaxg
veterán
Sziasztok ez a 10,2"-os tok jó lesz Ipad 9-re (2021)?
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz kakuk.tamas #41882 üzenetére
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
őstag
Meg tudja valaki mondani, hogy az utolsó érintőgombos AIR ami 10,5 (asszem --air 3) -es Smart folioja és tokja kompatibisak lehetnek a most akciós 9-es 10,2 Ipaddal ?
Ahogy nézem a szélesség, magasság ugyanaz a mélységben van 0,6 mm difi. A smart keybord lehet, hogy jó lehet, de a hátlap tok az bukta lehet , nem?[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Maxximus #41888 üzenetére
Ne csak a méreteit nézd. Gombok ugyanott vannak? Hangszóró nyílások?
Kizárt, hogy jó legyen. (Egyik kompatibilitási listában se láttam még régi Air a mostani iPad-ekkel)Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Gzolo
senior tag
válasz Maxximus #41888 üzenetére
Kizárt, hogy a hátlapja jó legyen. Nem Smart Folio ugyan, hanem Logi Slim Combom van eladó (Air 3-hoz), de az iPad 9-es érdeklődőt le kellett beszéljem, mert a hátlap nem elég mély, a specből is látszik.
Ezzel a billel annyi szerencse van, hogy ha az iPaden másik tok van (nálam egy ESR vékony hátrahajló) attól még a Smart Connector szabad és tud rá csatlakozni a billentyűzet, mert a billentyű és a hátlap rész két külön egység. Így megoldható a 9-essel a használat, de az Apple megoldását nem ismerem.
(A képen Slim Folio van, a Combo annyiban más, hogy a hátlap teljesen külön álló)
[ Szerkesztve ]
-
meander
tag
ipad 9-hez milyen keyboard tokok vannak, amiből kicsalogathatók a magyar karakterek? Állítólag a logitec-ből hosszú "Í"-re nem lehet számítani. Ha lenne rajta trackpad az külön előny. Az apple smart keyboard megvan, de 90k-t sokallok érte.
Köszi -
umfrider
senior tag
válasz meander #41892 üzenetére
Szia!
Úgy emlékszem, hogy az elmúlt 2 hétben viszonylag jól kivesézték itt páran a kérdéskört. Szerintem próbálj visszaolvasni, ha még nem tetted meg. De lehet, hogy egyedi az igény[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
Ismeri valaki ezt az oldalt, illetve a szolgáltatást? Átnéztem az ÁSZF-et, tök jó, értem. De valami mégis sántít, kicsit úgy érzem. Vagy csak én keresem a buktatót
[ Szerkesztve ]
-
umfrider
senior tag
válasz umfrider #41896 üzenetére
Választ is kaptam…
[link]
Pedig jónak tűnt
De lehet, hogy csak ennyire az elején vagyunk? Legyek bizalmas?'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
Dr.NX
addikt
válasz umfrider #41896 üzenetére
Az én módszerem:
megnézem a céget a cégkeresőkben
pl. https://www.nemzeticegtar.hu/nemzeticegtar/cegadat/1906510081/Millionstarter-Befekteto-Tarsasag-Bt
Utána az ügyvezetőt, eléggé egyedi neve van: Bándli Renátó
Ebből már le lehet szűrni sok mindent.Elfogadom a sütiket.
-
-
kakuk.tamas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest