Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoty
aktív tag
válasz shteer #44400 üzenetére
Egye fene
Ma reggeli állapot, mielőtt nekiestem
Fújás előtt
Fújás után
Előlap 50%osan
Oldallap már fújva
Előtte & készen#csotykocsithajt
-
shteer
titán
szerintem jónak tűnik..
-
zoltanz
nagyúr
A procim nagyon tartja az árát C2D E6850, jópár éve vettem 12 000 Ft ért, még mindig ennyiért megy használtan.
-
zoltanz
nagyúr
Magyarország becsődöl, de legalább minden faluba lesz egy focistadion.
-
8th
addikt
...
-
zoltanz
nagyúr
Ígértek ajándékba egy P3 Tualatin -os lapot, (veszek hozzá procit meg egy Radeon 9600Pro/XT + 128 MB RAM-ot így lesz 512) gondolkozok ha elvinnék a gépem, kicsit rakok hozzá oszt veszek valami Galaxy Tab 2-őt garisat. Múltkor kipróbáltam egyet jó.
Amúgy a kis Samsung Mini 2 elég fürge, és a beépített böngészőjét is lehet jól scroll-ozni, neten sem akadoznak a videók. -
F34R
nagyúr
válasz zoltanz #44440 üzenetére
Yamaha HS 50 + Phocusrite Scarlett 2i2 egynek , de ha nem tetszene a hangzasa akkor cserelgetnem a monitor hangfalakat
egy normalis 16:10-es monitor-t valami dell-t vagy nec-t a lenyeg hogy 30" fele legyen....
mecha bill-t (leopold fc660 vagy HHKB 2 esetleg poker2 ) trackball-t egy mitx gepet , egy plazma tv-t talan egy jobb lejatszot egy uj lakast butorokkal meg AMD poszterrel , valami dzsigolos oltonyt , borcipot, fuxot , ezust orat meg luxuskurvakat ... hirtelen ennyi.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz darál0w #44443 üzenetére
En is ugy voltam vele eloszor de mar a 22" is kicsi a szememnek nehol... a masik hogy en notebook bill-t sosem hasznalnek. igy elobb jonne egy tablagep (pedig az sem nagy) mint notesz. Labad hogy van dungo ?
(#44442) zoltanz
Azt hiszem a pixelben lehet is kiprobalni, jobb gepelesi elmeny engem nem erdekelnek a jatekok ( de ott is van elonye boven) en mar azt utalom ha mod1+shift+alt+t vagy akarmi kombot nyomok akkor nem mindig veszi be, vagy lehetne meg sorolni arrol nem is beszelve hogy elnyomorodnak a membranos bill-ek nalam.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz darál0w #44445 üzenetére
verhetem en bele a peniszemet is ha nincs olyan tv-m amin HDMI van azert irtam plazma-t is (tv musort nem nezek csak filmet vagy sorozatot)
Az a lista benne van a 10 eves tervben (hazat kiveve mert az van csak burzsulykodtam, kurva sem kell de a tobbibol jo lenne valami )NEM olvasol , labad hogy van? DUNGO
[ Szerkesztve ]
-
csoty
aktív tag
Irtó szépen mutat ez a dög így
LEDek és a kapcsoló megvan, már csak egy luk kell a gépházon meg a kábelezés és elkészül a masina!
#csotykocsithajt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest